Kadının dekoltete giyinmesi mi erkeği daha çok tahrik eder yoksa dekoltesiz ama bütün vücut hatlarını belli edecek şekilde dar kıyafetler giymesi mi? 

Kendi gözlemlerime dayanarak söylüyorum dar kıyafetler giyince pek açıkçası fark etmiyor ama böyle gerçekten açık dekolte verecek kıyafetler giyince daha çok göze batıyor çünkü dar kıyafet giyiyorum yürüyorum ama pek değişen bir şey yok ama dekolteli bir şey giyince böyle gerçekten insanlar ister istemez bakıyor özellikle erkekler
senin bakmaları isteğin oluyor mu
Bir kadının duruşu endamı bakışları bile yeterli çekici olması için..
Böyle şeylere gerek yok..
EİG adayı
Mutlaka kıyafet görselliğinin bir etkisi vardır. Ama erkeklerimiz kadınlarımıza kendi kafasın da oluşturdukları pörtföye göre adım attıkları için. Bu söylem bir kaç adım geride kalıyor.
Tamamen fiziğe göre değişir.
Mesela bu kadın hem dekolteyi hem de dar giyimi çok iyi taşıyor.

Cevap
15Cevap
Bir kadın çekici olduktan sonra çuval da giyse tahrik edici olur bu kadar basit.. Giysi tek başına asla yeterli olmaz.. Keyifli günler..
Dekolte elbette👍🏻 gerektiğinde özellikle sırt dekoltesi kullanıyorum, daha seksi olduğu inkar edilemez
Sırt degilde kalça daha cok etkiliyor
2 eksi yemişim 😂
3 oldu 🤣🤣🤣
Dm kapalı
Bu yorumum baya eksi almış😄 sanki hiç dekolte giymemiş gibi masumlar sizi 😂 aynen en masum muhafazakar sizsiniz ben dekolteden devam valla seviyorum😊
Dekolte sevilmezmi sen bakma millete
Bütün şartları sağladıktan sonra iş sadece orya kalmışsa, biraz gizem ve merak her zaman iyidir..
Vücut hatlarını belli eden dar kiyafet diye düşünüyorum, ben ikisini de tercih etmiyorum.
Çarşaf giyenlerden bile tahrik oldukları için bilemiyorum
Tahrik olmak için dar açık olmasına gerek yok... Carşafın altında ne var merak etmen bile yeterli
Vücut hattı belli olması daha tahrik eder bence. Herşeye tahrik oluyorlar zaten nefes alması bile yetiyor bazen
Sanki erkekler için farkeder gibi sormuşsun 😅😅😅🤬
Tevessül ederim isparosum masterim. Bu sözü sana yakıştıramadım. Türk erkeği gibi seçici, yüksek kriterleri olan başka erkek var mı bu dünyada?
Bence kadınlar dekolteli giyince daha arzulanısı oluyorlar ve daha çekici oluyorlar dar giysi olmuyor itici gösteriyor
İkiside dikkat çeker, ama bence giyimle alakası yok, kapalı giyinen kızlardanda etkilenen abazalar var
Hiç mi Allah’tan korkmuyor bazı Müslüman kadınlar ya hepsi geberecek eninde sonunda iyi ki
Bu kadın atiye değil mi ya, onda böyle iri.. me var mıydı gerçekten şaşırdım 😃
Suratında 10 kg boya olan çarşaflılar daha ilgi çekici
kapalı giyinip suratta 8 kg makyajla dolananlar daha çok ilgi çekiyor
çıplaklık çok yordu
Bazı abaza erkekler kadının nefes almasına bile tahrik oluyor bunlar ne ki...
O an ki libido seviyesine bağlı.
Bence dar giyinmesi
İksi de sanırım
Dar kıyafetler bence
Her ikiside
Sırt dekoltesi beni etkiler
ikisi de etkiler:)))
Ikiside başkan
ikiside
Dekolte bence
çıldırtır beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?