Ben 19 yaşındayım ve nişanlıyım nişanlımı seviyorum ancak bu konudan dolayı utanıyorum korkuyorum yapamam gibi geliyor. Her evlilikte cinsellik olmak zorunda mı? Birde çevremizdekiler cinsellik yaşadığımızı evli olduğumuzdan bilirler ve akıllarına gelir mi bizi görünce bundan da utanıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZorunda değilsin elim sende oynarsın, saklambaç oynarsın :) Evlenmeyin de evcilik oynar akşamları eve dağılırsınız.. Sonra da '' saçımı süpürge ettim..'' edebiyatıyla suçlar, komşu ve tanıdıklarınıza kendinizi aklarsınız..
'' Açılmadan iade..'' olmak gibi bir idealin varsa adamın başını neden yakıyorsun?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAaa , eğer kendini mastürbasyona bağımlı hale getirmediysen cinsellik müthiş bir hazdır , ama sen toplum baskısından korkuyorsan saçmalama onlarda aynı şeyi yapıyorlar ve bu tekrar ediyorum güzel bir şey , 3. Açı ise sen ilişkiye girmekten korkuyorsan vajinismus olma ihtimalim var tedavi görmelisin.
00 Yorumla
O zaman sen şimdiden bir leylek alıp büyütmeye başla da evlenince bebeği getirsin size.
İnsanın doğası gereği üreme diye bir kavram vardır. Soyunu devam ettirebilmek için üremek zorunda. Cinsellik olmadan nasıl olacak? Tüp bebek tedavisine bir dünya para ödemek istiyorsan ayrı.00 Yorumla
+1 yılher evlenen ne yapıyo evcilik mi oynuyo allaseven kurtul bu saçma düşüncelerden hem cinsellik çiftleşmek değil tekleşmek unutma bu kadar utanılacak bir şey olsaydı eskiden 8 9 çocuk yapmazlardı evlenince ilk geceden sonra hatta 1 ay sonra utanılacak bir şey kalmıyo emin ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
98Cevap
+1 yılBak kızım, sen varsan bunun bir sebebi var.
Bu sebep ne biliyor musun? Annenle baban seks yaptı, hatta baban annenin içine boşaldı. Muhtemeldir ki bu eylemi pek çok defa icra ettiler.
Bırak çevrenizdekileri; annen, baban falan bile bilecek seks yaptığınız, hatta düğün günü "Kızım yasal seks yapacak!" diye oynayacak, dans falan edecek anne baban...
Çevrendeki herkes o günkü modundan anlayacak geçen akşamki seksin tatmin edici olup olmadığını..
Bütün bunlarla ilgili bir problemin varsa çözüm yeri burası değil, psikiyatri servisi...20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Niye utanılacak bir şey olsun ki. Her canlının doğasında var. Hem harika bir aktivite. Dışardaki insanlarin seks yaptığını düşünmesi gayet normal bir şey heleki hamile olan bir arkadaşına "gözünüz aydın sevindim" derken cocugun seksle olduğunu bilmiyor musun sanki? Bu düşünceden uzaklasn. İlk bir kaç gün uyanmaniz gayet normal ama düzelir merak etmeyin. Zaten bir süre sonra sizde seveceksiniz. Keyifli gunler ✌️
00 Yorumla
+1 yılCinsellik evliliğin temelini oluşturan en büyük yapı taşlarından biridir neredeyse evliliğin %50 sini oluşturur neden? Çünkü bir çifti karı koca yapan şey baktığın zaman evlilik ve yatak odası ilişkisidir. şu an senin ön yargılı olman korkman ve utanman çok normal ama zaman içinde her insan gibi sende alışıp bunun normal bir eylem olduğunu ihtiyacın olduğunu anlayacaksın ve artık garipsemeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nişanlıyım çok seviyorum onu aslında istekli bir insanım başta bu konuda utanıyordum nişanlımdan çünkü yanaktan öpme elele tutuşma dışında bişey olmamıştı bir gün beni aniden öptü karşılık verdim neyse iş ilerledi bir gün seviştik bi anda oldu her şey o an hiç utanmam falan kalmadı çok şaşırdım kendime şimdi yakında düğünümüz olacak bu konuda hiç çekinmiyoruz artık herşeyi konuşuyoruz nasıl olacak nasıl yapalım bize neler zevk