- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEşin senin onun için düşündüklerini senin için düşünseydi ne olur? Önce empati yap sen kilolu olsaydın?
Eşinle güzelce onu kırmadan kilo sorunu çözmesi için bir yol bulmaya çalışabilirsiniz.
Ayrıca kilo seks yapmaya engel değil. Ama sen kilosunun görüntüsünden rahatsız isen buna diyecek bir şeyim yok.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama benide anlayın Önceden zayıftı 5 yıldır konuşuyorum aynı libdlosu çok düşürüyor ayda 1 çok az
- +1 yıl
Bence kilosu için uzman birinden yardım almasını sağlayabilirsiniz. Kilo libidoyu etkilemez bence ama sizi etkiliyor gibi..
Soran+1 yılÇok etkilor
En İyi Cevaplar
+1 yılİki durum var. İlki söylediklerin gerçekse yani bir eşin var ve gerçekten kiloluysa , nasıl bir hazineye sahip olduğunu bilmiyorsun. İkincisi ise , eşin kilolu olduğu halde , ben kiloluyum diye yazan bir kadına, eşini bırak bana gel diyorsun. Aldatmaktan korkuyorum , yazıyorsun hemen altında seks yapacak birini arıyorum yazıyorsun. Lakin dikkat ettiğim şu hep aynı ifadeleri kullanıyorsun. Kelime ve ifade farklılığı olmadığı için, öncelikle konuşma kapasitesi olmayan birisin. Kendinle o kadar celisiyorsun ki , ben cahilin önde gideniyim diye çığlıklar atıyorsun KS yankılanıyor ama maalesef, hanımefendiler de öyle ciddiye alarak görüş bildirmişler ki gerçekten şaşırdım. Nedenini de biliyorum, zayıf yerlerine temas olduğu için duygusal düşünerek hareket ettiler ve ciddiye alarak yazdılar. Haliyle ikinciside cahil ve yalancı olduğundu.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kilo zevk almaya engel değil ama bazı pozisyonlara yapmaya engeldir. Kilolu diye ön sevişme ve daha fazlasını yapmıyorsunuz diye düşünüyorum. Onu sizin azdırmanız gerekli. Siz azdırın sonrasındaki uyuma siz bile şaşırırsınız. Destek olup kilo vermesine yardımcı da olduğunuzda her şey daha iyi olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden zayıftı 5 yıldır konuşuyorum aynı libdlosu çok düşürüyor ayda 1 çok az
Soran+1 yılSesğz kalıyor
Soran+1 yılHer konıda pasif
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sizin haz alıp almamanızın onun kilosu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum evet hoşunuza gitmediği için beğenmediğiniz için arzulamıyorsunuzdur bu gayet normal bir şey ama bunu eşinizle konuşmalısınız eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu ayrıca bu durumu sadece sizinle alakalı değil de kendi iyiliği içinde olduğunu kendi özgüveni için kendini beğenmesi için kendimi daha iyi hissetmesi daha sağlıklı hissetmesi için gerekirse psikolojik destek almanızı öneriyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi sorununuz yoksa eşinize liposuction yaptırın o zaman neyi bekliyorsunuz. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye böylesiniz siz erkekler? Ben cevremdeki kadin arkadaslarimdan da duyuyorum. Kocalari kilo ver, sacini boyat, sacini uzat onu yap bunu yap. Yahu bu begenmemezlik niye?
Öyle biriyle beraber degilim cok şükür. Bana bir kere bile bedenimle ilgili yorum yapmadı. Yapsa bitiririm zaten. Ben kendimin zayif oldugunu düşünüyorum, kilo alsam mı biraz diyorum sen bilirsin diyor. Ben baliketli severim, zayifsin, ele avuca gel diyebilir demiyor. Bende ona cok karışmam. Sadece sakal sevmeyen biriyim. Sevisirken cok batıyor. Onu kesmesini isterim onun disinda mudahale etmem. Yani oldugu gibi kabul ediyoruz birbirimizi.
Bu durum ilk tanistigimiz gibi elbet olmaz. Yaş ilerliyor, kilo illaki alınır, erkekte kadinda alır. Hatta erkekler evlilikte gobek yaparlar. Hangi kadin buna bir sey diyor? Kadinlarin libidosunu düşüren daha cok şeyler var hangisi dile getiriyor bunu? Erkekler yapacaklari 15 dk lık bakımı bile yapmıyorlar kim ne diyor?
Kadin kendisi kilo vermek isterse verir. Bunu zorlamaya, demeye hakkin bile yok bence. Bunu demen onu yaralar istedigin kadar duzgun soylemeye çalış. Bu durumdan dolayi hamilelikte falan kafaya taktigi tek sey kilolari olur, esim kilo sevmiyor acilen vermem lazim diye kendine eziyet eder.
Kendi haline birak. Ya da beraber saglikli yasama gecip spor yapmaya baslayin. Seninde kilon varsa ver, gobegin varsa erit, ne bileyim vucut falan calis, esinle yürüyüşe çıkın. Ama sadece sen zayifla olayini dogru bulmuyorum.
Bu bana yapılsa yanimdaki erkegi sorgulardim. Bu adam benden bugun boyle uzaklasiyor, hamilelikte lohusalikta hic begenmez, bir hastaliktan dolayi kilo alsam yine hic begenmez diye düşünürüm. Artik bedenleri sevmeyi birakin biraz.
Cok sorun oluyorsa beraber diyete girersiniz, beraber sporunuzu yaparsınız. Ama diger türlü benim kabul edemeyecegim bir durum bu. Kadini baski altinda birakma. Kendi icin yapsin boyle seyleri, senin icin degil.22 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun ama sevişirken liblosu duşuk kilodan dolayı ayda 1 sevişme mi olur napıyım
- +1 yıl
Begenmemezlik konusu , erkeklere has bir durum değil, cahil olan erkeklere has bir durum. Soruyu soran kişi, konuşma kapasitesi olmayan , aldatmaktan korkuyorum derken , seks yapacağım birini arıyorum diyen biri. Sizin eşiniz cahil bir bakış açısında olmadığı için sizdeki güzellikleri keşfettiği için böyle.
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama durumlara çözümcül yaklaşmamız gerekiyor kesip atarak değil. Kesip atmak tümüyle art niyetin olduğu durumlarda düşünebiliriz. Şişmanlık bir hastalık. Bu hastayı ayağa kaldırmak zorundasınız. Farzedelim eşiniz delirdi , delirdi diye bırakılır mı? Evlenirken hastalıkta ve sağlıkta sözünü vermiyormuyuz? Herşeyden önce eşiniz vu hastalığı kabul ediyormu bunu sormak lazım. Kabul ediyorsa neden tedavi olmuyor bir diyetisyene gitmiyor? O zor yöntem eşim diyet yapamıyor kendini tutamıyor derseniz mide küçültme oprasyonları ile son derece iyi sonuçlar alınabiliyor çevremde bile çok örneğini gördüm. Yani ilişkinizde odak noktanız bu olmalı. Ortada bir sorun var ve bu sorunu elbirliği ile kaldırmalınız. Herşeyden önce sağlık için bunu yapmalı kendisi. Zayıfladı güzelleşti onu ayağa kaldırdınız işte o zaman da bir şey hissetmiyorsanız diğer faktörler de söz konusı demektir ve inanın onlarda çözülür. Sakin olup bunu planlamaya başlamalısınız. Evlilik çok değerlidir.
00 Yorumla
+1 yılKarınızın kg almış olmasını bahane ederek burada birilerinden medet ummak da ne biliyim...
Adam olsanız mesela konuşursunuz karınızla götürürsünüz bir merkeze destek için olay olur biter.
Sizin libido karınıza karşı düşüşte yoksa millete coşuyor belli...20 Yorumla
+1 yılBu hem normal hem de değil..
Birini beğenmeden beraber olmak, zorunluluk olduğu için kötü.. Ne keyif alınır ne de verilir..
Anormal tarafı da; bunu evlenmeden hissedip, ilerde böyle sıkıntının olacağını tahmin edememen ve iş işten geçtikten sonra adeta yarım bırakman..10 Yorumla
+1 yılNormal bir durum. Bazı kadınlar kilolu erkekleri sorun etmiyor ama erkekler genelde kiloyu itici bulurlar kadında. Libidoyu düşürür yani. Eşinle konuş bu durumu. Seni seviyorum ve beğeniyorum, keza aksi taktirde evlenmezdim, ama biraz zayıflasan çok daha iyi olacak falan de. Yani bilmiyorum, ne kadar soft girersen gir bunu kırmadan söylemenin bir yolu yok sanırım. Yine de söylemek zorundasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden zayıftı 5 yıldır konuşuyorum aynı libdlosu çok düşürüyor ayda 1 çok az
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hmm çok zor bir durum. Birbirinixi seviyorsanız, farklı pozisyonlar ve fantezilerle cinselliğinizi renklendirerek cazip hale getirebilirsiniz. 😎
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni dinlemiyor ki ihtiyacı bittikten sonra kılını kıpırdatmıyor
+1 yılMerhaba..
Bunun birçok yolu var. Eşine direk senle yapasım gelmiyor gibi cümleler kurarsan onunda gururu kırılır bir zaman sonra. Bunun yerine kilo vermesini sağlayabilirsin mesela. Hemen olacak şey değil evet ama sende sonuçta bu kadınla evlendin ve bu durumu kabullenmen gerek.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçılın ben kiloluyum ahahah normal bir durum bence aşk evliliği mi yaptınız evlenirken de kilolu muydu sonradan mı oldu sonradan olduysa eşinize baskı yapmadan sağlığı için kilo vermesi gerektiğini bu süreçte onu desteklediğinizi sizin de gerekirse onunla beraber sağlıklı besleneceginizi tatlı dille soyleyebilirsiniz
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşinizden psikolojik destek almasını isteyin sanmıyorum ki kendisi 100 kilo almaktan mutlu olsun
Soran+1 yılİştahı çok var diyetisyene gittk
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilonun libido ile hiçbir alakası yok. Çok şişmanlarda vahşi ve istekli olabiliyorlar mesela ben. Sorun eşinin isteksizligi. O isteksiz bencil çabasız ve az yapmak isteyince sen ondan soguyorsun. Bunları yaptığı için soğutuyor aslında seni. Kilodan değil. Vahşi istekli istekli ve seni düşünen biri olsa sana öyle bir zevk verirki kilo milo görmez gözün aldığın zevke ve haza bakarsın sen sadece
014 Yorumla
Soran+1 yılboş ver esni bana gel
Cevap sahibi+1 yılZayifken çok istekli ve istekliydi her gece yapıyordu da kilo alınca mi ayda 1 e düştü?
Cevap sahibi+1 yılBen asla fiziksel özellikleri önemseyen sığ birisiyle birlikte olmam
Soran+1 yılÖnceden zayıftı 5 yıldır konuşuyorum aynı libdlosu çok düşürüyor ayda 1 çok az kendini yerime koy
Soran+1 yılŞefkat olarak çok zır durumdayım
Cevap sahibi+1 yılHaklısın senin durumun kolay değil tabiki ama sorun eşinin kilosunda değil eşinin kendisinde
Soran+1 yılKilolu oldugu için çok hantal kılını çıpırdatmsya bile çok üşengeç etek agdasını bile ben yaparım onda bile aciz
Cevap sahibi+1 yılYuh artık. Senin karının acil doktora gitmesi lazım böyle kadinlik olmaz
Soran+1 yılGittik kilodan dolayı kolestrol felan kilo vermesi gerek denildi
Soran+1 yılDinlemiyor kendi bildigini yapıyor
Cevap sahibi+1 yılDoktor derken psikolog falan gibi. Çift terapisine gidin.
- +1 yıl
Yorumun çok güzel başladı, lakin ilerisi iyi olmadı. Bu şahıs burada , tamamen sorusuna gelen kadınlardan düşünebildiğini düşürmek amacıyla, kapasitesiz şekilde ve cahilce yaklasimlarda bulunuyor. Diyeceğim bu şahıs her haliyle yalan söylüyor. Sadece eşi kilolu diye bahane ediyor cinsel açlık içinde olduğunu söylüyor. Gerçekten böyle olsaydı eğer, sen kilolu olduğunu açıkça ifade ettiğin halde bırak kocanı bana gel dermiydi? Diğer yorumlarda , aldatmaktan korkuyorum derken bir digerinde gizlilik içinde seks yapacağım birini arıyorum dermiydi? Dikkat edin yazdıklarına hep aynı ifadeleri kullanıyor, peki bu ne demek biliyor musunuz? Konuşma kapasitesi yok demek.
- +1 yıl
Ve siz her yeri yalan olan birinin sözleriyle belki evde erkegini mutlu edebilmek adına hep gayret gösteren hemcinsinsinizi yerden yere vurdunuzya işte bu çok üzücü oldu.
+1 yılİyi günde kötü günden yanında olmak için evlendin onunla cinsellik evliliğin bir parcasi her iki tarafında zevki önemli o zevkini alıyor ama sen alamdigini söyleyip onalun zayıflaması için yol gosterebilirsin sonuçta eşin cekinemene gerek yok.
11 Yorumla
Eşinle konuş zayıflasın. Güzel bir dille konuş kırmadan. Böyle hissetmen normal. Konuşarak halledersiniz diye düşünüyorum. Önceden zayıfken birden kilo aldıysa belki strestendir.
15 Yorumla
Soran+1 yıl5yıldır konuşuyorum aynı
Soran+1 yılAldatmaktan korkuyorum
Soran+1 yılBşr çocugumuz var
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin kaç kilo? Sen sırf kiloyu bahane edip cinsellik yaşayamıyorum diyorsan sen yetersiz bir erkeksin eşinin kilosunu bahane ediyorsun evlenmeden önce eşini senden sakladılar mı daha yeni mi gördün kilolu olduğunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de aynı dertten muzdaribim konuşuyoruz kilo vercem diyor bir yerden sonra bırakıyor allah yardımcımız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok mu ağır yoruluyorsundur becerirken yazık günah ya bu oğlana😂
31 Yorumla
Soran+1 yılYok isteksiz ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kilosundan rahatsızsın hastalıkta sağlıkta her an her koşulda değil miydi evlilik
32 Yorumla
- +1 yıl
Yapılan yorumu bile anlamaktan aciz.
+1 yılAlırsın başka bir şey düşün önemli olan düşünce taktiği dostum ,,
00 Yorumla
+1 yılEşini kirmamak icin yapmalisin belli etme üzülür ve konuş zayiflamasi icin hatta yardimci ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O zaman kilo vermesini söyle onu kırmadan ve zevk almaya bak
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir sorunum olmadığı icin şükrediyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel eşim sizden örnek alsa keşke boy kilo kaç
- +1 yıl
1.65 47
Soran+1 yılSeni alan yaşadı 😍😍
- +1 yıl
Yesss 🥰
Soran+1 yılBen talibim o zaman
+1 yılBence siz de ruh uyumu da yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSevişme uyumu yok
+1 yılTatlı bir dille konuş bu konuyu eşinle
11 Yorumla
Soran+1 yıl5yıldır aynı
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona söyleyebilmelisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim aynı
+1 yılNormal, bu konuyu eşinle konuşabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum 100kilo
+1 yıluyumsuz musunuz..
00 Yorumla
+1 yılMide ameliyatları var onlardan yaptırın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılnormal ya kilolu kadınla seks zor
01 Yorumla- +1 yıl
zayıflatmaya çalış
Yapacak bir şey yok o halde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj gönderir misin?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiginizde eşin zayifmiydi
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin o zaman
31 Yorumla
Soran+1 yılBekarken 70 di her zaman kendine dikkat et diedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kilo al sonra birlikte zayıflayın.
00 YorumlaHaklsn
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapa bilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle kilo versin
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim dilinlemiyor
Hmm kötü bir durum
11 Yorumla
+1 yılZayıflasın
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor
31 çek banyoda bol bol 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılKonuş eşinle.
00 Yorumla Ne yönden
00 YorumlaÜzücü
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kilo ki
14 Yorumla
Soran+1 yıl110 kilo en son
Cevap sahibi+1 yılOha çokmuş ya
Soran+1 yılÇok eziliyorım belim agrıyor
Cevap sahibi+1 yılYazık ya üzüldüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden konuşmuyodunux
17 Yorumla
Soran+1 yıl5yıldır konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrılmıyosjnuz
Soran+1 yıl1 çocugumuz var
Cevap sahibi+1 yılBöyle giderse o da kötü etkilenir
Soran+1 yılYok ona yansıtmıyoruz eşimi aldatmaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılTabii ki korkunuz normal de böyle gitmez ki
Soran+1 yılSimdi gizlilik içerisinde ihtiyaçlarımı giderecegim bir bayan arıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle kilo verir misin de
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim 90 dı söyledikten sonra 100oldu
Cevap sahibi+1 yılKibarca söyle de ki biraz kilo vermen lazım de hafife almasın durumu
Cevap sahibi+1 yılŞey de çaktırmadan tvdekilere ne güzel kız zayıf falan de kıskansın
Soran+1 yılSöyluyorım
+1 yılNormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLöp löp iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kg
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?