Ülkemizde cinsellik yaşamak yaşatmak sanki yasak kategorisinde kızlarımız hep günah ona bakma buna bakma kafasıyla yetişiyor ve evinde kocayı bekliyor 20 yasa kadar bir alıcı çıktımı şanslı diyoruz, yaş 26 yaşa geldiğinde kızlarımız bunu düşünmeye başlıyor, moralini hiç bozma daha yaşın nedirki, bir talihli bul gönül kapılarını ona aç , onu sev seviş dünyanı renklendir. Güzellik çirkinlik çok görecelidir. Kimisi kel sever kimisi sevmez en önemlisi senin anlaşabildiğim, karşılıklı elektrik aldığın sana insan gibi bakan seven sevgisini hissettiren birisi senin gönlünün aslanı olur. Mutluluklar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMantık evliliği yaparsan, cinsellik dahil birçok duygudan vazgeçmiş olursun, ha olmaz mi, elbette ki olur seks, ancak evliligin nasıl mantık evliliği olursa, seksin de o derece mantık çerçevesinde kalır
00 Yorumla
Evlenmek başka bir şey cinsel mevzu başka bir şey bence. Yani sırf bundan dolayı evlenmek hiç mantıklı değil kanka shfjsh evlilik hayat ortaklığı arkadaşlığı neticede
00 Yorumla
+1 yılErkekler seviştiklerini sever
kadınlar sevdikleri ile sevişir diye bir söz vardı
bu yüzden sevişsen de sevmediğin biriyle eksik hissedersin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet cinsellik olmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılPara sana mutluluk veriyorsa olabilir. Bu arada aşk konusuna gelince benim öğretmenim vardı hiç evlenmemişti ve 47 yaşında mı neydi işte o zmaan evlenmişti gercekten aşkı bulmuşlardı. Aşkın ne zaman karşına çıkacağını asla bilemezsin. Parayla saadet olmaz sözü gercekten cok doğru bir zaman sonra herşeyi elde etmenin sıkıcı olduğunu anlıcaksın para insana rahatlık verir ama huzuru verebiliceğini asla sanmıyorum. Hislr ruhlar cok farklı seylerdir ve para bunları okşasım hayır hiç sanmam
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor olur bi görev gibi yatarsın kalkarsın adam bununfark eder cinselligi iz monoton bi hale gelir sen sulanmazsın sonra muhtmelen bi çocugun olur sonra da adam dışarıya gider seni aldatır sende sevmediğin için umrunda olmaz evde cocukla oturursun bu hiç sekmez imzamı atarım
10 Yorumla
+1 yılBu hataya sakın düşme sevmeden hisler olmadan ona karşı şehvetin arzun olmadan cinsellik ancak işkence olur
10 YorumlaZor olur. Sevdiğin insanla yapılan cinsellik seni daha mutlu eder ruhun doyar. Sevmeden cinsellik tatsız tuzsuz yemek gibi olur. Tercih senin.
70 Yorumla
+1 yılCinsellik bazen sevdiğinle bile zor olabiliyor. Boşuna kafana takma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim. Cinsellik önemli ama ben çok istekliyim. Sevemeyeceğimi ben de düşünüyorum o yüzden tipi iyi olsun kibar olsun düzenli cinsellik bana yeter.
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalitik Düzlemde A. Ş. K. ) Aşk ( Nedir!
Bak güzel bir bence ;) aşık olunca aklını kullanamayacaksan mantık evliliği yap ama para için ruhunu satma.00 Yorumla
+1 yılParası uğruna her şeyi göze almak neden ki? Kazanan bizler değil miyiz bunu sonuçta… ve şu da bir gerçek parası olan biri parası olan biriyle evlenir. Zenginlerin mantığı budur herhangi bir şeyi olmayan birini niye mal varlıklarına ortak etsinler?
10 YorumlaParasi mi olsun yeter yapma güzellm ya :( bende oldum 30 nerdeyse umrumda degil cinsellik bi iskenceye dönüse bilir sevmedin biriyle
51 Yorumla- +1 yıl
İşkence bile olmaz yaa
+1 yılSen resmen mevlananin sözünü yansitiyorsun, "Gel, gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel" diyosun resmen sjsjsjsjsj tek aranan ozellik zengin olmasi
00 Yorumla
+1 yılErkek olsan sevmedigin kadınla yatman kolaydı ama kadın olunca zor. En azıdan cekici bulabilcegin biri olsun ki zamanla duygu gelisimi olsu
30 Yorumla
+1 yılSevmediğim adamı evde görmek bile canımı sıkar onunla uyumak uyanmak kaldı cinsellik bilemiyorum senin kafa yapına bağlı
30 Yorumlakızım eğer zengin koca arıyor yaşlı kel dul da olabilir diyorsan iyibir cinselliği hiç düşünme geceleri 10 dk dişini sıkıver
21 Yorumla
+1 yılSevmediğin biriyle günlük hayat bile zor gelir insana, sevdiğin insanlaysa bile en saçma şeyleri bile eğlenerek yaparsın
20 Yorumla
+1 yıl65 yaşında 3 torun sahibiyim.
hem kel hem fodulum. göbeğimin üstünde dolu bira bardağı taşıyabiliyorum.
3 dairem, 2 yazlığım ve aylık 75.000 tl gelirim var.
ne zaman evleniyoruz?01 Yorumla- +1 yıl
İdol 😃
+1 yılyuh sana paara icin baban yasinda dul yasli bosanmks birni kabueldiyorusn senin daha kendine saygin yok o seni aldatir sen hic aldatmz sanma zenginln imkani cok Allah akil fikir versin sanki seni mutlu edcek mikrop kapcaksin haytaini zindan edceksin yazik gercekten senin gibu kizlar hale kalmis
01 Yorumla- +1 yıl
Çok da sorun etmez hem adam çıtırdan sonra aldatmayabilir belli zaman sonra kız tarafı aldatır ki hem.
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSana farketmez bence sevişirken parayı düşünürsün zorlanmamıs olursun
31 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin kral
+1 yılAşık olmadığım adamla aynı yatakta nasıl yatabilirim ki ben yapamam
31 Yorumla- +1 yıl
yasin 32 mi cidden
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyyy sırf parası var diye yaşlı ve kel bir adamın yatağına girmek o kadar basitsin demekki sevmediğin bir adama dokunabileceğini düşünmende ne kadar aptal olduğunu gösteriyo
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan ten uyumu, tipi ve huyu öyle itici değilse olur ama için hiç almayacak şekildeyse işkence olur. Bu arada seviştikçe aşık olabilirsin de.
00 Yorumla
+1 yılCoskuyla sevmek zorunda değilsin şöyle de sevmesem bile bi ömür tahamül edebileceğim hareketleri batmayacak biri öyle bi karakter ara
00 YorumlaÇok çirkin değilsen evlilik için konuşurdum seninle ciddi
012 Yorumla
Soran+1 yılOrtalamayım ama aşırı seksiyim
Soran+1 yılCazibem varmış
Soran+1 yılNiye sana bakayım özelliğin ne paran mı var sanki
Soran+1 yılİnstagrama seksi fotolar atsam veya onlyfans açsam ayda milyonlar kazanırım ama yapmıyorum sosyal medya bile kullanmam
Soran+1 yılSaol teşekkür evlenmeyi düşünmüyorum
Soran+1 yılSeksiliğimi senle harcayamam buna değecek biri olması lazım pişman olmamam lazım
Soran+1 yılGülmeye devam et
Daha 26 yaşındasın seveceğin birini bulursun diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılsevmedğin biri dul yaşlı diyosn ve paralı bilemedm şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seninle aynı yaştayım, baya isteyenim oldu ama hiç sevemedim. Benim sevdiklerimde sorunlu çıktı veya bi şekilde olmadı. Benimde öyle olucak sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlendiğimde yaşım 25 eşim ise 28 di. şu an o 48 ben 45.çokta mutlu bir avliliğimiz var. evlenmenin geç kalmışlığı olmaz , mutlu olmanın geç kalmışlığı olur. umarım kısmetinize iyi biri çıkar.
00 YorumlaOlur tabii ki neden olmasın çok çabuk da alışırsın aslında
00 Yorumlaayy ne sacma yorumlar gelmis. aklinda sevdigin biri yoksa zor olmaz
00 Yorumla
+1 yılzevk ve hazda alamasın a*muşu sever durur sende yatarsın altında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde oluyor bazen ama kadın icin bu daha zor. Olabiliyir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik arzuladigin istediğin kişiyle mukemmel olur. Baskasiyla birsey anlamazsin
00 Yorumla
+1 yılParası olsunda ne olursa olsun diyorsun. dul kel 🙂 sizin gibilerden bi b... kk olmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence zor falan. Çünkü bana sanki miden kaldırır gibi geldi.
00 YorumlaSize tavsiyem sevmediginiz biriyle evlenmeyin cşnsellik her kişide var aşk nadirdir
00 YorumlaSevmediğin biriyle evlenirsen mutlu olman çokk zorrr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor olmayı bırakın, cinsellik bile olmayabilir hatta..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Kendini zor olmasına kurarsan zor olur. Mutlu olacağına inanırsan erkekten daha mutlu olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılZannetmiyorum ya , senin ki sayisal lotoyu tutturmak gibi bisey olur
00 Yorumla Sevmeyeceksen ve sırf parası olduğu için evlenip beraber olacaksan o zaman bunun yatılı * ne farkı kalıyor
01 YorumlaYaşarsın ama sevgi olmadığı için bir şeyler eksik kalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seversin yatıp kalktıkça illa ki parası da varsa duble zevk olur
00 YorumlaYa aşık olmana gerek yok amaHiç elektrik almadigin biri ile olmazCinsellik önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani illa ki sevmediğin biriyle ilişkiye girmek ve bunu belki de ömür boyu çekmek zor olsa gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği deli gibi sevdiğin adamda bile bulamayabilirsin bu bambaşka bir konu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel cekim hissedecegin bir mantik evliligi olabilir bu durumda onu sevmene sebep olabilir
00 Yorumla
+1 yıl26'da çok geçmiş gibi konuşmuşsun 32 yaşında evlenenler var mk fkdlfkflc
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle düşünme sevmem dersin ama gün gelir öyle Bi seversin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayabilirsin fakat hiçbir zaman tam doyuma ulaşamazsın.
cut.01 Yorumla- +1 yıl
Sen parayı bul da, gerisini düşünme, sorduğun soru boş zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen istekli olmama rağmen hoşlandığım adamı hiç arzulayamıyorum ya ajsdjd
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks partnerin olduğunu düşün, duygu yok. Ama onunla nikahlısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki mantık evliliği olmuyor paragözsün ve istemekle olmaz bu tür şeyler nasip. Bakış açını değiştir.
10 Yorumla
+1 yılmantik evliligi bile yapsan en azindan sana cekici gelen birini bul yoksa nasil begenmedigin biriyle omur gecirceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğin biriyle anca tutturuyorsun frekansı birde sevmediğinle nasıl yapıcan?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi çok seven biri varsa bir şans verin o halde hem ona hem kendinize. Yine de eli ayağı düzgün karakteri iyi biri bari olur umarım
00 YorumlaSırf para için yapma derim zenginlik olacağı varsa bi şekilde seni buluyor zaten bide şöyle düşün ya evlendiginizde adamın şirketi falan batarsa 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası olsun yeter ki.. Sen bu yüzden birini bulamamissin böyle bir düşüncemi olur insanda
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl40 yaşında da bunu söyler bu düşüncede birisi ve cinsel hayatıda zor olur bir akrabam var o da öyle çünkü hayat fedakarlık ister
Gizli Üye(25-29)+1 yılasıl önemli olan ten uyumu lakin senin alışman için de çok zor olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama yaaa manyakmisin kendini 46 yapmışsın 30 olup da kac erkek evli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence kişiye göre değişir ama sevmiyosun sonuçta hemen igrenirsjn ya da zevk vermez
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar