Erkek arkadaşım cimri mi?

Sevgilimin evinde kalıyorum bu gece. Öğrenciyiz ikimizde. Akşama doğru adeta acıktım acıktım diye kafasını şişirdim ama beyefendi televizyondan kafasını bile kaldırmadı. Reklam arası gelince, "gel içeri yiyecek bişeyler bakalım" dedi, içeri geçtik dolabı açtık. Az birşey kavurması kalmıştı bunun. Sonra "yersin dimi" dedi, bende dışarıdan masraf yapmamak için "olur tabiki" dedim. Sonra ben elimi yıkamak için içeri geçtim, kendisi çıkarmış kavurmayı ekmeği falan. Tam oturacam masaya "sen yiyecek misin" dedi. Ben şok oldum. Bir de az birşey kalmış ya, bir gülme geldi bana. Yoo tamam sen ye dedim, bir baktım iyi tamam ama birazdan sana kalmaz ha yiyeceksen ye dedi güldü. Ben de bir bozuldum içeri geçtim hiçbir şey söylemedim, sonra yanıma geldi öpmeye başladı. bir çekil ya dedim. Sonra mutfağa gitti dedim heralde bişeyler getirecek, bir baktım içeriden bildiğiniz salatalık yiyiş sesi çıkıyo. katur kutur salatalık yiyor. Dedim heralde getirir yani bişeyler. Ve abi eli bomboş bir şekilde geldi ya şaka gibi. Dahada bozuldum, yatağa geçti gel buraya hadi dedi. Ya bir sus gelmiycem dedim bin ton noldu noldu laflarını söyledi, en son ben uyuyorum dedi ve uyuyor şu an canım ya. Ölüyorum resmen açlıktan. Bu nasıl bir cimrilik ya.
Erkek arkadaşım cimri mi?