Ben bakire değilim daha önce yanlış kişilerle birlikte oldum onlar da hep beni istismar etti o. diye aşağıladı başkalarına peşkeş çekti. Artık kimseye güven duyamıyorum. Evlenmeden yapmak istemesem beraber olduğum kişi yadırgar mı yoksa saygı duyar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir erkeğin seni kullanıp kulanmayacağını anlaman zor olmasa gerek bir sürü bakire olayan bayan var ve her önüne gelen ile bereber olmuyor bakire değilsin ve karşına ciddi bir bay çıktı diyelim evlenmeden yapmam dersen ne düşünür sana yazayım alemin enayisi ben miyim der ve senden soğur açıkçası benim eşim bakire bir bayan değildi ve benim ciddi bir adam olduğumu biliyordu ve bana aşırı dürüt oldu ve geçmişi anlattı beraber olma konusunda da asla evlenince falan olur diye bir istekte bulunmadı açıkçası olayı sen çözeceksin karşındaki adamı sen anlayacaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılSen onunla öncesinde beraberlik yaşadığın halde evlendin öyle mi? Buna skseler inanmam
Cevap sahibi+1 yıl20 sene olacak çocuklarımız var
Soran+1 yılBaşına kakmışsındır kesin
Cevap sahibi+1 yılyooo kakmadım neden kakayım geçmiş yaşantı bunu değiştirmek imkansız bir durum
Soran+1 yılHer erkek senin gibi evlenmezki ilişki yaşarsak
Cevap sahibi+1 yılevlenmez tabi görmüyormusun iş cidiye bindimi öpüşmemiş kız arıyor erkekler ben sevdim eşimi evlendim
Soran+1 yılKimse beni sevmedi
Cevap sahibi+1 yılinşallah senide biri sever. Ben sevdim eşimi iyi bir insan olgun kafa bir bayan ama sana nacizhane tavsiyem kardeş geçmiş yaşanan şeyleri karşına kim çıkarsa çıksın gizle sakın açıklama yoksa başa döner durursun baksana yıl kaç oldu halen erkekler halen bakire olmayan bayanı kabul etmiyor geçmişi gizlerken eski iletişim araçları çok önemli tel numarası sosyal medya hesapları hatta mail bile önemli bunları kapatıp yeniden aç neden abi dersen geçmişi gizlemeye mahkumsun bu ülkede yoksa işler umduğun gibi olmaz mutlu olamazsın yarın bir gün evlendin diyelim eşinin eskilerden gelecek bir mesaj tel vesaire gibi bir durumu görmesini istemezsin sanırım ben eşimi billerek evlenmeme rahmen eskiden bende tel değiştirmedi için onunla kavga etmiştim eski erkek arkadaşı mesaj atmıştı bana söylemesine rahmen kendimi kötü hissetim ve kavga ettik bu yüzden son sözüm geçmişini yok et !!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Bu kadar kendinden nefeet edecek şekilde cinsel minasebetler yaşadıysan, muhakkak geçmişinde bi taciz/tecavüz travması vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBunu öğrenen herkes kullanmak ister, sen ne derlerse desinler evlenmeden yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de anasının gözü oldum artık oyuna gelmem kandırılmam kolay kolay
- +1 yıl
Insaallah başarırsın ama kabul et iyi oynuyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün, güvenebileceğin birini bulursan zaten güzel de bir ilişkin olmuş olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi kabul etmez kaybedersin yazmış baksana
- +1 yıl
Ya sen ne bakıyorsun bu kamillere allah aşkına.. hayatlarında kız eli bile tutmamış adam gelmiş burada görüş paylaşıyor. Bekaret önemsemeyen erkekler de var canını sıkma ve kafana takma.
