Cinsel Yaşam Oral yapılınca inlemiyorum. Normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Oral yapılınca inlemiyorum. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Zaten çoğu numara yapıyor... 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle miiğğ Yorumla Wycombe +1 yıl Tabiiii Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/rp9RnuF0_jAasfdshjhfjs :D :D değil de en azından bi gözün falan kayabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭😂😂 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Herkes inler diye bir kural yok, zevk alyiorsan, oral ile orgazm oluyorsan, normal 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hayır ya bence çok zevk verici adam yanlış yapıyor olabilir. 3 0 Yorumla
Artextios Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Belki yapan kişi doğru şekilde yapamıyordur ya da gerekli uyarması gereken yerleri uyaramayıp gereksiz yerleri yapıyordur 0 0 Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl panik yok, henüz karşına seni inletebilen birisi çıkmamış demek ki:) 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Inleyip inlemek bukadar onemlimi haz aliyonmu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zikilirken inliyorsan yeterli 5 2 Yorumla Soran +1 yıl 😭😂 Cevap sahibi +1 yıl Benim de inleyesim gelmiyor sadece alkol almışsam biraz ama yine de çekiniyorum sanki çokta zevk aldığımı söyleyemem
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Yapan iyi yapamıyor olabilir 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmalı ki? Olabilir Yorumla Gripin34 +1 yıl Ben parmaklarımı dilimi dudaklarımı ve dişlerimi kullanıyorum inlemeyeni görmedim yani Yorumla Soran +1 yıl Diş mii Yorumla Gripin34 +1 yıl Evet oral yaparken dudakları ısırırım arada Yorumla Soran +1 yıl Kanar Yorumla Gripin34 +1 yıl Öyle ısırmak derken küçük ısırıklar kanatacak kadar değil ayarı var onun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Klitoris'i yalamayı bilen inletir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence eminim çünkü orası en can alıcı nokta Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olabilir herkes önleyecek diye bir şey yok 2 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Zevk alıyorsun problem yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler (: Yorumla
Alisivasli3 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Normol degil yapan oral iyi yapmıyor olabilir inler zevk alır bayan lar 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yapan kişi becerememiştir o zaman 3 1 Yorumla Bay_Güçlü +1 yıl O iş tecrübe ister Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Ne olunca inliyorsun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Memeledim öpülünce 🙈🙈 Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Herkesin zevki farklı inliyor isen sıkıntı yok sıkıntı hiçbirinden zevk almamakta Yorumla bursa_zafer +1 yıl Somurulsa naparsin peki Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zevk almıyorsun demekki 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olabilir inlemek şart değil öyle bir kuralı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalayn tecrübeli yalayıcımı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmaması daha mantıklı değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman nereyi yalayacağını ve seni heyecanlandırmayı bilmiyordur, sende hata yok Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk alıyor musun peki 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. zevk almıyomusun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Normal
Zaten çoğu numara yapıyor...
Öyle miiğğ
Tabiiii
asfdshjhfjs :D :D değil de en azından bi gözün falan kayabilir.
😭😭😭😂😂
Herkes inler diye bir kural yok, zevk alyiorsan, oral ile orgazm oluyorsan, normal
Hayır ya bence çok zevk verici adam yanlış yapıyor olabilir.
Belki yapan kişi doğru şekilde yapamıyordur ya da gerekli uyarması gereken yerleri uyaramayıp gereksiz yerleri yapıyordur
panik yok, henüz karşına seni inletebilen birisi çıkmamış demek ki:)
Inleyip inlemek bukadar onemlimi haz aliyonmu
Zikilirken inliyorsan yeterli
😭😂
Benim de inleyesim gelmiyor sadece alkol almışsam biraz ama yine de çekiniyorum sanki çokta zevk aldığımı söyleyemem
Yapan iyi yapamıyor olabilir
Nasıl olmalı ki? Olabilir
Ben parmaklarımı dilimi dudaklarımı ve dişlerimi kullanıyorum inlemeyeni görmedim yani
Diş mii
Evet oral yaparken dudakları ısırırım arada
Kanar
Öyle ısırmak derken küçük ısırıklar kanatacak kadar değil ayarı var onun
Yapmasını bilmiyor ya da sende isteksizlik var
Klitoris'i yalamayı bilen inletir
Emin misin?
Bence eminim çünkü orası en can alıcı nokta
Olabilir herkes önleyecek diye bir şey yok
Zevk alıyorsun problem yok
Teşekkürler (:
normal o inlemen arkadan olur ancak
Yaparken inlersin bu durumda
Değil çok zevk almalısın aslında
Normol degil yapan oral iyi yapmıyor olabilir inler zevk alır bayan lar
Yapan kişi becerememiştir o zaman
O iş tecrübe ister
Ne olunca inliyorsun
Memeledim öpülünce 🙈🙈
Herkesin zevki farklı inliyor isen sıkıntı yok sıkıntı hiçbirinden zevk almamakta
Somurulsa naparsin peki
Yapamıyor olabilir mi
Kullanıcı hatası olabilir
zevk almıyorsun demekki
Olabilir inlemek şart değil öyle bir kuralı yok
Herkes inlicek diye bisey yon
Karsindaki bilmiyor yapmayi
Yalayn tecrübeli yalayıcımı
Olmaması daha mantıklı değil mi?
O zaman nereyi yalayacağını ve seni heyecanlandırmayı bilmiyordur, sende hata yok
😂😂
Niye
zevk alıyor musun peki
Degil
Normal değil
ciddi msnn
Sen işi bilen partnere denk gelmemişsin...
Niye
Sen ehline yaptırmamış sın
Demekki iyi yapamıyor
Sevmiyon mu
Ben çok hoşlanıyorum
değil
İyi yapanla çoo farklı olur
zevk almıyomusun
normal aşko
Gayet normal
Niye kız
Yalamayı bilmiyordur