Kadınların tahrik olduklarında gözlerinin gözlerime kitlenip kalması beni çok tahrik ediyor. O anda ağzımdan çıkan bir iki argo kelime ise yangını başlatıyor 😈
Ikiside bağlayıcı sözleri ve bakışları etkileyici olmalı. Bazen ses tonu konuşması bile yeterken bazen yetersiz kalır ve bakışları ile konuşmadan her şey yaşanır. Değişkenlik gösteren unsurlar bunlar kişiler ile alakalı birazda... Sadece sesi konuşması ile bazen sadece bakışları ile etkileyici olur.
Kesimlikle bakışları . Agızdan cıkan sozcukler iki ğç kelimeden oluşan herkesin söyleyebiliceği şeylerdir ama bakışlar her türlü duyguyu barındırabilir ve doğaldır gercektir. Agzımız yalan söyleyebilir ama gözler asla
Sözcüğü tabiki Keşke bir söz söylese de bende devamını getirip arkadaş olabilsem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım sevgilim haricinde hiçbir erkeğin hiçbir şeyinden etkilenmem, sevgilimin tek kaşını kaldırıp istiyor musun der gibi bakışı her şeye bedeldir. Burdaki abazanlar da artık vazgeçin kızlara sanal için yalvarmayı.