Yavas sürtünme haz vermiyor sadece hızlı olunca sevgilim ben de problem olduğunu söylemişti bu bir sorun mu sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her kadının fizyonomisi farklıdır, o yüzden ilişkide ihtiyacı olan ritm de farklıdır. Sende bir sorun yok ama sevdiğinle seks konusunda çok uyumlu olmayabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende problem yok doğru dememiş. Bütün kadınlar hemen hemen sert ve seri pompalanmaktan haz alır... Vajina girişi iç duvarında hassas sinir uçları vardır ve penisin hızlı sürtünmesiyle uyarılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde iç duvarlar var ya işte oralara sürtünmeyle haz alınmıyor çarpmasıyla haz veriyor herkeste böyle mi acaba iç duvarlarına kendim dokudum hatta hafif kaşıdım ama his yok hissiz sanki dokunmuyormuşum gibi
Cevap sahibi+1 yılerkeğin ustalığına bağlı kadınını tatmin etmek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Akıştaysan her türlü haz alırsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence eksik olan hız değil sizde sana yeteri kadar zevk verecek penise sahip olmamasından kaynaklı olmalı irde sevişirken sen istenilen zevke ulaşmıyor olmalısın yani oralde
04 Yorumla
Soran+1 yılBirde iç duvarlar var ya işte oralara sürtünmeyle haz alınmıyor çarpmasıyla haz veriyor herkeste böyle mi acaba iç duvarlarına kendim dokudum hatta hafif kaşıdım ama his yok hissiz sanki dokunmuyormuşum gibi
Cevap sahibi+1 yılpenisin başı biraz büyük olmalı yan duvarlar seni boşalmaya hazırlarken senin vereceğin tepkiyi erkek anlayıp sert bir şekilde 3 4 kez vurduğunda sana az acı vererek karşı duvarına çarpmayı başarabiliyorsa o zaman patlama denilen orgazmı boşalmayı yaşarsın
Soran+1 yılHiç boşalmadım ama orallede olmadı
Cevap sahibi+1 yılsana bi resim atmamı istermisin penisi olduğundan daha kalın yapmanın bir yolunu gösteren ve anlık işe yarayan bişi
+1 yılBu seninle ilgili değil partnerinle ilgili bir sorun cinselliğin soft halini yaşatmayı henüz bilmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVajinan geniş ise kalın bir şey sokup mastürbasyon yapıp dene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşalmaya yakın olduğu için ve seri olunca daha çabuk zevke geliniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kadinin vajina yapisi farklidir. Normal yani sen sert giris cikis seviyorsun belli ki. Iyice hissettirmesi lazim icinde oldugunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yani sadece değil ama seri ve sertte daha çok haz alınır
00 Yorumla
+1 yılSürtünme çok haz verir
22 Yorumla
Soran+1 yılDemi üstten diyorsun
- +1 yıl
Evrt
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar kurcalamişsin ki duyu kalmamiş laçka olmuş
07 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamaaaaa
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama
Soran+1 yılSandığın kadar basit değil kankiş
Soran+1 yılSeviyesizleşme dengesiz misiniz cahil misiniz anlayamaz olduk be
Cevap sahibi+1 yılBellli
Soran+1 yılDeğil malasef
Cevap sahibi+1 yılGece gece tartışmayacam sen haklısın iyi geceler
+1 yılSanırım sert sevdigin için böyle
00 Yorumla
+1 yılHerkesin haz alma şekli gfarklı.
00 YorumlaKişiye göre değişir
00 YorumlaNormali hız zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun değil
00 Yorumla Her kadın farkıdır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam