Konu evlilik çoluk çocuksa erkek genç kız istiyor ama sevişmek için herkesin gözü olgunlarda. Bana yolda 25 yaşımdayken bu kadar bakmazlardı şimdi abazalar peşimde kuyruk olmuş herkesin tek derdi yatağa atmak. İşin komiği bu yatağa atmak isteyenlerin bazıları 19-20 yaşlarında ne işiniz var kuzum ananız yaşında kadınla. Olgun kadınlar gerçekten bu kadar mı zevk veriyo ya nedir bu olgun kadın takıntısı?
Cevabın nedir?
+1 yılolgun olunca dogal olarak insanlar tecrübeli olarak kabul ediyorlar fakat yasi 40tan büyük olupta daha öpüsmesini beceremeyen kadinlara denk geldim ben :) birde sevisme olayi tamamen uyuma bagli egerki zevkler ve tercihler uyduysa tamamdir. ben sahsen oral seks yapmazsam sevismekten hicbi zevk almam karsimdakide böyleyse zevk almam gayet normal :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlgun kadın ve erkek herdaim nirvanayi yüksek tutar aceleci değildir zevki dibine kadar yaşar yaşatır
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey erkek içinde geçerli önce yalar sonra kayar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç olumsuz bir şeyle karşılaşmadım.4 yıldır da ayriyim. cevremde çoğu kişi bilir bosandigimi. çevrenin etkisi çok. elit bir çevrede bunlar asla olmaz. Aile terbiyesi almayan ahlak nedir bilmeyen kişiler malesef çok fazla 🤷♀️
41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
117Cevap
+1 yılBence algıdan ibaret. Ben açıkçası olgun kadın takıntısı olan biri değilim. Tecrübesiz birinin tecrübeli birini de tatmin etmesi daha zordur bence. En azından tanımadan karşınızdakini hemen tatmin etmeyi başaramazsınız bence. Yanlış mıyım? :D
00 Yorumlaİşi bilenle yapmak her zaman daha iyidir, erkeğin dilinden ve ne istediğinden haberdar olan kadınlar daha çok tercih edilir, normal bir durum.. Aynı durum kızlarda da görülebilir, olgun ve işi bilen erkek daha çok tercih edilir...
10 Yorumla
+1 yılSeni yatağa atmak gibi bir derdimiz yok öncelikle.
Olgun kadınlar evet, tecrübeli oldukları için çok iyi zevk alırlar, ve zevk verirler. Ve mızmızlık da yapmazlar.
Olgunluk, mantıklılık da gerektirir. O sebeple çok artısı var.20 YorumlaOlgun kadın, özgüvenlidir, iş bilendir nazı niyazı olmaz. Ne istediğini bilir. Tecrübelidir zevk almayı da vermeyi de bilir. Erkeğini mutlu etmeyi bilir.
Sekste daha arzuludur. Farklılıkları sever.00 Yorumlaküçüklüğümden beri kendimden büyüklere ilgi duydum. tecrübelerimde oldu, bakımlı olgun bir kadının yerini hiç bir şey tutamaz bence. ama 10 da 1 gibi bir oranda gençler çekici gelebiliyor.
00 YorumlaTecrübe aradaki dek fark ama oda bir işe yaramıyor zaten her olgun kadından aynı potansiyel olmuyorda tamamen şans işi erkekler içinde öyle durum söz konusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibiler yüzünden kadınlardan kızlardan soğudum mk artık binde biri ancak efendi iyi bir kız çıkıyor kime güvenipte evlenicem diyorum yazık ya çok yazık
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olgun kadın tecrübelidir
işinin ehlidir
zevki bilir
kıymet bilir
üstüne çıksa inmez sabaha kadar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç kızlar bakmıyor
Belki bu abla genç birine s. ktirmek ister kendini diye yokluktan sana yanaşıyorlar
Senin de dediğin gibi abazanlıktan 😉
Şahsen ben kendimden yaşlı insanları bu sebeple istemişimdir 😊00 YorumlaOlgun ve olguncuk var teyzecim.. senlik bir durum yok yani rahat ol 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu sorunuza yanıt verirsem arkası uzar görüşlerle. Yanıt belli ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun kadın bıseylerı yasamıstır genc kızlar gıbı evlılık baskıları duygusal kaprıslerı fazla olmaz ne ıstedıgını ve karsındakının ne ıstedıgını bılır, tabı bakımlı ve cıldı hala genc duranlar dıgerlerı cok itici olgunda olsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Doğrudur. Yine de yorum yapmak istemiyorum. Çünkü bir tek nedene bağlı olmayan durumdur.
00 Yorumla
+1 yılOlgun master degree garantili.. köpekler ne ogrenecekse olgundan öğrenecek... tecrübeli erkekler de hem zevk verecek hem zevk alacak... sebebi bu işte ☺
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hem kendi ne istediğini hemde erkeğin ne istediğini, en önemlisi kendinin de erkeğin de bedenini daha iyi tanıdığı için ve sınır koymadığı için de cok önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Olgun hatun candır. Onun lezzeti anlatılmaz yaşanır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nazı, cazı olmuyor özzi. Ne istediğini bilen kişiler oluyorlar. bende benim yaşım civarında olanlara ve biraz daha büyüklere bakıyorum. bu yaştan sonra ergen pışpışlayamam
00 Yorumla
+1 yılSizin ahlak değerlerinizi cidden merak ediyorum. Bu yazdıklarınıza cidden inanıyor musunuz?
00 Yorumlaşarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor tadınız daha güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılZevkine düşkün erkekler olgun ister çünkü sınır tanımazlar genç kızlara göre daha tecrübeliler ay yapma ay dokunma sert girme vs sözler duyulmaz onlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü aşırı derecede güzelsin. Seni tanımadığım halde evde masaya çerçeveni yaptırdım. Tabiki erkekler senin için ölür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKullan at tipi insan olarak görüldüğünden.. yoksa cezbedici bir tarafı yok..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlgun kadın görmüş geçirmiş ya, ögretmen yani seks öğretmenidir. Hem zevk verir hem de ögretir de ondan. Hele senn ahhh sen yokmusun sen, kim bilir neler neler yaşatirsın insana... 💋
00 Yorumla
+1 yılOlgun ve dolgun olduğu için ayrıca tecrübeli ve mızmız değil
00 Yorumla
+1 yılBen tam tersini istiyorum genç ve güzel kadın olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAksine ben gençleri seviyorum ne varsa gençlerde var... olsa da yesek simdi
02 Yorumla- +1 yıl
İşi bilen erkekle bilmeyen erkek farkı bu işte. Gerçekten cinselliğin ne olduğunu bilen erkek olgun kadın sever. Bir erkek genç seviyorum diyosa kadının ruhuyla sevişmeyi değil bedeniyle sevişmeyi sevdiğindendir. Delikçi taktakçı seks cahili erkek tarzı. Cinselliği bilen adam hep olgun ister
- +1 yıl
Ozianna sadece su kadar soyleyerek cvp vereyim o zaman ben cok cok olgun kadınla beraber oldum evet dedigin gibi hepsinden cok tecrubeler kazandım genckken yanı 20 ile 30 yas arası zevk veriyorlardılar heyecanda veriyordu. artık tecrubeye gerek yok heyecan artık gençler veriyor genç bir erkegin olgun kadın istemesi normal ve olgun erkegınde genc bırını istemesi. cunku ınsan yas gectikce geriye dönmeye eski heyecanı yasamak istiyor
Olgun kadın ne istediğini bilen kadındır aynı şekilde olgun erkekde öyledir
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bir şeyler öğrenmek istiyor olabilirler konu aslında zevk değil yaşanmışlıkların onlara bir şeyler kalacağını düşünüyor olabilirler sadece
00 Yorumla
+1 yılİsıni bilen insan iyidir coluk cocuk ile ugrasilmaz
00 Yorumlaolgun kadın naz yapmaz kapris yapmaz direk swvişmeye başkar hemde sevişmein hası olur
00 Yorumla
+1 yıl26-45 yaş arası tercihim. olgun kdın farklı fantazilere açık olur.
00 YorumlaOlgunlaştıkça daha güzel daha seksi olunuyo. Şarap misali? Siz misali:)
00 Yorumla
+1 yılKüçük onlar teyzesi bir yardım eli bekliyorlar senden
00 Yorumla
+1 yılKadın şarap gibidir yaş aldıkça güzelleşir zevk verir 😉
10 Yorumla
+1 yılOlgun kadın kıymet bilir penisinde erkeğinde kıymetini bilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Olgun kadınlar evlilik düşünmeye bilir o yüzden öyle düşünülüyor olabilir sadece silkmek için.
10 Yorumla
+1 yılOlgun, tecrübeli kadın iyidir, nasıl haz vereceğini bilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olgun erkek genç kız ikilisi revaçta
635 Yorumla- +1 yıl
@refleks22 tabiki😍
- +1 yıl
@refleks22 aynen😂olgun ve çirkin seviyorum 😍yakında bence yazacam
- +1 yıl
@refleks22 uzakta olmasam nikah masasına oturtmustum seni😍
- +1 yıl
@refleks22 ulan meyvenin bile olgunu tatli kadinin olgunu bal 30-50 arasi kadinlara hastayim
- +1 yıl
Şahsen ben romantik bir eş istiyorum sürekli yanımda olsun sürekli birlikte zaman geçirelim oynayalım eğlenelim el ele tutuşalım bir birimize sarılarak yaslanarak film izleyelim yani cinsellik dediğin taş çatlasa bir saatlik iştir ve cinsellik için evliliği mutluluğu riske atmaya değmez bence
- +1 yıl
43 yaşındaki anneme bile sulanmaya başladılar bende anlamıyorum
00 Yorumlaçok net cevabı... Doya doya güzel vakit geçirmek varken neden
tam tersi olsun...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl19 luklar kendileri bilmezler yol gömstercek ararlar
00 Yorumla Kendi adıma konuşim olgunlar genç kızlara nazaran daha çok işi biliyorlar. Onun için
00 Yorumlagençler acıyor yapma karnıma girdi diyor tatlım sen olsan zevkten inlersin aradaki fark bu
10 Yorumla
+1 yılSana öyle geliyor seni kim napsın moruk
33 Yorumla- +1 yıl
:) ver yaparsam namerdim
+1 yılDaha iyi muamele yaptıkları için :d bir de p*rno filmlerin de etkisi var
00 Yorumlaolgunlukla alakalı değil o tatlım kişi ile alakalı bişey
00 Yorumla
+1 yılTecrübe ablacım tecrübe
51 Yorumlabir kere sen çok bakımlısın
artı çekicisin de haklı olarak
bakıyorlar :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeliler ve daha iyi zevk veriyorsunuz. Adamı eriyorsunuz resmen 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin gibi bir bayan tercih eldilmezmi ya gençlere taş çıkarırsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. hem seksi görünüp hem şu sitemi yapıyorsun ya
10 Yorumla
+1 yılsenin kocan varsa bir zahmet ispanya ya yolla
00 Yorumlaolgun kadin ne yapacagini bilir 😙
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi oluyorlar :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadınlar da genç istiyor nasıl olacak peki
00 Yorumla daha hoş oluyorlar olgunlar.
00 Yorumla
+1 yılben gençte severim olgunda fark etmez :)
00 Yorumla
+1 yılYolda yürürken hic kendine baktın mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Senden gözümüzu nasıl alalım hatun cenneti dünyaya getirmissiniz... Tabiki sen gibi hatunlar gozdemiz olacak
- +1 yıl
İyi ki var sen gibi hatunlar yoksa ne zevki kalrdi zaten fani
+1 yılNe kadarda tecrübe olsa her olguna bakilmiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen her olgun kasdedilmeli canım , olgun var olgun var 😂 birde sen varsın 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgunun apisi daha lezzetli sanirim ondan olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Seninki nasil acaba
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
11 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım