Cinsel ilişkinin vazgeçilmezlerinden birini ele almaya karar verdim. Birçok pozisyon cinsel ilişki sırasında denenir ya da uygulanır. Kimisi keyif ve zevki yaşatır, kimisi de zorluk derecesinden dolayı yarım bırakılmak zorunda kalır. Ama bir pozisyon var ki, onu her iki cinste bayılarak ve severek yapar. Başka hangi pozisyonlar kadının aklını almak için yeterlidir?
Çoğu kadının keyif aldığı doggy pozisyonunun tercih edilme sebebi nedir sizce?
Çoğu kadın sevmez yanlışın var. Hükmedilmeyi seven kadınlar sever bu pozisyonu çünkü kadının pek aktif olduğu bir pozisyon değildir ve görsellik olarak onun için sıkıntılıdır. Eğer seviyorsa zaten yandan partnerine bakar ve öpüşmek ister. G noktası demişsin yanlış çünkü bu pozisyonda kadının g noktasına uzak kalırsın g noktası klitorisin hemen altında bulunur. Kadınlar en çok kucak ve cowgirl sever çünkü hem g noktasına baskı yapar hemde klitoral orgazmı da aynı anda yaşar.
- "Doggy" pozisyonunun tercih edilme sebepleri: 1) Esir alınmak/Esir almak yaygın bir fantezi. (İlkel aktarımlardan olsa gerek.) 2) Yüzünü görmek istemediğin biriyle daha rahat sevişebilme olanağı sağlar. 3) Başka birini, ortamı, pozisyonları vb. daha rahat hayal edebilme olanağı sağlar.
- Çoğu kadının aklını almak için; 1) Missionary 2) Cow - Girl 3) Reverse Cow - Girl 4) Bacak Omza 5) Lazy Doggy pozisyonları yeterli olacaktır.
Yatakta aktif olan bir kadın için her pozisyon haz vericidir... Kadının Fantezi dünyasının ne kadar... gelişmiş olup , olmadığı ile alakalı bir durumdur... Doggy dışında haz veren diğer pozisyon kadının bacaklarını erkeğin omuzuna atıp kucağına oturup birleşme sağladığı pozisyondur... daha sonraki haz veren pozisyonlar sırasıyla... Cow girl, spooning, misyoner, ayakta, reverse Cowgril , Scissoring ,69 pozisyonları yer alır
Derin giriş sağlaması, erkeğe oldukça sert ve hızlı hareket etme olanağı vermesi, doggy'nin bir sürü varyasyonu olması, g noktasını çok iyi uyarabilmesi, erkeğin manzarasının şahane olması, ve kadının da kalça hareketleriyle derinlik ve hıza müdahale edebilmesi. Yani mükemmel pozisyondur.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven sürtükk*ruhlu kadınları seviyorum. Doggy de böylesi kadınlar için muazzam manzaralar ve imkanlar sunuyor erkeğe :) Basacan girbaci sevgiyle aşkla tutkuyla 😃😂😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kasıklarda acı ve zevki daha iyi hissediyorum kendi açımdan 😁
Misyoner ve ciwgirl poxisyonlari sexinen zevkli pozisyonlarıdır..Çünkü göz gözde dudak dudağa ve göğüs göğüse olunur.. Misyonerde erkek cowgirl de ise kadın istediği gibi derine girer