Erkek arkadaşım sapık?

Arkadaşlar şimdi biz memlekete geldik köydeyiz. Dün düğün vardı oraya gittik. kuzenim yanına geldi şu beyaz gömlekli çocuğu gördüm mu seni beğenmiş sevgilimle haber yolladı dedi bende baktım bilmem ki felan dedim. Görüs en kötü ne olucak dedi tamam dedim. Eve geldik numarayı tam ekliycektim bana yazdı selam diye ben düğündeki çocuk tanışabilir miyiz dedi. Ben de olabilir arkadaş olarak dedim ilişkiden çıktığımı yorgun olduğunu söyledim duygusal bir şey yasamak çok istemediğini. Oda olsun tanıyalım birbirimizi dedi. Nerede yaşadığımı anlattım o köyde yaşıyormuş vs ilk gün konuştuk böyle ikinci gün oldu renkli gözlü olduğum için aklını basimdan aldigimi söyledi çok hoşuna gidiyormuş ses kaydı attı ses konuda iyiydi etkilendim gerçekten sonra aradı ilk çekindim açamadım sonra açtım bahçeye gittik uzaklaştım anannemlerden buluşmak istedi. Ben de nasıl geleyim köy yeri biliyosun flan dedim oda uydur bisey kuzenime felan gidiyom de diye iyi aklına geldi dedim annemlere kuzenime gideceğini söyledim gerçektende gittim kuzenim nişanlı olduğu için nişanlısı geldi beraber köy de bir göl yeri var sakin bi yer oraya gittik çocuk da geldi sonradan onlardan ayrıldık oturduk konuşmaya başladı kendini tanıttı hoşlanıyorum senden çok dedi elimi tuttu karşı koyamadım el ele tutuşup yürüdü ama korkuyordum bi görür diye benim kimseden korkum yok rahat ol dedi normalde şehirde o kadar çocuk teklif etti ama kabul etmemistim bu çocuğun böyle otoriter oluşu hoşuma gitti. O gün o sekil de döndüm eve ama her dakka mesajlasiyoruz ertesi gün oldu takipçilerime kafayı taktı beyfendi saldırdı çoğunu normalde böyle biri değilim ama o isteyince yapar hale geldim buluşalım özledim dedi bende bugün değil sonraki gün dedim anlaşılmasın dedim kabul etti ertesi gün oldu aynı yere aynı ekip gittik bu sefer oda araba getirmiş bindirdi beni daha rahat bi yerlere gidelim aşkım dedi ben de uzaklasmiycaz demi dedim yok dedi ıssız bi yere girdi biraz rahatlayalım dedi gözlerden uzak yok gidelim dedim gel biraz dedi bana sokuldu bu sekil de istemiyorum dedim öpmeye devam etti beni delirtme bak kendini bana bırak daha kötü yaparım dedi sadece öpsün bari bırakır diye bir şey yapmadım her yerimi öptü doğruldum üstünü çıkarttı ne yapiyosun dedim sende çıkar dedi hayır gidelim dedim bak bozmuycam seni seni burada dayak manyağı yaparım kimsenin ruhu duymaz dedi vurdu 2 kere arka koltuğa götürdü arkamı soydu beni altına alarak üzerimde hopladı o sekil de böğürerek öğren birsekidle geldi. Kaçmak istedim ama uzak bir yer issız bir şey yapamadım bağırdım duyan yok seni burdan götürecek ama kimseye bir şey anlatmiyosun dedi cevap veremedim saçımdan çekti sertce tamam dedim ağlayarak kuzenimler yakın bir yere bıraktı kimseye bir şey diyemedim söylemek istedim ama bana tabanca resimlerini attı akıllı ol olmazsan anladım sen diyor çok korkuyorum şehire gitmek istiyorum bizimkilere dedim ama daha yeni geldik saçmalama diyolar kafayı yiyicem bu sağlıktan nasıl kurtulucam ben?
Erkek arkadaşım sapık?