Güzel bir seks için fantezi iç giyim de erkeğin tercihlerine mi bırakılmalı, kadının tercihlerine mi bırakılmalıdır?Sizce kimin tercihi daha önemli iç giyimde?
🔥🍓
İç giyimde seçim erkeğin tercihine mi kadının tercihine mi bırakılmalıdır?
Kadın kendi tercih etmeli ama bana sorsa ben gerek olmadıgını söylerim fantezi iç giyim benim libidom düşürüyor anlamıyorum herkes buna müptela ama ben hiç sevmiyorum modum falan düşüyor ama illa ki de giymek istiyorum derse ateş rengi kırmızı olsun derdim sadece renk belirtirdim gerisi kendine kalmış sonuç olarak hepsini çıkarcam 5 dk sonra sgsbjshsbs
Bana göre kadın, vücudu itibariyle zaten estetik bir varlıktır ve bu estetik varlığın daha seksi, daha güzel sunumu için kıyafet ve iççamaşırı seçimini de en güzel kadın yapar. Bu konuda ben kadının tercihlerine her zaman güvenirim
erkeğin tercihi sorulmalı, sonuçta onun göz zevkine ve fantezilerine göre şekillendirmek daha doğru olur. ama tabi erkeğe sürpriz yapmak için kadın kendi tercihlerini de sunmalı ara sıra ;)
bir de kadın rahat hissedecekse olmalı. erkek istiyor diye kadının istemediği/sevmediği bir giyim şekline bürünmesi de doğru değil. kadın kendi istekli ve özgüvenli olacak ki erkeği de mutlu etsin ;)
Ben kadına bırakırım. Onu istiyor ve arzuluyorsam üzerinde ki her fantezi iç giyimi beğenirim 😊 bana bırakacak olursa özel bölgeleri açık vücut çorabı alırım ona ya da saten gecelik 😊