Bir bayan arkadaşım zorla nişanlandı. Nişanlısı tarafından tecavüze uğradı. Daha sonra düğünleri oldu. şu an 40 yaşında 20 yaşında oğlu var. Bir gün sohbet sırasında 20 sene boyunca kadınlık görevimi yaptım. Başka bir şey yapmadım dedi. Bir de bizim yatak odasının dedi tavanı çok temizdir.
Yani demiseksüel kategorisine girer ben öyleyim duygu olmadan imkansız isterseniz karşıma VS mankenlerini getirin gram libidom oynamıyor. Selamın aleyküm aleyküm selam diyip hiçbişey olmadan çat yataga giren insanları bu yaşıma kadar anlayamadım anlayamicam bunu yapmayı 3 kez denedim sonuç hüsran duygu şart bence duygu olmadan şehvet haz tutku olmuyor net olarak
@asilayo1 aynen kendimi aşırı kötü hissettim karşımdakine de hissettiriyorsun ben işte benden kaynaklı mı oluyo böylr falan diyolar. Mide bulandırıcı gerçekten su grubu burcu olanlar da bu çok daha fazla oluyo. Duygusallık olursa ama 😃 geçmiş olsun el fatiha
Bir karın doyurmak vardır. Bir de beslenmek. Kuru ekmek soğanla da karın doyar. Ama güzel bir salata eşliğinde kebap ya da balık yemek ise beslenmedir. Tat, haz, iyi hissetme, mutluluk hormonu dediğimiz şey beslenme kısmındadır. Duygu olmayan ilişki karın tokluğuna benzer. Çoğu evlilikte bu boyuttadır hatta. Tek gecelik ilişkşler de karın tokluğudur ama kuru ekmekle değil de farklı bişeyle karın tokluğunun belki heyecanı vardır. Ama tutkunun duygunun hislerin olduğu ilişki, insanı besler
Sevişmek için illa sevmem gerek vs der çoğu kadın ama abartıyorlar ve ön yargılı oluyorlar. İhtiyaç bu kafaların uyuştuğu, tipini dr yadırgamadığın güvenilir bir erkekle gayet güzel sebişilebilir. Bazen böylesi daha tutkulu da olabiliyor, libido durumuna göre vs
Sadece Zevkten ibaret olur Karşı tarafın ne hissettiğini düşünmez sadece kendini rahatlamayı düşünür böyle cinsellik olmaz olsun zaten cinsellik de bana göre Sade kendi ihtiyaç için değil aynı zamanda kıza sevgi ilgi de göstermek gerek nasıl açıklasam şimdi 🤭 işte öpmek sarılmak
Hiç bir şey duygusuz değildir, gercekten hic duygu hissetmedigin birine dokunamazsın taşa dokunmak gibidir. Ama burada tanımadık biri anlamında kullanilan partnere bile özünde bir duygu hissettiğin için sevişirsin.
saf zevk aşk ayrı zevk ayrı tabi aşk cinselliğe faydalı olur tutku katar ama aralarında aşk olmayan bazı partnerler şehvetin doruğunda aşk ile yaşanan cinselliklerden daha zevkli hazlı anlar yaşayabilir
ön sevişme harici evliliklerdede öyle bence ön sevişme azdırma safhası sonra yine hayvanca ilişki sert ve hızlı boşalana kadar gir çık ve bitti uzan yan yana
Hayatım boyunca hiç eskort vs kişilerle beraber olmadım desem sanırım açıklamış olurum herşeyi. Biri ile hayalini kurmuyorsam gerçeğini de yapmam. Daha net olayım. Üzerimdeyken eğilip kulağıma seslendiği şeyler içimi titretmeli.
Kisiye duygu olmasa da cinsel anlamda bir istek olur o istek patlamasi duyguyu bir sekilde getirir yani yoksa o durumda birinin senin karsinda soyunup seni opmesi yani bir gram duygu moduna sokmamasi gibi bir sry bence mumkun degil
Duygu derken nasıl bir duygu etkilenmekten arzulamaktan bahsediyosan tamam ama sevişmek için aşka gerek yok gerçi zaten bana göre aşk denilen şey aşırı arzudan başka bişey değil