Arkadaşlar sevgilim ile ailelerimiz tanıştı evlenme yoluna doğru gidiyoruz lakin ben cinsellikte çok utangaç olacağımı düşünüyorum. O ise istekli birine benziyor daha bu konuları hiç açmadık ama anladığım üzere durum bu. Sizce benim utangaçlığım onu sıkar mı ve benimle birlikte olurken zevk almaz mı?
Hiç cinsellik yaşamadığın için utangaclık olması normal. İlk gece, ilk gün, haliyle olur utangaçlık. Ama aşarsın zamanla, artık yanında soyunup giyinmek konusunda bile çekinmezsin. Bunlar sorun edilecek bir durum değil. Aksine utangaç bir kadın bazen erkeğin hoşuna da gidebilir.
Alışırsın 10 yıla tabi ama şu anki heyecanlı adamın heyecanını öldürmemelisin. Arada sen de durduk yete ona dokunmalı yaramazlık yapmalısın. Hep ayıp diye baskılandın dimi
Evet evet yetiştirilme tarzı sanırım. Yani aslında rahat yetişip her erkeğin kucağına atlamak da olmazdı ama en azından özgüvenim olsaydı evleneceğim adamda bari rahat davranabilseydim :(
Zaten rahat yetişmek her erkeğin kucağına atlamak değil. Bunun ortası olmalıydı. Kızlar istekli görünmemeli diye öğretilir ama erkekler hep istekli görünenden tahrik olur. Sen de aman isteğim belli olmasın diye baskıladın kendini. İsteğini unutup çoğu zaman bastırmış bile olabilirisn. Aşmak biraz kafada bitiyor