Soran+1 yılAynen sağol
Yani eğer anlayışlı ve skiyle düşünmeyen birisiyse yadırgamaz ben olsam en azından yadırgamam aksine güvenini kazanmaya çalışırdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet anlıyorum peki doğru kişi olduğunu nasıl anliycan erkekler çok iyi rol yapar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre hayatına kimseyi almayıp kendi hayatını iyileştir önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bensin resmen , ben 4. Kişiden sonra kimseyle birlikte olmak istemedim sonuç hep aynı oldu kimseyle yatmam belkide diktiririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygi duyar ama gecmisini ogrendikten sknra farkli dusunur mu o onemli
09 Yorumla
Soran+1 yılBen dürüst olmak istiyorum her konuda
Cevap sahibi+1 yılO zman kaybetmeyi goze al
Soran+1 yılBaşka erkek bulurum
Cevap sahibi+1 yılErkek cok sana diye dusunme
Soran+1 yılEvet çok s. git
Cevap sahibi+1 yılTamam beyinsiz hanim. Aklin bacak arasiinda kalsin
Soran+1 yılAğla kimin aklının bacak arasında olduğu belli.
Cevap sahibi+1 yılMk aklim bacak aranda olsa sana belli ettiemezmiydim hem sen kendini ne saniyorsun 150 gram icin cok degerli degilsin
Soran+1 yılNe uzatıyorsun hala? Seninle muhatap olmaya meraklı mıyım? Aklınız bacak aranızda olmasaydı bekarete bu kadar önem vermezsiniz. Hadi şimdi defol hayatında kız eli tutmamışsın tüm erkeklerin adına yorum yapıyorsun. Benim değerimi de sen ve senin gibi basit ucuz tipler belirleyemez
+1 yılOlan olmuş ki zaten artık
04 Yorumla
Soran+1 yılBakirleri alakadar etmez
- +1 yıl
Tabi ki bakir biri zor kabul eder zaten
Soran+1 yılBakir birini istemiyorum ki
- +1 yıl
Aşık olunca öyle olmuyor ama iştr
+1 yılnasıl baskılıyorsun duygularını
03 Yorumla- +1 yıl
artık bunlar tabu degıl emın ol
Soran+1 yılSen öyle san hala önem veriyorlar
- +1 yıl
hayır artık cevremdekılerı gorunce yapmayanlar yadırganıyor
+1 yılGüvenini kaybetmişsin insanlara karşı
00 Yorumla
+1 yılBence dengede tut tam güvenmeden yapma
00 Yorumla
+1 yılMuta Nikahını araştırmanı öneririm. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle yadırgar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde yaşıyon aşko
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yıltamam aşko
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olsan verirdi diye düşünüyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama beni bakire olman veya olmaman beni ilgilendirmez objektif olarak değerlendiriyorum
Erkek der ki bu kız zaten bakire değil ve henüz evlenmesekte evlilik düşünüyor neden cinsellik yaşamıyor
Diye düşünür
Ama bakire olsan her ne kadar ciddi olsakta sana zarar vermek istemez
Soran+1 yılGüvenmediğim için yaşamıyorum ben de. Kabul etmeyen yol alır.
Cevap sahibi+1 yılYeni mi aklına geldi güvenmemek diye düşünür işte
Güvenmesen bile kaybedeceğin bir şey yok diye düşünür demeye çalışıyorum
Soran+1 yılAynen kesin senin gibi düşünür herkes. Herkesi kendiniz gibi sanmayın
Cevap sahibi+1 yılMoralini bozmak istemem ama Ben kişisel olarak düşünmediğimi objektif olarak değerlendirdiğimi daha önce belirtmiştim.
5 6 aylık sevgilin olur da ciddi düşünürseniz %80 ihtimal benim gibi düşünür.
Soran+1 yılDefol okumuyorum yazdıklarını
Cevap sahibi+1 yılBana neden kızıyorsun ya fikrimi söyledim
Özür dilerim
Soran+1 yılÇoğu insan gibi sen de kötüsün
Cevap sahibi+1 yılşu an pişmanlığın nedeniyle bana kızıyorsun.
İkinci defa söylüyorum bunu ben söylemiyorum şu an kötü dediğin şey ben değil piyasa.
Piyasa da ki erkekler böyle.
Üstelik ben daha ilişki yaşamadım bile.
Soran+1 yılhayatında kız eli tutmamışsın tüm erkeklerin adına yorum yapıyorsun komik
Gizli Üye(25-29)+1 yılSextinge yönelebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş zaten devam bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşt
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinselliği seviyorum ama biriyle yakınlaşsam kendimi kötü hissediyorum evlenmeden beraber olmak istemiyorum artık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat