Cinsel Yaşam Küçük meme mi dolgun meme mi tercihiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ve tercihinizin sebebi? Küçük Dolgun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Küçük meme mi dolgun meme mi tercihiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Her zaman her şeyin ufagini severim. Ufak hatun ufak eller ufak göğüsler. Herşey ufak olmalı bence 0 0 Yorumla
tturan001 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Dolgun meme dik popo mala vurmayı zevkli hale getirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her fiziğe dolgun veya küçük yakışmaz.Yani vücut yapılarına göre kişiden kişiye değişir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl uuuuuufffffffffff üsteki çok hoş yaaaa ben böyle sevyorm sennki nasl peki 0 0 Yorumla
gamosvla Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl İkisinin ortası olsun. 85 iyidir. 0 5 Yorumla AlperKayacan +1 yıl Yine mi sen. Ruh ikizleri derler ya buna bir de düşünce ikizleri kavramını koymaları lazım. Bakalım bir sonraki örtüşme hangi konuda olacak. Yorumla gamosvla +1 yıl @AlperKayacan Tanıyamadım? Yorumla AlperKayacan +1 yıl @gamosvla tanışmıyoruz. Sadece iki konuda benzer düşünmüştük. Bu da üçüncü oldu. Sadece tesadüf. Yorumla gamosvla +1 yıl @AlperKayacan Neydi hatırlayamadım ☺ Yorumla AlperKayacan +1 yıl Biri gizemle ilgili bir konuydu. Diğeri benim de aklımda değil şu an. Burada içimden neden 85 yok diye düşünmüştüm. Yazdığını görünce KS'ye not düşeyim dedim. Yorumla
Emreclk61 Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 43% +1 yıl Dolgun ele gelir iyi yalanır senin kaç beden 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Dolgun 80-85 ideal bence 👍 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 80 85 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. b şıkkıı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her zaman her şeyin ufagini severim.
Ufak hatun ufak eller ufak göğüsler. Herşey ufak olmalı bence
Dolgun meme dik popo mala vurmayı zevkli hale getirir
Her fiziğe dolgun veya küçük yakışmaz.
Yani vücut yapılarına göre kişiden kişiye değişir.
uuuuuufffffffffff üsteki çok hoş yaaaa ben böyle sevyorm sennki nasl peki
İkisinin ortası olsun. 85 iyidir.
Yine mi sen. Ruh ikizleri derler ya buna bir de düşünce ikizleri kavramını koymaları lazım. Bakalım bir sonraki örtüşme hangi konuda olacak.
@AlperKayacan Tanıyamadım?
@gamosvla tanışmıyoruz. Sadece iki konuda benzer düşünmüştük. Bu da üçüncü oldu. Sadece tesadüf.
@AlperKayacan Neydi hatırlayamadım ☺
Biri gizemle ilgili bir konuydu. Diğeri benim de aklımda değil şu an. Burada içimden neden 85 yok diye düşünmüştüm. Yazdığını görünce KS'ye not düşeyim dedim.
Dolgun ele gelir iyi yalanır senin kaç beden
Küçük meme akıllık açısından
Dolgun 80-85 ideal bence 👍
80 85
Dolgun tabiki
Dolgun tabiki
Gocamaaaan
b şıkkıı
ikiside hos