Arkadaşlar bana bu çok tiksinç geliyor. İlerde eşim bana yapsın diye de istekte bulunmam. Evlendiğim de eşim ister mi bilmiyorum. Kızlardan benim gibi asla yapamam diyen var mı? ya da asla yapamam diyip evlendiğinde o an ki hisle yapan var mı? Lütfen düzgün yorum yazın. Dalga geçenlere cevap vermeyeceğim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmam diye düşünüyordum taki birini sevene dek ilk aşkımdı ve aşırı güzeldi bal dök yala hiç tiksinmeden uzun uzun yapardım çenem uyuşurdu bazen sonrakilerle olmadı karşı tarafın güzelliği çok önemli böyle bir şeyde cinsel organınında tabi göze hoş gelmesi lazım sevgi de varsa keyifle yapıyorsun. Umarım bir daha olur öyle bir partnerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ilişkiye girmeden önce kesin yapmam diyor muydun? O anın şehveti mi etkiledi seni?
Cevap sahibi+1 yılYapamam diye korkuyordum ama görünce öyle temiz, güzel🙂 kendimi üzerinde buldum hala bile aklıma geliyor uzun zaman geçti üzerinden
Soran+1 yılYani hayal ediyorum da ben kendi organımı yalama imkanj olsa kendimi bile istemem. Adamlar nasıl yalıyor ıyk. Akıntı falan geliyor iğrenç değil mi
Cevap sahibi+1 yılDeğil kadınının en güzel yerini öpüyorsun yumuşacık dokusu teni bacak arasında olma hissi falan oral seks olmazsa olmazdır ama dediğim gibi sonraki partnerlerimle yapmadım onlar yaptı hep bana ben bu konuda seçiciyim dört dörtlük olsun isterim bakımlı temiz biri zaten duş alıp kendini hazırlar koku vs deneyimi yaşatmaz sana ben arka tarafını bile öperdim çok temizdi.
Soran+1 yılAnladımmm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana ummadığın bir şekilde yapan olurda zevkten çığlık atarsan o zaman sende karşılığını vermek zorunda gibi hisseder yaparsın ama sana yapılırken mükemmel bir pozisyonda olursa
09 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı yapabileceğimi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılbiliyor musun bende öyle derdim ama şimdi kızı yüzüme oturtunca zevk suyunun yalayan dilime akışını izletmeyi çok seviyorum sende seveceksin
Soran+1 yılİlginç cidden😂
Soran+1 yılO anki şehvet mi yaptırıyor dersin?
Cevap sahibi+1 yılbazen şehvet bazen olması gerekenler bazende severek yapmak ve hatta mutlu etmek için vee bi kızı mutlu eden karşılığını alır diye önce o mutlu olsun isterim ama fiziği ve fiziğinin temizliği çok önemli her şey her kıza yapılmaz
Soran+1 yılDoğru..
Cevap sahibi+1 yılo doğrunun birde beklentisi olur işte sana yapılan ne kadar zevk verirse istemsiz bile olsa karşılık vermek zorunda gibi hissedersin
Soran+1 yılZorunda hissettiğim için sordum zaten. Ama Şu an düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsevişmede kıza fiziğinin değerini gösterircesine dilin sınırı süresi onu en mutlu eden şey olmaz mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Gozlerinin icinw bakalirak yapilan oral heleki kadinin aldigi zevki gozlerde gormek kadar guzel birsey var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok kadınlar için sordum. Erkekler zaten seviyor bunu biliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. hiç yapmadığın için sana yanlış gelmiş olabilir fakat zamanla alışıyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsl diyenleri gördüm duydum şahit oldum sonu mutlu son ama 😂😄 hatta iyk diyenler bile vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu duyduğun kişiler herkesle ilişki yaşayan tpler mi
- +1 yıl
Yok değil işte
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa o senin hayat arkadasın yaparsın dondurma gibi düşün dişini degdirmeden yap guzum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O zamn kendin gibi birini bulki sorun yaşamıyasın :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çok seviyosanız yaparsınız ziraa onun gözlerinde o zewki görmek harika bişiy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapman lazım. Zamanla alışırsın bence. Başta onyargilarini yen
03 Yorumla
Soran+1 yılBu öyle hadi yenicem demekle olan bir şey mi yoksa ilişki esnasında istek geliyor mu
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Istemeyeni zorlayamaz kimse yapmak zorunda değilsin.
00 YorumlaBelliki sen hiç yapmamış birisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilişki yaşamadım
sen nasıl istersen öyle yaparım ;)
00 YorumlaHeleki bir yapasın ondan çok kendin isteyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıyorum yapmayan da yani ne bileyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta iğrenme durumu var mıydı
Cevap sahibi+1 yılOlmadı bende. Başta olması normal.
+1 yılBen 🙈
00 Yorumla
+1 yılBen sürekli yaparım
00 Yorumla
+1 yılkizlar dusunsun ama ben inadina yaptiririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevkler yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne dusunuyin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz