İlişki esnasında sürekli şu an zevk alıyor musun? Yoksa değiştireyim mi? Bu hoşuna gidiyor mu? Yüz kere sordu. Ve sürekli eliyle bana mastürbasyon yaparak ıslak olmamı sağlıyor. Sizce benim zevk almamı önemsiyor mu? Ben oral yapan erkek önemsiyor diye biliyorum bana oral yapmıyor. İlişkide beni önemseyip önemsemediğini nasıl anlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZaten surekli boyle oluyo mu boyle oluyomu diye sormasindan belli amator oldugu. Odak dagitir mk bu sorular. Yemek yiyen birine dakka basi nasil. olmus denir. mi. hic. Oral yapmamasi senden mi. kaynaklaniyor acaba. Vajinanda koku ya da gorunusunde bi degisiklik var mı
112 Yorumla
Soran+1 yılHayir nasil dayanabildi bilmiyorum. Önemsemediği kadınlarla yatıyorsa zevk almasına dikkat etmiyormuş acaba o yüzden mi oral yapmadı diye düşünüyorum şu an
Soran+1 yılTeşekkürler cevap için önceden karşındaki kadının zevk almasına dikkat ediyormuş ama şu an umrunda değilmiş o yüDen oral yapmıyor diye düşünüyorum. Ama umrunda değilse neden yüz kere zevk alıyor musun diyor anlamıyorum
Soran+1 yılBen de aynı şekilde amatör olduğunu düşindim ama ortamlarda cinselliğiyle çok övünüyor herkese deneyimlerimi anlatıyor işi nasıl yapacağını öğretiyor havasında. Kendine çok güveniyormuş karşındakine zevk verme konusunda ama önemsediklerine verdirmek istiyormuş artık. Oral konusunda da dhaa önce şehvetle yapan olduğuna göre sorun bende değildir heralde çok temiz bakımlı ve iyiyim bence yapmadan durabilmesine şaşırıyorum hattta
Soran+1 yılTeşekkürler ben de aynı şekilde düşünüyorum herkes s*KS makinesi olarak bildiği için çocuğu içini ben biliyorum kendimden şüphe etmeye başlamıştım artık 😁
Soran+1 yılHahah sorma ben böyle bir karakter ilk kez gördüm zaten çok kafa karıştırıcı ve bencil. Ben dediklerinin farkındayım zaten olması gereken de o şekilde karşışıklı zevkli ilişki çok kasıyorlar yoruldum cidden. Neyse teşekkür ettim keyifliydi sohbet ben kaçıyore uyumam gerek 😆💃
- +1 yıl
Hahaha tesekkurler. Bende sevdim seni. mutevazi ve saygili birisin 🙏
- +1 yıl
Bu arada kaydet beni. Aklina takilanlar olursa laflasiriz yine 👋
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılsürekli senin ne hissettiğini sorması da güzel bir şey birçok insan kadın erkek fark etmez aslında oral yapmaktan veya yaptırmaktan hoşlanmaz. ama yapmasını istiyorsan ve düşüncesini merak ediyorsan açık açık se*işmeye başlamadan önce bu durumu onunla konuşman daha sağlıklı olacaktır
00 Yorumla
+1 yılO zaten yetersiz olduğunun farkinda. Oral da yapmıyor. Bencil birisi. Yetersiz olduğunun farkinda oldugu icinde bu sekilde senden onay almak istiyor. Egosunu tatmin etmek istiyor. Bu kisi seni her zaman yarım birakir. Iliskini gozden gecir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ve ucuz malın saticisi kendini över. Lafa degil icraata bakacaksın. Bir kisi kendini cok övüyorsa o bostur. Ben bunu bilir bunu söylerim
Soran+1 yılİliski falan yok zaten görüşmüyoruz
- +1 yıl
Kurtulmuşsun bu tip erkekler bos olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Her erkek onemser saçma sapan bir soru ve takıntı haline gelmiş sende ah ben olacaktım ki bak nasıl zevkk aliyordunn
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsemiyormuş karşındaki kadın önemsizse zevk almasını. Ben de merak ettim beni önemseyip önemsemediğini
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen cok sansli bir kadinsin aynı şansı adama da ver seni önemsiyor sende onun sehvetine karşılık ver o da zevk alsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni önemsese oral yapardı bence
Normal, zevk aldigindan ve zevk kindi sana verebilgidinden emin olmak istiyor.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin zevk almani ve ondan once bosalmani istiyor gibi
00 Yorumla
+1 yılSanırım erken geliyo onun için tatmin ediyo
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Sence zevk almamı önemsiyor mu
- +1 yıl
Tamam onuda önemsiyo ama orada bencillikte olabilir yani tecrübesini sana sorarak öğreniyo aslinda kendini tatmin ediyo ya da sen seks esnasinda zevk aldığını belli etmiyosan sormasi normal
Özgüveni olmadıgı için soruyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSence zevk alıp almamamı önemsiyor mu?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral yaptır
00 Yorumla
+1 yıl2
Bş şansı olması için seni önemsiyor bence00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşlarınız nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcemi işi
00 Yorumla
+1 yılO erken mi bosaliyi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaşlar kaç
+1 yılOralsiz olur mu be
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor beni önemsemiyor mu acaba?
- +1 yıl
orada başka bişey var sistem ceza vermese yazardım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokuyor mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem