Eşimle tartışmıştık. Birkaç gün sonra gelip yatakta arkamdan sarıldı ve “biliyorum canım aramız iyi değil ama çok desteğe ihtiyacım var küslüğü bir gün unutsak olur mu” dedi. Ben cinsellik isteyeceğini düşünüp hayır dedim. Sonra öğrendim kş (telefonda konuşurken duydum) işleri çok kötüymüş. Acayip üzüldüm ona destek olmam lazımdı. Sonra konuştum önceki küslügümüz icin özür diledi barıştık. Ben özür diledim sadece gülümsedi sonra “insansın olabilir dert çekmek istememissindir anlıyorum problem yok” dedi. Çok ama çok üzüldüm bu ne demek şimdi bu adam benle küs mü? Bana kırıldı mı? Ben ne uapıcam lütfen bana yardım edin…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır eşin sana küsmemiş ki. Problem yok demiş insalık hali demiş. Anlamış seni yani. Olur evlilikte böyle şeyler. Önemli olan arayı soğuk tutmamaktır. Eşine bence bir sürpriz yap. Sevdiği bir yemek yap baş başa bir yemek yiyin. Sonra isteğini yerine getir. Fazla büyütülecek bir durum yok bence. Konuşarak herşeyi halledeceğinizi düşünüyorum. Kocana destek olursan her konuda aşamayacağınız hiç bir şey yok. Sana sarılmış senden destek beklemiş işi unutmak için biraz ilgi şefkat istemiş. Her erkeğin içinde bir çocuk vardır. Çocukların da ilgiye şefkate ihtiyaçı olduğu gibi eşininde buna ihtiyaçı var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam yerden göğe haklı. Diyelimki cinsellik istemiş olsa bile nasıl ittirebiliyorsun.
Ben şahsen evlenmiş olacağım ve o kadında güya beni ittirmiş olacak öyle mi. Hayatının ilk ve son ittirmesi olur ve benim tarafımca zerre kadar değeri kalmaz artık.00 Yorumla
bir şey yapmana gerek yok zaten yapmışsın. Zor zamanında. Eşinin yanında olmazsan kırılır ve bu sürekli tekrarlarsa soğur eşin senden. Benim eşimden soğuduğum bubtarz yanları var mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılEşinizle şu an durumunuz nasıl?
Soran+1 yılOna karşı çok mahcubum. Bana anlayış gösterme ihtimali az mı? Gerçekten barışmak icin türlü yollara başvuracak sandım. Durumun böyle oldugunu düşünmemiştim. O an hiç aklımdan çıkmıyor. Hayır deyince rahatsız ettiğim için özür dilerim iyi uykular dedi sadece. Çok üzgünüm gerçekten çok mahcubum. Benimle çok konuşmuyor. Çok morali bozuk görünüyor çok uykusuz gidiyor. Ben gerçekten çok üzgünüm ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yüzüm yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kalbi kırılmış belli kendini cok zavalli gibi gostermis sana onu derken yani cok gereksizim zaten beni umursamamn normal gibi bence yaninda ol ve iyi bir es oldugunu goster
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Senin gibi insanlar bir de böyle insanların hayatlarına giriyor yaa.. herseyi kendi kafanızda kurup ona göre cevap vermekten bir vazgeçin..
01 Yorumla
Soran+1 yılBir hata yaptım ama bunu telafi etmek istiyorum. O öyle deyince barışmak için çeşitli yollara başvuruyor sandım. Dinlemediğim için çok ama çok pişmanım. Eşime karşı çok mahcup durumdayım.
+1 yılÖnyargılı olmamak lazım işte. Önce bir dinlemek en güzelidir. Olur böyle şeyler birbirinizi kırıp üzmeyin.
00 YorumlaSevgilim de benden soğudu.
Savaşıp soğumayı ısıtıp buzları eritmek gerek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım inan bana o anlık bir sinirle öyle dedim
yoksa ne problemin olursa olsun yanındayım de ona :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkırılmış evet. bence gönlünü al ama bunu sadece yatak olarak düşünme
02 Yorumla
Soran+1 yılTatlım ne yapacağım bilmiyorum. O sözleri o bakışları hiç aklımdan çıkmıyor. Sorun yok diyor ama canı sıkılmış çok belli. Ne desem nasıl gönlünü alsam hiç bilmiyorum. Robot gibi dolaşıyor kaç gündür…
Cevap sahibi+1 yılkahve yap ikinize oturun baştan aşağı hepsini anlatsın sana koysun başını senin omzuna dinle destek çık benimde aklıma bir şey gelmiyor şu an :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey merak ediyorum yaşamadığım için. Arkadan sarılınca eşin hemen ereksiyon oluyor mu? Ben hep hayal ederim de direkt sertleşirim gibi geliyor duygusal olsa da o an istemsiz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKüs değil ama biraz kırılmış.
00 Yorumla Onun için güzel bir yatak sürprizi yap
00 Yorumla
+1 yılniyekii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği