Dulum arada çok canım çekiyor)) ama yapmıyorum, rastgele ilişki bana haz vermiyor ama sevgili de yok duygu olmalı bence, sizce? Hisler olmadan sevmeden yatmak benim garibime gidiyor artık. Sizce nasıl?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatım sence olur mu olmaz. Tek gecelik ilişki ne olduğu belirsiz birisiyle yaşamak mı yoksa hislerinin olduğu sevdiğin, arzuladığın adamın mı hisleri karar senin ve şimdi sen dulum dersen ve bunu bilen çok olursa kusura bakma tek gecelik ilişkiler kurarlar seninle gerek var mı bence yok. İyi sağlam güvenli bir ilişki kur kendine gerisi hallolur zaten anlayabiliyorum seni de cinsellik yaşamak hakkın ama dediğim gibi bence belki aynı yaştayız veya değiliz bilemem ama senin hemcinsin olarak bunları söylerim ve dikkat et derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılzaten bu hisleri karşı taraftan almak için yalancı erkekler var.. onlar sizi sevdiğini söyleyip yatağa atıp ertesi gün aramamaları ile meşhur..
siz sadece yatağa atmak olarak değerlendiriyorsunuz ama o tip erkeklerin çoğu bunu farkındalıklı olarak yapmayıp neden yaptıklarını çok iyi biliyorlar.. gerçek hazza ulaşmak için. o yüzden asla erkeklere hemen güvenmiyoruz. Bakirlere sesleniyorum evlenmeden yapmayın.
02 Yorumla
Soran1 yılBen bunu ayır edebilecek yaştayım, kandıramazlar kolay kolay
- 1 yıl
bunun yaşla alakası yok ki.. birini güzel bulunca ve etkilenince insan mantığını bi kenara koyuyor.. yakıştıramıyor.. yapmaz ya öyle biri değildir diyor.. sonu gelmiyor gösterilen toleransın.. 30unda 40ında ol fark etmez.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir, mümkün. Cinsel arzu duymak için kendine koyduğun kriterleri çok sayıda erkekte bulabilirsin, ama aşık olabileceğin erkek sayısı çok kısıtlıdır. Cinsel isteğin varsa aşık olmak ve duygusal bağ kurmak isteyeceğin erkeği beklemen anlamsız. Önüne çıkan her erkekle değil ama beğendiğin, arzuladığın, gördüğünde, konuştuğunda ıslanmana neden olan biriyle seks yapmanda kötü bir şey yok.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl%100 doğru ben gibi demiseksüelsin sende aşko
17 Yorumla
Soran1 yılÖyleymişim evet :)
- 1 yıl
Tek gecelik ilişki falan yapamıyorum ben dalga kıpırdamıyor bile duygusallıktan çok bence bu 🙂
Soran1 yılİlk defa bir erkekten böyle bir şey duydum
- 1 yıl
Bende öyle yeminle mesela 2kez denedim bçyle merhaba merhaba diye ilişki hüsran oldu 😂 arladaşlarım falan çok özeniyoeum ama öyle olmak isterdim bişeyler paylaşmam duygusal olarak onla konuşmam vakit geçmesi falan lazım
Soran1 yılBenim erkek versiyonumsun o zaman
- 1 yıl
Sanırım öyleyim 🙈
- 1 yıl
Eic için teşekkürler 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenin o zaman
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki hisler olmali ama yoksa ne yapacaksın. Sonucta ömür gidiyor birisini beklersen duygusal birşeyler hissetmek icin bir bakmissin o kisi hic yok. Su an yapman gereken duzenli bir partner amacin zaman kaybetmek mi yoksa var olan zaman icinde tatmin olup zevk alip kadınlığını mi yaşamak buna sen karar verirsin sonra deme keske o zaman diliminde bol bol yapsaydim o kisiyi bekledim ama gelmedi zaman gecip gitti. Bu yuzden bazen bazi seyleri kenara cekmek gerekiyor. Saglikli güvenilir bir partner olsun su an bunu düşün. Dusuncen olursa bende sağlıklı bir partner istiyorum duzenli olsun istiyorum. Varsa düşüncen uzun süreli ve Hollandaya gelmek gibi söylersin.
00 Yorumla Cinsellik de bir masal bir öykü bir hikaye bir yaşamdır
Anlamalı
Anlaşılması
Hersey A dan Z ye
O zaman tadından yenmez
Seni çok iyi
Anlıyorum
Seksi cinselligi çok seviyorum
Uzun uzundanda uzun zamandır hayatımda kimse yok
Ama 6 kişiyle deneyim var11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende boşanan biriyim.
Bir süre sadece hoşlanma arzulama duygusallık olmadan seks hayatı yaşadım
İnan artık sevip sevildiğim biriyle seks yapmak istiyorum ve onun içinde uzun bir süredir seks yapmadım
Sizi o yüzden anlıyorum doğru olan da sevip sevildiğin biriyle sevişmek10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHisler olmadan cok duygusuz oluyor tavsiye etmem his oldugunda bambaska bir lezzet oluşuyor birde tutku uyum sehvet guven performans varsa hele ki birbirlerinin haz noktalarını bilen alismis tecrübeli kişilerse emin ol hazzi farkli olur
112 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim benim gibi düşünmene sevindim ben bir kere duygusuz yaptım bir daha yapmam tavsiye de etmem asla var mı güvenebileceğin birisi
Soran1 yılKonu güven değil, güvendiğim insanlar tabiki var ama gönlüme yok bulan ve bu hisleri uyandırabilen kimse yok. Ben demiseksüel biriyim
Cevap sahibi1 yılBende öyleyim güçlü bir bağ kurmadan yapamam hisler olmali izin vermen lazım. sans vermen lazım karsindaki kisiye yoksa duvarlar örerek olmaz
Soran1 yılŞansın işine etti hepsi
Cevap sahibi1 yılMutlaka birisi olur yogun duygular beslersin güçlü bag kurarsin senin gibi düşünen kadinlarin kiymetini bilmek lazim herkes bu devirde duygusuz takılıyor
Soran1 yılDuygu besleyen de yapmacık, içten değil
Cevap sahibi1 yılYapmacik olanlar illaki bir yerde hata yapar kendini ele verir er ya da geç ne kadar iyi rol yaparsa yapsın samimi olmadıktan sonra anlaşılır yalancının mumu fazla yanmaz bilirsib
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılIzin verirsen sohbet etmek isterdim senin gibi bir kadin nadir bulunuyor bu devirde bu düşüncelerde olan
Soran1 yılGizlisin
Cevap sahibi1 yılArtik değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılAslinda teknik olarak olur ama gunun sonunda bir yerde insan sqdece cinsel tatmin degil baska duygulardada tatmin olmak istiyor.. Hatta seks dediginiz sey 2. Hatta 3. planda kaliyor.. Cunku ysadikca anliyorsun ki cinsellik dedigin olgu aslinda icinde br butunsellik iceriyor :))
00 Yorumla
1 yılEee napak şimdi işim görülene kadar sana aşık mı olalım.
14 Yorumla
Soran1 yılHayır senin aradığın tarz kadınlar farklı
- 1 yıl
Ben kadın aramiyorum kadinlar ara ara beni arıyor.
Soran1 yılNe mutlu sana
- 1 yıl
Sık partner degistiren insanlarda sağlık problemleri olabiliyor o yüzden tek vuruşluk iliskileri sevmiyorum diyebilirim. Gittiği yere kadar devam ediyorum. Duygu aşk olmasına gerek yok ama hoş sohbet keyifli zaman geçirme olması lazım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. öpüşmek bile istemezsin canın ceker bide cidden seks yaptıktan sonra daha cok istiyor insan... ben demiseksuel biriyim birşeyinden hoşlanmadıgım kadına karşı sırf seks için bile olsa sertleşmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılDuygu olsa daha güzel ve daha şehvetli olacağına eminim ama diğer türlü duygusuz bir ilişkide de yalnızca normal zevk alıp ihtiyacını gideriyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik hislerle olmaz. beğendiğin ile hoşlandığın ile olur. aşk ile sevgi ile alakası yoktur. bizim toplumumuzda bu tür ilişki kuran kadınlara kötü gözle bakıldığı için kadınlar kendilerini böyle hissediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir his oluşmadan temas edemem istemem arzulayamam zaten
60 Yorumla
1 yılhisler olmadan bir erkek için cinsellik olur, kadın içinde böyle yapan var, içine giren bir erkeğe illaki bir hisisn olacak olmadan haz alamazsın, sana duygulu bir şekilde en derin hazları yaşatırdım. ö*z*el*d*e*n b a n a y*a*z
00 Yorumla
1 yılKadınlar daha çok duygusal davranıyor erkek için fark etmiyor normalde sizin gibi olunması gerek bence de haklısın canım çektiğinde mastürbasyon ya da vibratör duş başlığı kullan istersen ya da buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. His olacakkkkk arzu istekkk olacak hissetmeden tadida olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende dulum, çok da seçiciyim, ama şu sıralar nefes alsın yeter modundayım, zor gerçekten.
Bazı dönemler insan düzenli birisi olsun istiyor hayatında.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHisler ve duygular olmadan olan ilişki kuru mastürbasyona benzer.
10 Yorumla
1 yılHaklısın tatlım insan birşeyler hissettiği bir insanla beraber olmalı aşkla şehvetle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Duygusal olacak birini bul O zaman sonra sabahlar olmasın 🤭🤭🤭
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmecburen mastt cekecen bacım ona yok buna yok diyorsun
71 Yorumla- 1 yıl
Aynen en iyi rahatlama
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılRasgele yapma, düzenli partner bul, ten uyumun olsun, güven olsun. Sevgili diye sıfatı olması şart mı?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılAskeriye gerek yok gerçekten istediğin güvenilir biriyle özgürce yaşayabilirsin birçok kadın senin gibi ve özgürce yaşıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGerçek seks karşılıklı hislerle olandır. Karşılıklı duygu ve hisler olduğunda tek vücut olduğunu anlayıp büyük zevk alınır
10 Yorumla Sende duygusal olarak bir şeyler hissetiği. Erkekle yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHisler olmadan da ilişki olabilir fakat Zinaya yaklaşmak doğru değil denginiz biri ile evlenebilirsiniz Ben de boşanmış biri olarak sizinle aynı durumdayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmerhaba bende bekarim ve ciddi evlenecek bulmak zor cidden bende hayatimda duzenli hir kisi olsum istiyorum ve hizli sekilde zamanla eger tutku olursa ilerleyip belki evlilikte olur yas kac sizin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hissiz tatsız tuzsuz anlamsızdır hak veriyorum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda bu durum var erkek için çokta önemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsen dulsan bakış açısı hep yatak olur karşındaki erkegin.
sen enerjiyle veya muhabbetle bi yakınlık hissettiginde güvendiğine teslim olacaksın.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılnaptın ne durumdasın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o zaman güvenilir birini bulup biraz tanıyıp ihtiyacını gidereceksin başka ihtimalde kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla olur düzgün eli ayağı temiz birini bulup yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDulum diyince herkes buraya gelmiş ne zamandır bekarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik bir ihtiyac duygu varsa tabi daha iyi ama guvenilir biriyle yasamaya nasil bakarsiniz
00 Yorumla
1 yılHis yoksa ilerde pişmanlık yaşamak kaçınılmaz
10 Yorumla
1 yılBencede o duyguyu verebilirim şans
11 Yorumla- 1 yıl
Ciddiyim. sadece konuşarak senin kasiklarini
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. evleneceksin o zaman 😁
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılben duygularımı aldırdım tavsiye ederm
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılDuygusuz da olmuyor biraz duygu lazım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok haklısın gelişigüzel herkesle yatmak olmaz
10 Yorumla vibratör al zevkine bak birini bulana kadar idare et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSonuçta seks yapman gerekli.
10 Yorumla
1 yılSonradan da olabiliyor
04 Yorumla
Soran1 yılHayır olmadı hiç. Erkekler kolay elde edince pek değer vermezler
- 1 yıl
Sanmam ya iki insan uyuştukça kusurları görmemezlikten geliyor en azından bana nazaran
Soran1 yılAlışmak ve sevmek arasında fark var. Alıştığı vücut tabiki daha cazip ve ister insan ama kalbe dokunabilmek farklı bir şey.
- 1 yıl
Alışmak başka tanımak başka
1 yılSabırlı olmalısın
40 Yorumla
1 yılOlmaz hisler ve duygular önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılHisse gerek yok yap keyfince
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılYani görsel olarak beğenirsen sorun olmaz bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Oooo ne kadar surede yapmadin
00 YorumlaEvet abazar toplansın
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sana partner mi yok ya her yer erkek 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılResmen bedenine işgence çektiriyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılkatılıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlabiliyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Tekrar evlen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Duygu olmadan bos
10 Yorumla
1 yılEvlenek mi 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haklısın
10 YorumlaSevmeden yapamazsın zaten
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle haklısın
10 Yorumla
1 yılEvlen
11 Yorumla- 1 yıl
Yaş kaç
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısjnnn hoslantı olmalı kı guzel olsunn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemiseksüelsiniz hanımefendi.
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler