Olgun karşı cins isteği sadece erkeklerin ilgisiyle sınırlı değildir. Aynı şey kadınlarda da vardır. Genç yaştaki birinin kendinden en az 15-20 yaş ve daha büyük karşı cinse ilgi duyması hem hayat hem seks tecrübesine, hem hayata dair yaşanmışlıktan kaynaklı olgunluğa hem de sevgiye ve şefkate olan açlığın ve ilginin yansımasıdır. Dünyada aynı şekilde yaş farkına karşı cinsel ilgi duyan yüz milyonlarca insan vardır. Bu ne ayıptır, ne de utanılması gereken bir durumdur. Son derece de normal bir dürtüdür.
Kadın nedir önce buna bakmalıyız diye düşünüyorum. Bana göre kadınlar cinsellikte kendilerini 30’lu yaşlardan sonra tanımlıyor, o zamana kadar istedikleri veya sevdiklerini anlıyor ve bedenindeki arzuları daha iyi görüyor. Sekste sınırlarını genişletiyor, tabuların yanlışlığını ortaya koyuyor, çekinceleri kaldırıyor. Kendini tanıyan bir kadın sekste her şeyi yaşar ve yaşatır. Dur, yapma, olmaz ya da oradan olmaz gibi kelimeleri kullanmaz, seksi özgürce yaşamak istediği için oradadır, artık kandırılarak değil tadını çıkararak seks yapmak istiyordur, her anın, her pozisyonun zevkine varmak, orgazmları çoğaltmak istiyordur. Olgun kadın erkek terimine aşk duyan kadındır, seven, sahiplenen, sekste ve duygusal anlamda tatmin edebilecek erkeğe aşkla bakar, anlık veya günlük dahi aşkla bakar, tadını çıkararak seks yapmak ister, erkek davranışına ve onun hareketlerine aşk duyar, böylece daha dişi davranır. Olgun kadın her yerde seks yapabilir, eğer anlaşılırsa inanılmaz paylaşımlar yapar. Sahil, deniz, orman, otomobil yahut daha ateşli fanteziler denemeye açıktır. İpli veya daha yoğun orgazmlar sağlayacak fanteziler. Ayrıca erkeğinin gönlünü almayı, fethetmeyi ve onu defalarca sekse hazırlamayı iyi bilir, bu açılardan oldukça seksapelitesi yüksek kadınlar vardır. Ben seksi sadece fiziğe hiçbir zaman bağlamadım ya da daha dar bir vajinaya. Bence bütün bir olgu, bütünlük ve sınırsızlık. Bunu olgun kadın rahat ve apaçık yaşar. Bazı kadınlar bu yaşlarında da sürekli ve sürekli ıslak olabilir ayrıca, squirting orgazmı keşfetmiş ve birçok defa yaşayabilir. Her açıdan bir erkek için çok tatmin edici bir durum.
Yaş ile ilgili olmasada tecrübe zaman gerektirir, yaşanmışlık gerektirir, buna genç yaşta sahip olduğunu düşünsende aslında cinsellikte keşfetmediğin bir sürü duygu vardır, yani ister istemez olgunluk ve tecrübe bi yerde yaştan geçer
Ne istediğini bilen , nasil zevk alacağını bilen , nasıl zevk vermesi gerektiğini bilen olması ile ilişki sonrası sorun cikarmamasi ihtimali ile bu şekilde değerlendirilir fakat ben buna tamamen böyledir şeklinde katılmıyorum. Evet belki çoğunluk böyledir ama , içlerinde böyle olmayanlarda var sexe sevismeye mesafeli olanlar , sevismenin detaylarini onemsemeyenlerde var. Sözün özü şu bir çok konuda olduğu gibi bu konuya karşıda ilgi sevgi istek merak zirveleri oynama tutkusu bilgi olması önemli, bunların hepsini üzerinde taşıyan gençlerde var.
Çünkü gençler olgunlar gibi istekli arzulu doyumsuz ve tecrübeli değiller yok oramı elleme yok burami öpme yok şuramı ısırma diyolar yok oral seks olmaz vs vs ama olgunlarda böyle bir sorun yok ve daha zevkli daha ateşli daha eğlenceli vakitler geçiriyor çiftler
Sadece sekte değil istenen.. Çoğu konuda olgun insan daha çok tercih edilir.. Ne istediğini bilir, daha kararlıdır, nispeten daha kararlı ve tutarlıdır.. Az konuşur, çok bilir, nerde ve nasıl davranıp konuşulacağını bilir.. Yaşla da alakası yoktur..
Olgun kadın , şu kadın , bu kadın diye kategorize etmek , bana göre sadece ergenliktir. Bu durum , ergen erkek beyninin kadına ulaşamamanın neticesi olarak ortaya çıkar. Çünkü bilmediğini ancak böyle kamufle eder.
Öte yandan , seks dediğimiz olay zaten karşılıklı istek ve uyum neticesinde anlam kazanır. Şarküteriden peynir seçmek değildir.
Sekte olgun kadın istenmesindeki en büyük neden tecrübeli olmasıdır. Bir erkeğin ne istediğini bilir. Gereksiz muhabbet ile pavyon karası gibi acındırma yapmaz. Naz yapmaz. Seninle sevgili tadında konuşur fakat sana bağ kurmaz. Bunlar sadece bir kaç tanesi
Erkeklerde olay olgun istemezsinin nedeni ilk çocukluk döneminde anneye aşık olunur baba kıskanılır o dönemlerden kalma olgun kadında bulsugu şefkatten dolayı ve tabi ki olgun kadın tecrübe sahibi onu çekip çevirecek üzerinde dominasyon kurucak ve bu daha çok doruk noktası daha çok haz demek
olur mu bunu iki insan iliskisinde butun niyet seks dahi olsa soyleyemeyiz :) sosyal yasam cinsellik duygusallikdaki acliklar ongoru yani bircok sebep sayilir :)