- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO işler erkekler açısından sakat iş, kadınlar dengesiz, her an hastane, hapishane, mezar durumu olabilir. Ha kadınlar istesin her erkek evet der naz da yapmaz. Ama kadınların sağı solu belli olmuyor, verecek gibi konuşuyor sen ona yönelik şeyler deyince mafediyor. Ha normal sevgilivari birlikteliklerde bir anda oluveriyor bir şeyler o da başka mesele.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevemiyorsa kolay kolay ilgi duymuyorsa her kıza kabarmiyorsa ne olacak? O kötülediginiz tip benim bu yaşıma kadar isteyen olsada red edip yapmadim simdi pişman mısınız diye sorsaniz evet derim belki ama yine yapmam kendimi biliyorum. Bir de itirafta bulunayım cinselligi yaşamadan ölmekten korkuyorum ki sanırım öyle olacak 😅Neyse deneyimli bulun çoğu yalan söyler qma bellide eder ben qlay edilmeye alıştım özelikle kizlar tarafindan
05 Yorumla
Soran+1 yılilla sevdiğin biri olmuştur illa kabarmistir fakat gidip yapmam tribine giren kızlarla takildiysan o başka
- +1 yıl
Evet olmuştur ama size tek bir şey söyleyeceğim benim gönlümün kaydıgıi kız sizin dediğiniz eyilimde bulunduğu an benim ateşim buz dağına dönerdi ki o bahsettiğiniz gömlekler bu bedene olmaz herkesin bir doğası yetişme tarzi var.. Ben yanımda olan kızla cinsellik yaşama arzusundan ziyade yanında olmak gözlerine bakıp sevgi hissetmek birseyler paylaşmak istiyorum gerisi teferruat! mesela istememe rağmen benimle samimiyet kurup tenselligin hakimiyeti ile kirmizi çizgiyi aşma noktasina geldiğim bir kız oldu o gece uyumadim sms attip görüşelim diye farklı anlamış vs geldi. Kendisine dokunmama izin vermemesini istedim bir gün evleneceksin kendini ona sakla dedim hakeret işittim yaninda sanane ben istiyorum sikayetim yok izin vermesem zaten yapamazsin neden bozuyorsun sanane dedi arkadaşlığı bitirdim vs vs Neyse bende böyleyim işte 😁kafa ütüledim size hayatta bol şanslar
- +1 yıl
Sevmediğin kızla evlenmeni tavsiye ederim, gidip de onun cinsel hayatını batırma
- +1 yıl
@MAI-pen-rai Ne alaka? ya da fikriniz çöpe tesekkurler
- +1 yıl
Defollll
+1 yılİyi de burada bile 2 kelime cinsellik konuşmaktan bile aciz kızlar, kaçıyorlar, yapın yapın diyorsun da yapacak kız bulmak da mesele yani. Sen 5 dk değil 50 dk boşalanı bulur bi ömür mutlu olursun umarım.
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallahhhh
+1 yılHer insanın görüşü, inanışı ve davranışları vardır. Sana göre doğru ve etik olmayan şeyler bir başkası için doğru olabilir. Saygı duymalıyız...
02 Yorumla
Soran+1 yılduyuyorum
- +1 yıl
Ne güzel 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet herkes deneyimli olmalı
00 Yorumla
+1 yılBu nasil konuşmadı senin inancın örfun dinin başka ola bilir , ben sevdigim kızın elini dahi tutmaya korkarım aramıza şeytan girerde harama meylederim diye, insanların birlikte seks yapması için bir evlilik müessesi içine girmesi gerektiğine inanıyorum her önüne gelenle yatmak hayvani bir histir. Lakin ben insanim
32 Yorumla
Soran+1 yılBakin her onune gelenle degil. Sorumu okumadınız mi
- +1 yıl
Arkadaşım sevdiğin kızı sahiplenirsin onu bırakmazsin ondan ona ondan ona gidemezsin sevince illa s2cen diye bir kaydr yok elbet yaparsın basarsın nikahı tertemiz lekesiz bir sekilde
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kız isteyen erkek sevgilisi dahi olsa dediğin gibi sevişip yiyişmeyecek, evlilik neden var? Yarına kim sağ kim ölü belli mi? Taraflardan biri ölup giderse diğeri bundan etkilenecekse yapmamak lazım. Söylediklerinde bir noktaya kadar haklı olabilirsin fakat hiç kimse kendi için özel olan bir şeyi başkaları tarafından kullanılsın istemez. Olayın özü budur.
14 Yorumla
Soran+1 yılTribe girecekse taraflar zaten yapılmasın. Ölürse giderse diye düşünürsek ohooooo
- +1 yıl
Bir kadın/erkek ne kadar farklı kişiyle bu şekilde ilişki kurarsa o kadar anlamsızlaşmıyor mu cinsellik?
Bir kalpte iki sevgi olmaz. Cinsellikte tecrübe eşle kazanılır.
Soran+1 yılNeden kalbimde iki kisi olsun. Erkeklere bakin evlilik oncesi defalarca yaşıyorlar. Biriyle evleniyorlar. Seviyorlar. Gayette unutuyor insan
- +1 yıl
Uzatmak istemiyorum soruna cevap olarak herkes aynı değil ve erkegiz diye spermlerimizi her yere saçıp savurmayiz. Çok azda olsa benim gibi düşünenlerde var. Gerisi zaten umrumda değil. İyi günler dilerim.
Bende sinir olur böyle erkeklere. Kendilerini saklıyorlar sanırım sevdiği kadına. Tam olarak emin olmadığı biri ile cinsellik istemiyorlar bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYapın yani. Demiyorum her önüne gelenle olsun diye ama adam akilli birini sevip niye yapmayasiniz? Yok neymis seven erkek dokunmazmis. Yahu ne alaka? Insan sevdigini arzular. Gidin iki yiyisin o pusun s ex yapin.
soru sormuş cevaplamışsın.
bu bizim tercihimiz.
siz p. rno yıldızı olduğunu iddia edenlerle devam edin işte.
bize niye bulaşıyorsunuz? :)02 Yorumla
Soran+1 yılTamam kankammm
- +1 yıl
ok pampi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası hemcinsleriniz yüzünden diyebilirim.
Çay içmeye davet ettiğin kişi, " Acaba tecavüz eder mi" paranoyasında olmasından mütevellit belirli bir arayış sonunda insan küsüyor...
Gelelim erken boşalma mevzusuna
Performans anksyetesi diye bir şey duydun mu?
Eğer adamı strese sokmayıp yanında olursan o zaman seninle uyumu yakalar...
12 Yorumla- +1 yıl
Tanımadığın kızı sıik demiyor
Cevap sahibi+1 yıl@MAI-pen-rai ben de tanışmadığım, daha doğrusu tanışmak istemediği için o aşamaya gelemiyorum demek istedim...
Şimdiki nesil nasıl bilmiyorum ama bizim zamanımızda bir kızın " Hayır" demesi namus göstergesi imiş ne hikmetse...
Aynen buldunmu kenardan köşeden istifade edip onunda ihtiyaçlarını karşılamak lazım neticede makina değiliz. Dur dediği yerdedir duracaksın, vur dersede vuracaksın bir an önce uyum var mı yokmu görmek lazım
12 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi
+1 yılSen kalma o zaman fikir vereceğine gidip her gün yap mk
51 Yorumla
Soran+1 yılsen de uza
u +1 yılKadınlarada var mı böyle bir hak? Açıkçası bakir erkekleri yargılamak hiç hoş değil. Ayrıca ne kadar sık yaptığınla alakalı değil tecrübe. Sadece ilişkiye girmekle öğrenilmiyor yani.
30 Yorumla
+1 yılseven dokunmaz demiycem de diyosun ya sevme kısmı o olmayan ne yapsın benim gibi sırf karnı doysun diye kendisini sadece seks için kullanan kızların oyununa alet mi olsun sırf kendi karnını doyurmak uğruna
00 Yorumla
+1 yılSevilen hatunun a. miyokmuymus 😁😁😁 sen seviyosun diye yapmazsan oda gider yapacak birini bulur yani. Tecrübeli hatunlara bende bitiyorum nekadar tecrübeli okadar iyi 👍🏼
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin insanla yapilabilir
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılHelali bu olduğu için gerçi helal haram pek takmıyor insanlar da şöyle diyeyim evlenmek için senin cinsin bakır erkek istediği için
01 Yorumla
Soran+1 yılYok mümkünse bakir olmasin. Ayric bakir erkek mi kaldı
🙂 unutmuşlardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef bunun tr deki en büyük sebebi kadınlardaki göster ama elletme mantığı.. Asıl sizmi mezera götüreceksiniz :) yurt dışında 20lerine gelmeden bakir bakire kalmıyor 🤣
10 Yorumla saçma başlık, tr islam ülkesi erkeklerin %90ının tecrübesiz olması doğal kimle yapacak
11 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru
+1 yılBir erkek bakirse ya özgüvensizdir ya da çapı yoktur net kimse eşime saklıyorum demesin
119 Yorumla
Soran+1 yılaynen demi?
peki kadinlar?- +1 yıl
O başka aile ve toplumsal baskılar, gelecek korkusu, kendine güvenmeme felan bakireliği temizlik sanma namus sanma gibi kavramlar yani derin mevzular bunlarla ilgili bi çok yazım yorumum var
- +1 yıl
Ayrıca benimde tecrübesizlerle işim olmaz, zevk vermez yani tatmin edemez, sonuçta cinsellik sırf yaşanmış olsun diye yaşanmalı, cinsel doyum benim için
- +1 yıl
Önemli
- +1 yıl
Sen birde kendine Müslümanın dersin hatta laf icabı ben Allahtan başkasından korkmamda dersin :)) :))
- +1 yıl
@FirariHayat bir müslümana müslüman değilsin demekten daha büyük günah yok önce dinini öğren
- +1 yıl
Bir bak sana Müslüman değilsin demedim kendine öyleyim dersin dedim zinayi meşrulaştırmak İslami mi
- +1 yıl
@FirariHayat benim günahım ben yanarım hem bronz iyidir😉
- +1 yıl
Ozaman iyi yanmalar gözüm yok :D
- +1 yıl
@FirariHayat eyvallah
- +1 yıl
En beceriksiz de bunlar oluyo genelde
- +1 yıl
@MAI-pen-rai tamam ben beceriksizim oldumu😀
- +1 yıl
Belli oluyo çekil surdan ezmiyim seni bocek
- +1 yıl
@MAI-pen-rai ah şu pis bakireler
- +1 yıl
Annem kucuk pipililerle konusma dedi byyy yazma bidaha sakın
- +1 yıl
@MAI-pen-rai anasına bak kızını al diyosun😂
- +1 yıl
Dava edicem seni tacizci gibi yazma
- +1 yıl
@MAI-pen-rai beni taciz eden sensin ama dava edebilirsin velet
- +1 yıl
Yazma defolll uzaaa kucuk pipiii
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerecek kiz yok knk bakire tanidigin varsa gonder o da ben de tecrubeli olma yola gidelim ahhahahs
12 Yorumla
Soran+1 yılBizim kizlar kutsal bilmiyo musun sen
- +1 yıl
Bende kendi capimda kutsalim
Çok güzel söylüyorsun canım ya nerede yaşıyorsun sen
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin olmadigin yerde
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSöylediklerinde sonuna kadar haklısın. Denk gelmemiş demekki ona da..
00 Yorumla Siz kızlar ne sanıyorsunuz bunu 5 dakika sürerse öp başına koy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz 2 saatim var 😂 sevmek uğraştırıcı ama yattığım kıza saygı duyar ve gösteririm ilgilenirim. Asla saygısız davranmam
051 Yorumla
Soran+1 yılGuzel. Boyle devam.
Cevap sahibi+1 yılKızlar dünyanın en güzel şeyi hiç bıkmam sanırım
Soran+1 yılVay beee. Aklima komik bir kac satir geldi de neyse yazmayayim ayıp🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim yaz be ne ayıbı iki laflıyoruz
Soran+1 yılMecnun muyum bir a m icin collere duseyim
Verirse verir vermezse Leylayi da si ke yim 🤣🤣🤣🤣
senin ki bunun tam tersi🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ulan İyi güldüm
Soran+1 yılIste ben de boyle guldururum. Ogretmenim ama bu yonumu kimse bilmiyor🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl;)) yaa ne güzel branşın ne? Gülmek iyidir umarım sadece güldürmekle kalmaz bol bol gülüyorsundur da 😂
Soran+1 yılOkul öncesi
Soran+1 yılBu arada hem gülerim hem guldururum🤣
Cevap sahibi+1 yılHem döverim hem severim gibi oldu 😂 neşen hiç bozulmasın ne diyim. Çocuklarla uğraşmak yorucu oluyordur
Soran+1 yılTeşekkürler. Hep birlikte
Yorucu ama alıştım artık
Cevap sahibi+1 yılOlsun kolay iş yok 😉 Leyla bu arada çok çirkinmiş öyle bir yazı okumuştum duydun mu hiç
Soran+1 yılhayir nedir
Cevap sahibi+1 yılMecnunun Leyla’sı baya çirkin bir kadınmış öyle okumuştum biryerde. Dillere destan mani yazdın ya 😂
Soran+1 yılBilemiyorum🤣
en son ne zaman seks yaptin
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla arayı açmam ben sık sık yapıyorum. Tam saati önemli değildir heralde ;)) peki sen? Hiç okulda yaptın mı çalıştığın kurumda
Soran+1 yılNasil tanışıyorsun? Yani surekli farkli kisiler mi? Hayır tabi ki asla
Cevap sahibi+1 yılKız kankam var onla takılıyoruz arada , bi arkadaşını daha tanıştırdı bazen onla oluyor.. Burdan tanışıp yaptığımda oldu ama ben açıkçası erkek halimle güvenemiyorum tanımadığım Kişiler olunca dünyanın binbir türlü hali var video çeker ya da organ mafyası olur falan beni çok tedirgin ediyor.
Cevap sahibi+1 yılBu arada neden asla? Heyecan iyidir. Burcun ne?
Soran+1 yılAman aman tanimadigin insanlari salla
Kendini yakışıklı buluyo musun
Cevap sahibi+1 yılBayadır tanımadığım birisiyle olmadım pandemi falan derken… yani kendimi yakışıklı buluyorum ama aşırı bulmuyorum 😂 temizim ve bu işte iyi olduğumu düşünüyorum. Bulunduğum ortamda beğenirler beni
Soran+1 yılsüpersin.
iste bu
bize boyle erkekler lazim
napayim tipini
Cevap sahibi+1 yılDaha çok kullanıcıya ulaşmam lazım heralde 😂 . Anal hiç yapmadım asla yapmamda pis geliyor onun dışında her türlü severim oynasmayı. Birde ter kokmamalı
Soran+1 yılanal ben de yapmam
Cevap sahibi+1 yılOral falan çok severim ama anal midemi bulandırıyor.. yapanların kendisine saygısı olduğunu düşünmüyorum. Kankim sağolsun temiz bu konuda uyum sağlıyoruz
Soran+1 yılbırak ya. Anal yalanir mi leş
Cevap sahibi+1 yılAnal bende sevmiyorum. Oral yaparım ama onu seviyorum dedim yanlış anladın
Soran+1 yıltamam oral yap lakin anal yapma. Popoyu yalama yani
Cevap sahibi+1 yılÖlürüm daha iyi 😂 birde bu kararma oluyor ya kızlar biraz utanıyor bundan ama bana çok kadınsı geliyor
Soran+1 yılanalda ki kararma mi?
Cevap sahibi+1 yılVajinada bölgesinde oluyor ya
Soran+1 yılbenim kara degil
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın ozaman )
Cevap sahibi+1 yılbir şey soracağım her ilişkinde boşalıyormusun? Kaç dakika sürüyor ortalama
Soran+1 yılyani ilkinde 10 15 dk icinde bosalirim
Cevap sahibi+1 yılPeki öğretmenim bosalsıktan sonra hiç beklemeden devam ettin mi? Bir de en sevdiğin şey nedir sevişirken? Bazı dişiler küfür çok seviyor ( eski kız arkadaşım öyleydi ) çok şaşırmıştım
Soran+1 yıltabi ki ettim. Ben de tukuruyorum yaa🤣🤣 cowgirl de yuzune üstüne falan tukurdum çocukların🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYa değişiksin He 😂 ama o pozisyonu severim mutlaka her ilişkide yaparım. Yalayarak boşaltan oldu mu seni
Soran+1 yılBir sevgilim se x yaparken sey derdi: A m istiyorum a m bana a m ver 🤣🤣🤣🤣 derdi. Ya bunu duyunca gulesim geliyordu🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYokluktan çıkmış gibi 😂😂😂 al sana a m diyip kafasını gömseydin şeyine
Soran+1 yılkomediydi o sevgilim ya🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl:)) insan sevişmeye odaklanamaz gülmekten
Soran+1 yılBize geliyordu.
101 oynardık arkadaslarimizla
Herneyse el bitince ara verirdik. 10-15 dk. Onu hemen odama atardim. Iki surttururduk. 10 15 dk. Iceri giderdik tekrar🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSen baya keyiflisin He 😂 seni kaçırmışlar cidden. Baya heyecanlı oluyordur eminim
Soran+1 yılBen tr de okumadım. Ortam rahatti. 6 ay sevgilimle ayni evde yasadimm. Sonra bitti. Onu çok ozledim 1 yil acı çektim resmen. Clup sonrası o araba surerken oral seks cekerdim🤣 o isterdi. Yapiyordum cunku eve gelince cidden beni fena s... su
Soran+1 yıls... du
Cevap sahibi+1 yıl:))) hayatı sen yaşamışsın bize bir şey kalmamış. Yabancımıydı sevgililerin
Soran+1 yılBen kibrista okudum. 1 tane yabancı oldu. Digeri turk. Zaten cok sevgilim olmadi benim. Lakin cok yiyistim sevistim. seks 2 kisiyle oldu
Cevap sahibi+1 yılBende olmak isterdim oralarda 😂 denk gelirdik belki
Cevap sahibi+1 yılİlk daha ortaokul bitince yaz tatiline Karadeniz tarafına memlekete gitmiştim orada komşumuz vardı Almancı , kızları lise gidiyordu büyüktü onlarda tatile gelmişti denizde oynarken hep elleştik sonra ilk onla yapmıştık çok ama çok heyecanlanmıştım hala tadı damağımda. Birde çalıştığım kurumda bi müşteriyle soyunma odasında yapmıştık oda efsaneydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen versen de tecrübe ogrenseler. Veren olduda sanki yapmadılar 😊😀
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde tecrübeli erkek sinirimi bozuyor onu napıcaz?
65 Yorumla
Soran+1 yılTecrubesiz bulacaksın kanka
Cevap sahibi+1 yıl@selim451 yok tecrübesiz erkek yapmak istemez ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe kızlar da kapıda sıraya dizildiler biz geri çeviriiyoruz. Bu ülkede bir kızla sevişebilmek uranyum parçalamaktan daha zor
03 Yorumla
Soran+1 yılYa cunku herkes hala bakireligi takiyor herkesssss+ korkuyoruz gitsek evine bizi keser mi atar mi diye. Tamam ama taniyacaksin sevgili olacaksın seveceksin. Yani seks olunca noluyo anlamıyorum. Aksine aşkı ateslendiriyor. O an yasadigin tutkuyu hicbir sey veremez. Dunya umrunda olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSeven dokunur mu diye bir kafa var hala bu ülkede. Sen amerikadan bahsediyorsun
Soran+1 yılYa dokunur. Simdi bir sey diyeceğim.. U l an ilk geceden hamile kalanlar ne? Ahh sevdigime dokunamam. Işte istekli boga oluyo kendini tutamiyor. Iste gormemis. Anlamadim seyine mi güvenmiyor bazilari...
Sevdikten sonra gerisi hikaye
+1 yılAynen tecrübe önemli şahsen evlendiğim kadına allah merhamet etsin çünkü ben etmeyecem :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkanka ne alaka evlendiğim kadin
- +1 yıl
yani tecrübe önemli yapmıyorum diyen erkek yalan söyler
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Ketcapla mayonezde olsunmu ablam
11 Yorumla
Soran+1 yılolsun ablası
+1 yılKolay kolay sevemiyor olamazlarmı ?
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam illa severler. Ben de kolay sevemiyorum
- +1 yıl
Bu iyi bir şey
+1 yılveren olsa tabiki yaparız 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılvaad etmesinler versinler🤣🤣
- +1 yıl
verene güzel davranırız iyi hediyeler alırız 🙂
- +1 yıl
vermiyolar sen kulaklarını çek 😃
Sen mezara mı götüreceksin sen neden vermiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılvaad etmiyorum, veriyorum
Yaptım sevdiğim bir iki kişiyle
seven erkek evlenmeden dokunmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılevet geldi
- +1 yıl
her erkek cinselliği arzular
fakat erkek nefsi aynı zamanda kıskançtır
sevdiğinin bir başkasıyla olmasını istemez kabullenmez
bu nefsi bir özelliktir dinle ırkla alakası yoktur
birde şehvetini bedavaya veren kızların erkeklerin gözünde değeri olmaz
ilk gecelik heyecanı olur sadece
şehvet bitincede tüm gücüyle kaçar
tavsiyem bir an önce kendine çeki düzen ver
evlilik akdini almadan hiç bir erkeğe güvenme
göster ama elletme
aksi taktirde yılların çöpe gidecek
kullanılıp atılırsın hayatta yalnız kalırsın
+1 yılSen nasıl bir alfasin yaa😍😍😍
02 Yorumla
Soran+1 yıldogruluk?
- +1 yıl
☺️☺️
Özür dileriz. 🥺
04 Yorumla
Soran+1 yıluzulme knk
Soran+1 yılsorun değil kankam
+1 yıl😊 haklı isyan yürü be :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa insan sevdigi adamla/ kadınla yapar. u lan ne bakirelikmis bakirlikmis beee
- +1 yıl
Kafalar bakir/bakire kardeşim hiç kullanılmamış. Aynen ambalaj açılmadan iade olacak bunlar :)
Soran+1 yılHele bu erkeklerin paketi ben açmak istiyorum lafi yok mu? ya sen kimsin kardeşim? git cips paketini ac. Neyse sinirlendim
- +1 yıl
O ne be ilk defa duydum. Bu baya aşşağılık lafmış. Şahsen kadın olsam önce kendim elimle yapardım 😊 kimseye minnet edememede
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ayar oluyorum tecrübesiz olanlara..
24 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi kankam
mezara götürecek sanki- +1 yıl
Tecrubeli olanlarin tecavuzune ugrarsin umarim
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 dava ederiz seni kendine gel
- +1 yıl
Noldu tepki verdin riza dahilinde olani soyledim madem cok onemli tecrube gider bunu meslek haline getirmis profesyonel erkekle muhattap olursunuz
Veren oldu da biz mi girbaclamadik yavrum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdik de ne oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. bana tecrübe kazandırsana
07 Yorumla
Soran+1 yılBak soruyu oku. Su vermek kelimesi beni geriyor. Gerçekten sevdiğin biri diyorumm. Ben de ayran gonullu biri degilim
Soran+1 yıle talep cok olunca nolacak? Artacak tabi
Soran+1 yılkeske ah ah nerede? Acaba var mi böyle bir ülke
+1 yılBı sorum varda özel bı dönüş yapsana bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. seni iyi germişler. sakin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yeterince tecrubeliyim
00 Yorumla
+1 yılevlenince yapariz kanks sen dert etme bunlari
00 YorumlaÖğrenecek zamanla ablası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden öncesi varsa ben sonu olamam eyvallah
11 Yorumla
Soran+1 yılnoktaaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana zenci gerek cicim
20 Yorumla
+1 yılSende tecrübeli olgun bul
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayı derdin ne yatırıp s. ksnler mi seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara ve altın yok çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dokunmazsa baskadı dokunurrrr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Resmen haykırmışsın
17 Yorumla
Soran+1 yılhaksiz miyim kanka?
Soran+1 yılGidiyor iki hareket ediyor fıs
Soran+1 yılTabi ki. Sevdigim kisi boyle olmali
embesile gerekyok
senin gibisi zor bulunur
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de gidip flortumle yapmam. Ya da gidip 2 aylik sevgilimle yapmam. Lakin seversem yaparim yaptim da
+1 yılBenden bundan biriyim
00 YorumlaTatmin edemedi mi seni kıyamam
02 Yorumla
Soran+1 yıledemez
+1 yılKim olursa olsun en az5 kez yaparım..
11 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen alıştırdım uzuna
00 Yorumla
+1 yılAhhh bi benim elime dussen
00 YorumlaBakirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılPisi pisi 😂
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol bacım :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden bu konuda boyle em besil olana tahammülüm yoook. Aklima geldi. Tükürük saciyor cunku bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılHe yani yapıyorsan tecrüben olsun diyorsun haklısın bak bu konuda destekcinin söyleyim böyleyim diyorlar tırt çıkıyorlar He :)
Soran+1 yılay e
+1 yılÇevresi yoktur ondan
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler