Onu çok seviyorum ve sevişirken de her şey güzel ama özellikle boşaldıktan sonra bir süre konuşmak, yaklaşmak istemiyorum hemen üzerimden atmak istiyorum normal mi? Değilse nasıl düzelirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Normal ya. Ejekülasyon sonrası sendrom. Erkeklerde de var. Herkeste olmaz tabi ama sende oluyor demek ki. Sevgiline bahset durumdan, kendisiyle alâkalı olmadığını bilsin.
Gerçek sevgi cinselliğin hiçbir zaman olmadığı bir sevgidir gibisinden kafanda böyle birşeyin kodlandığını düşünüyorum.
Yok öyle bir şey
Ama başka nasıl bir açıklaması olabilir ki bunun?
ya da şöyle mi anlatsam: Toplum nezlinde cinsellik ahlaksızlıktır ya hani. Ama insanoğlunun içerisindede cinsellik vardır ama bunu bastırmak zorundadır. Çocukluktan beridir kafamıza ekilmeye çalışılan bu tohumları her nekadar cinselliğin hayatımızdaki gayet doğal bir şey olduğunu öğreniyorsun ve hormonlar devreye girdiğindede bu gayet normal. Ama boşaldıktan sonrada neticede o istek kayboluyor ve ister istemez doğuştan ekilmeye çalışılan o tohumların etkisinde kalıp acaba gibisinden garip bir pişmanlığa bürünüyorsun gibi.
ya da ben kelimelerle bunu her nekadar ifade etmeye çalışsamda yetersiz kalıyorum.
Beyefendi pişmanlık olmuyor aşırı bir duygu patlamasının ardından gelen o durgunluk hissi hiçbir şey yapma isteği uyandırmıyor diyorum.
Normal dkjdjd erkeklerin hemen hepsinde yaşanan bir durum bu😂
Derler ya yapmadan önce yiyesim yaptıktan sonra da içine tüküresim geliyor onun gibi bişi sanırım
Bana sarılması falan işkence gibi geliyor üstümden atmak ve tavana bakıp bir süre öyle kalmak istiyorum. Ne duş almak ne konuşmak hiçbir şey istemiyorum.
İstediğin gibi olmayan bazı şeyler mi var
Öyle olsa boşalmam
Bunun aslında boşalmayla alakası yok ama zevk almış gibisin belki kendini kullanılmış hissediyor olmalısın
Hayır
Gayet normal bizde aynı şey olur hep ben uyurum hatta hemen
Normal bosaldinmi rahatliyosun bi sure sonra canin cekince bida yapmalisin
Erkekler öyle genelde
Adamı yumuşak yastık olarak görüyorsun resmen.
o zamanla benimle yap
Boşalmanın etkisi ile öyle
öylemi olur kadınlarda
Seksi kötüdür
Demek ten uyumu yok
Pek normal değil
Seksi mi kötü
ailen nasıl bir aile
Yav bacım ne alaka
eğer ailen bu konulara kötü bakan bir aileyse kötü hissedebilirsin çünkü
freud a bağlican sandım pardon. Yok ya öyle bir şey değil. Vücudumla ve cinselliğimle barışığım.
kfkdkelfla o zaman bilmiyorum neden olabilir
Değil.