ben ilk defa gazetede gördüğüm resime sürterken boşalmıştım.
çok şaşırmıştım :)
evet sorum ilk deneyiminiz nasıldı anlatın bakalım ?
çok şaşırmıştım :)
evet sorum ilk deneyiminiz nasıldı anlatın bakalım ?
Yaşımı tam hatırlamıyorum ama Animal instincts diye bir kırmızı noktalı filme denk gelmiştim onu izlerken kadında masturbasyon yapıyordu ne yapıyor bu dedim kendi kendine sonradan jeton düştü ne yaptığına :) o filmi izlerken ordaki kadın Shannon Whirry çok dikkaimi çekmişti kadında ne meme var demiştim :) aynı kadın yıllar sonra Jim Carrey'in Ben Kendim ve Sevgilimde bebek emzirirken jim carrey bebeği alıp kendi emiyor :) o sahnede görür görmez tanıdım :)
hiç unutmam 8.sınıftayım evde tektim bende çevremden duyduklarım kardarıyla yapıyodum,yapmaya başlayınca bişilerin geldiğini anladım ve kötü hissettim sonra gelceğini anlayınca derlerdi fışkırdı her yere bulaştı diye bende her yere gelir diye penisimin başını sıkmıştım sonra azıcık bişi geldi tabi dedim aaa bumuymuş :) organımın başını sıktığımdan dolayı baya kızarmıştı tabi,ilk deneyimim böle olmuştu sonra doğru banyoya :D ama güzel bi duyguydu :)
bosaldım mı bosalmadım mı bilmiyorum ama orgsm olmustum . ilkokul 5. sınıftı galiba, bayrak direğine tırmanıyodum, guneste iyice ısınmıs bayrak direğine tırmandıkça sürtünme ve ısının etkisiyle tuhaf bir zevk yaşamış o an 8- 10 saniye direge sarılıp kalmıstım. :D ertesi günlerde yine denedim ama olmadı :(
direğe yazık olmuş :))
Cevap
7Cevap
ilk okul 4 te iken bir kız arkadaşım vardı onun evınde onun merakı ile boşalmıştım ilk boşalmam dı bu.
orta okul yıllarımdı sınıf olarak tam bilmiyorum..sadece masturbasyon yapıyordum..ne olacağını bende kestiremiyordum..ama bu kadar güzel bir duygu olacağınıda tahmin edemiyordum :)
12-13 yaşındayken kuzenim öğretmişti mast. yapıodum :)
aynen
dergide çıplak kadın görmüş ona bakarak boşalmıştım ::d
ben hatırlamıyorum bile... :)
orta 3te
korktun mu ilk sefer de?
İlkini hatırlamıyorum ama 12-13 yaşımdaydım.
yuhhh...
maşallah
1 yl önce
kendin mi başardın yoksa sevgilinden yardım aldın mı ?
ne mutlu sana...
sanırım hiç :(
Ne güz, ne güller ister
Bu kalp bir sende titrer
Yak hadi durma
Senin bu küller
Ne yazı, ne kışı bekler
Bu kalp bir seni özler
Vur hadi durma
Senin bu izler
Bana sen lazımsın
titremeden öteye gidemedim .. yaşamadım çünkü hiç