Nedenini de söylerseniz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam dibine kadar içinde olduğunu en iyi ve rahat hissettiğinden kadın doggy pozisyonunu daha çok severek istiyor. 😎🌸
Cevap
8Cevap
Yaşadıklarımdan yola çıkarak seviyorlar diyebilirim. Hatta doggy pozisyonundayken saçını çekmek, popoyu tokatlamak iki tarafında çok hoşuna gidiyor. Ellerini arkadan bağlatıp doggy pozisyonu isteyen bile vardı
Ben erkek olarak aşagılık gelşyo doggy pozizyonu flatiron daha güzel oluyor ben daha çok tenin çok temas eden pozşzyoların daha iyi oldugunu düşünüyorum uzaktan uzaktan hoş degil
kadın değilim gay'im bende seviyorum daha cok zevk alıyorum
Vurduruyorsun yani
bayılırlar çok severler aklına takılanı @mutsuzevlilik sorabilirsin hatun penisten iyi anlıyor
yanlış anlamayın tahminimi öğrenmek istedi bende yardımcı oldum sonra olay kapandı
Kaç santimmiş
@mutsuzevlilik selamm. Ben de benzer durumdayım. Dmden danışabilir miyim?
pipim 12 santim olduğu için ben bu pozisyonu sevmiyorum :((
o boyut için ideal pozisyonlardan biri aslında ama göbeğiniz yoksa ve eşiniz kolları üzerinde değil başını yatağa koymalı dizlerini kırmadan bu pozisyona gelirse sizin için ideal olur
Penis kısa olduğu için içinde hızlı git gel yapamaz hemen çıkar
@mutsuzevlilik benimkini yorumlar mısınız görseniz
eşiniz kilolu mu ki
@mutsuzevlilik cevap verir misiniz
@mrens neye
@mrens evet
eşiniz yatakta doggy olsun ve başını yatağa koysun siz ayakta olursanız çok rahat kontrl edersiniz kendinizi ve 12 cm tamamını kullanırsınız
@mutsuzevlilik çok net bir şekilde anlattınız. 😃
@mutsuzevlilik en güzeli sizin gibi dobra olmak. Benimki o kadar kısa olmamasına rağmen sizin tarif ettiğiniz şekildeki pozisyonumda hakikaten en dibi zorladığımı çok rahat hissediyorum. Bravo size. 🤗
bnde bel fıtığı var, doggy de yapamıyorum, hangi pozisyon önerirsiniz, bi de 12 cm
hareket etmek zor geliyorsa üzerinize alacaksınız ama dizlerinin üzerine değil ayaklarının üzerinde oturup kalkması gerekiyor tam ortaya çıkıp yerleşmesi için
mantıklı, sağ ol
içine en iyi penetre ettiği pozisyon.
ama büyük penis görünce bu pozisyondan çekiniyorlar
evet
Çok iyi hissediyorum:)
Yavaş yapınca da iyi hissediyor musun
Hayır sert severim :)
Seri şekilde vurmayı seviyorum ben de☺️
Partnerin var mı?
Eski eşim sadece bunubisterdi genel olarak
evet severiz
Sebebi ne sence