Niye hangisini seçtin
Büyük pipi
Küçük pipi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sitede hiç görmedim ki küçük alet tercih eden hanımefendi. Hepsi büyük istiyorlar ama piyasada o kadar büyük penisli erkek olduğunu sanmıyorum. Bence bir erkek için en makul penis boyu 14-16 arasıdır. Hem kadının canını yakmaz hem de cinsel olarak doyurur. 20+ penisler ise can yakacaktır ve kadın buna zor alışacaktır. Alışsa bile sert hareketlerde aniden acı ve ağrı hissedebilecektir. Ama kadın, daha büyük bir şeyin içine girmesinden psikolojik olarak daha fazla zevk almaktadır. Yani ne desem? Kadınlıklarını daha fazla hissetmektedirler böyle bir penisle. Zaten cinsel ilişki esnasında kadının söylediği bazı sözler de bunun kanıtıdır. ''Daha derine, tamamını sok, kökle...'' gibi bazı sözler zaten kadının psikolojik olarak büyük penise ilgi duyduğunu anlatmaktadır.
Erkekler de dar vajinayı sevmektedir ama hiç duymadım ki bir erkek, kadına ''daha dar'' demiş olsun cinsel ilişki esnasında.
Her ne kadar tercihe bağlı gibi görünse de, bu çoğu zaman kadınların buldukları partnerlerinde, karşılarına çıkan penise razı gelmeleri ile sonuçlanan bir hadisedir. Okuduğum kadarıyla KizlarSoruyor ortalaması 18.5 santim bu arada ahahahha
Cevap
10Cevap
ne için sorulduğuna baglı
oral seks için büyük
anal seks için küçük tercih ediyorum
kalkmamış küçük pipiyle oynamak çok hoşuma gidiyor çok tatliş bence :D kardeşim küçükken onunkiyle hep oynardım
Kadınlar inik penisle oynamak konusunda, sertleşmiş penise kıyasla daha istekli oluyorlar. Üstelik bu durumun onları mutlu ettiğine eminim. Yaşadığım pek çok tecrübede, partnerim aletim minikken onu diriltmeye, tamamını ağzına almaya, oynamaya ve yumuşak haline bayılırdı. Tabi sertleşince durum değişiyor ama olsun :) Ağza sığmayacak hale geliyor. Yalnız, kardeşininki ile oynaman garipmiş...
@Kereminho sen sus
@Kereminho kes sesini
@Kereminho sapıklık yapma kızın yorumunun altına
@Kereminho onu bildigin için yazdın zaten. Sapık çekme yemine atladın
@Kereminho o yazıyı yazan zaten kadın degil. Sapık zihniyetli bi erkek. Ensest fantezileri olan. Sen de yeme geldigine gore bi farkın yok
@Kereminho uza şimdi. Abazan pislik. Sapık erkek. Erkeklerin yuz karası
Pisliğini insanlara bulaştırmana gerek yok. Çünkü görünen köy kılavuz istemez. Önce ''sapıklık yapma kızın yorumunun altına'' yazan, ardından da ''yazan zaten erkek, sen oltaya geldin'' diyen, sonra da beni sapık ilan eden sensin. Dikkat edersen her taşın altından sen çıkıyorsun. Bu yüzden bir noktadan aşağı kasımpaşa benim için. Sen o görünmez gizliliğin ardına saklanarak mesaj yazmak yerine ortaya çık, ondan sonra konuş.
@Kereminho kadına şiddete hayır. Sapık olman yetmezmiş gibi kadın birine kafa tutuyorsun hodrimeydan diyorsun
@Kereminho kadınlara hem garezin var hem de obje olarak goruyorsun. Sizin gibi abazalarla mı ugrascak her gün kadınlar
@Kereminho haksız olsam şimdiye kaldırılmıştı. Hem suclu hem güclüsün. Bir daha gözükme gözüme pis abazan
Kucumsemiyorum ama boyum çok uzun küçük olmaz ilk evliliğimde gördüm çünkü minyon bir kız için küçük olabilir takıntım yok
senin boyunla alakası yok ama bence ya... :)
@Arifolananlar26 var 1.91 boyum vajinada dar değil
vajinanın genişliği boy ilemi alakalı
@Arifolananlar26 geçen yıl konuştum sizinle dm'de boyumu bilmiyordunuz duldum o zaman evlendim
hımmmm düşünüyorumm...
valla hatırlayamadım doğrudur
baş harfini söyle bari :) :)
Kaç hesap değişti o zamandan bu yana. Adımı söylemedim size.
hımm anladımm
şimdi evlisin yani
Allah daim etsin
Benimkine hep buyuk diyorlar orana gorede cogunlugu oyle
16 cm bir pipi küçük mü büyük mü bilemedim şimdi 🤔🙂
pipi tercih etmiyorum
Sen küçük tercih ediyorsun
Öncelikle kalın tercih ederim
Normal yeterlidir
19 cm. damarl. yatanlar mennun bendrn
Kucuk sıkkını isaretlemyi unutmayın
Pipi sevmiyorum