verir bi anda kayboldu o utanma olayı artık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRestorana gidip sipariş vermesem otursam olur mu demek gibi senin orada oturup bir şey söylememene gıcık olunur hatta bi süre sonra masadan kaldırılırsın halbuki sen de yemek yemekten mutlu olursun restoran sahibi de orada müşteri satıcı ilişkisi var evlilikte karı koca ilişkisi bunun normal olduğunu kabul et yemek yemek kadar normal hayatın bir parçası evliliğin temel parçalarından biri senin de ihtiyacın şimdi utanıyorsan da ileride geçer evlenince utanmazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle düşün mecbur olmak zorunda kaçarsan iyice gözünde büyütürsün. O yüzden ben de öyle düşünüyordum. Zor geçti ilk gece ve sonrası çok kastım kendimi Hatta ilk olunca sinirlerim bozuldu oldu mu diye ağlamıştım baya. O da idare eder dedi ya oldu mu olmadı mı deyince oldu demişti. Ama psikolojim bozulmuştu. İnşallah evleneceğin kişi anlayışlı biri olur ve seni hazırlar Yoksa benim gibi olursun
00 Yorumla
+1 yılYani hayattaki en doğal şey cinseliktir hayvanlar bile yapar 😂😂 İnsanlar illaki düşünür bunu durduramazsın sen yapmasan bile onlar yaptığını düşünür çünkü evlisin ve evlilikte olmaması çok garip niye olmasın? Saçmalama çık bu düşünceden
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama insanların böyle düşünmesi utanç verici değil mi
- +1 yıl
Ne yapacaksın yani utanç verici diye kocanla birlikte mi olmicaksin. Hiç evlenme ozaman kurumuş Fatma diye konuşsunlar 😂
Evlenince siz cinsellik yapmışsınız yapmamışsınız millete ne. Oturup sizin o işi yapıp yapmadığınızı düşünecek değiller. Bunu düşünen zaten sapıktır. Diyelim ki düşündüler neden umursuyorsun. Utanacak bir durum yok eşin olacak senin helalin olacak.
00 YorumlaEvet düşünürler. Fakat doğal olarak bunu aşman lazım. Ben de her ne kadar karşı olsam da doğamız bu napalim. 🤷 Ortada bir gerçek var ve bundan kurtulmak da mümkün olmadığı için mecbur çözüm yollarını bulacaksın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kafanda cinselliği öyle bir tabu görüyor öyle kötü bir yere koyuyorsun ki senin sorunun psilkolojik ya da aile baskısı ve kötü yönlendirmelerden kaynaklı. Cinsellik yemek yemek kadar doğaldır. Geri kalan her şey hurafe, yalan dolan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIyice sacmaladiniz cinsellik olmadan cocuk nasil olacak seni leylekler mi getirdi ayrica sen anne baba ni teyzeni dayini amcani veya komsularini hep bunlar cinsellik yasiyor diyemi dusunuyorsun milletin tek derdi zaten sizin cinselliginizi dusunmek
00 Yorumla Evlilikte cinsellik olmak zorunda. Sen cinsel çekim hissetmiyor isen zaten neden evleniyorsun? Kuru kuru sevmek diye bir şey yok. Cinsel hislerin yoksa sen aseksüel olabilirsin. O halde boşanmak kocan için daha hayırlı olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bende istiyorum ama sadece utanıyorum böyle bir durum yok.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o nasıl soru be
evlilik cinsellik için oluşturulan bir kurumdur
cinsellik olmayan evlilik mi olur. zaten cinsellik yoksa nikah şartı yoktur. öyle böyle bir arada yaşanır. cinsellik yaşanacak beraberliklere nikah şartı vardır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar sizin evli olduğunuzu bildiği için size bakarken hangi pozisyonlarda seviştiğinizi bile anlayacaklar. Hatta orgazm anınız dahi o insanların gözünde canlanacak. Bu utançla nasıl yaşayacaksınız?
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi+1 yılSenin endişelerini ironik bir dille dile getirdim sadece.
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım. Bu yüzden evlenmemeyi bile düşündüm. Toplum algısı bu maalesef. Birlikte olduğun kişiyle bu durumu görüş öyle evlen ileride sıkıntı olur. Bende konuşacağım en yakın zamanda.
00 YorumlaUtanacak bir durum yok mesela bşr düğün olduğu zaman herkes gece olacakları bilir ama kimse bunu ön plana çıkarmaz. Senin yapman gereken nişanlınla korkuların hakkında konuşmak olmalıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliğin öcü gibi gösterilmesi utanç verici gösterilmesi ne büyük yıkımlara yol açıyor. bu şekilde düşündüğün sürece mutlu bi evliliğin olamayacak maalesef
00 Yorumla Bunlar sorun edilecek şeyler değil. Cinsellik olacak illa ki acıkınca yemek yemen kadar normal bir şey. Kimsenin de düşüncesi önemli değil. Evli ve eşinle yapıyor olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın ne biliyormuşum kahvaltı yaparken çay içicem ama utanıyorum gibi bişey insanlar çoğalmak için evleniyor tatlım kasma bukadar sen vajinismus bile okursun evlenince
00 YorumlaHer evlilikte cinsellik şarttır. Ve her evli olan kişiler bunu yaparlar ve herkes bunu bilir bunun utanılacak bir tarafı yok çünkü doğal bir şey herkes yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik utanılacak bir şey olarak düşünme hiç bir zaman bu Allah'ın insanları yaratılışında vermiş olduğu üreme yöntemidir korkmada utanmada
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkür ederim
- +1 yıl
R. ederim ayrıca da evlilikte ilk geceden sonra utanma duygusu kalkıyor tamamen
Evliyken seks olmazsa evlilik olmaz, varsa da biter. Anlamadi bunu bizim kizlar. Ne cografyaya dustuk be
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVay be millet 19 yasinda nisanlaniyor bende 19 yasindayim sevgilim bile olmadi, bence utanilacak birsey degil kocan olacak o adam sonucta. Millet sevgilisiyle yapiyor utanmiyorda sen kocanla yapincami utanacaksin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Coffee34 tesekkurler prens bey 😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu ne man. yk insanlarsiniz böyle düşünüyorsan zaten yapamazsin adamın başını yakma evlenip sonra aldatıyor insanlar hayatı herkese zehir ediyorsunuz ondan sonra da herkes aldatıyor herkes güvenilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe çevrenizdekilerin de işi yok gece gündüz sizin vasat seks hayatınızı düşünecekler. Olmak zorunda evet, utanman normal ama bu kadar negatif düşünüp milleti de bu düşüncelerine dahil etmen sıkıntılı.
20 Yorumla
+1 yılçik itiniyirim ihihi
ım shyyyy
ım soooo shyyyyy
1 kuruş aklın yok kdkwkskdkg22 Yorumla- +1 yıl
Gümledim ahdajsjjsdhajah
Neye utanacaksin nikahlı eşin, olması gerekn bir şey, ayrıca eşler arası cinsellik olmasa, bugün hayatta değildin
00 YorumlaSen evliliği böyle arkadasimsi gezmemsi eğlencemsi bir şey sanıyorsun galiba. Evinden çıkma nişanida at adamin başını yakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten evliliğin amacı cinselliktir Allahın emridir istemiyorsan evlenme ayrıl bekar yaşa zorla evleneceksin veya mecbursun diye bir şey yok evlilikte utanmak saçma yani ona bakarsan millet doğuruyor kaç tane erkek doktorlar gelip parmak atıyor *
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHazır değilsen evlenmemelisin çok sıkıntı yaşarsın yoksa
Cevap sahibi+1 yılAdam senle uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılUğraşamaz
yol yakınken vazgeç, aseksüel biriysen kendin gibi birini bul
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
Soran+1 yılBen de istiyorum sadece utanıyorum saçma sapan şeyler söylemenize gerek yok
Soran+1 yılOrtada bir alınganlık yok sadece kendimi iyi ifade edememişim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatım cinsellik insanoğlunun bir parçası evliliğin dinamosu üremenin baş rolü
Sevişicez rahatlıcaz üreyecez hayata pozitif bakacaz korkulacak bişey yok. Kendini keşfet cinselliği sev eşinle zevkini sür..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporlarla üremediğimiz için illaki cinsel ilişkiye girdiğiniz düşünülür. O değilde birisi ağır sapık değilse bunun üstüne çokta düşünmez çokta aman bu bunla ilişkiye giriyor filan diye kafasını meşgul etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu utanılacak bir şey değil ki.. korkularının olması gayet normal ama zamanla utangaçlığını atarsın merak etme..
00 Yorumla
+1 yılsen böyle düşünce çekinirsi kasarsan o gece senin sıkıntı olur onun için doğanın bir kanunu bu utanmana gerek de yok sadece içinde rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtanaak bir sey yok illaki yasayacaksin ya ne yapacan ya vajinani falan mi kapattiracan sende bir garipsin he bu kadar tedirgin olmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu size leylekler mi getirecek? elbette cinsellik olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bilmiyorum
+1 yılSen 19 yaşında nişanlandıysan Ben 21 yaşında evde kaldım o zaman
10 YorumlaEvliliğin doğası bu zaten. Dışarda milletle yapman mı doğru evlenip mi
13 Yorumla- +1 yıl
Dışarda yapman tabiki
- +1 yıl
Otelde yapıyorum dışarda değil canım
+1 yıldaha çocuk yaştasın. evlilik düşünecke yaşta bile değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artık canım niye utanıyorsun insanların işi gücü yok sizin cinselliğinizmi aklına gelcek kocan o senin tabi yapcaksin asıl yapmazsan tuhaf olur ve he birde sanırım kızlık zarı olayından korkuyorsun korkulacak hicbisey yok çevredeki insanların abartması dendiği gibi acisa kimse yapmaz öyle düşün ben hissetmemiştim bile hiç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer yeni evlenen de genel olarak söylüyorum normal bir durum zamanla üstesinden gelirsin çevrende kulaktan dolma bilgileri umursama seni yanlış yönlendirebilir akışına bırak ayrıca oda aynı yemek yemek gibi bir ihtiyaç gibi düşün
00 Yorumla
+1 yılBir kez yapsan eminim daha cok isteyeceksin ama ben yaomadim
013 Yorumla- +1 yıl
belli yapmadin
- +1 yıl
Evet yapmadim ama isterdim
- +1 yıl
ilerde evlenecgin kadinda kendin gibi istermiydin
- +1 yıl
bakire olmayan senin gibi istekli dogruya evlenemde gelince dört dörtlük isterisn
- +1 yıl
Evet bakire isterim tabikide kadinlarla erkekleri bir tutmamak gerekiyor
- +1 yıl
tutmamal derken erkek dedin bakire olmaz kadin dedin bakire olurkafadinda cahiletdenmisin atakil toplumsjn nerde yazior erkek bakire olmazsa sevap kadina günah iki cinsiyete günah kendini avutmka icin bisey uyudtma pic kendin bakire olmiycan bakire kadin alcaksain all alla cok büyük günah evlenemden seks yapmak hatta cennete dahi gidemiyceksin ve bakire alrsk kull hakkina giriyorusn git dini arastir bir yerinden uydurma
- +1 yıl
Ahaha bos boş konuşma 22 yasima kadar yapmamışim simdi bak herkeze 15 yaşında başlıyo peki kızlar duruyormu bakir kız bulmak kolaymı herkesin sevgilisi var 1 kisi 5. 10 kisiyle birlikte oluyo ama sen gelmisin burada bana felsefe yapiyon canim ben daha yapmadin sadece yaziyorum burada
- +1 yıl
bakire kiz kalmaz umarim canim degsin her bonu yiyio bakire bulmassin umarim serefsiz
- +1 yıl
İyide ben bişey yapmadımki sevgilim bile olmadi hiç :)
- +1 yıl
olur erkkeler zevkine düskün ben yapmadim ne oldu hep eskorta giden güzel kardeşim beni buldu
- +1 yıl
Ne diyosun sen ya sen nişanlanmışın bile bilirmisin nişanlının geçmişini güveniyosundur belki haklısın ama bilemezsin
- +1 yıl
erkeklere hic güvenmiyorum bakire yok heosi yatiro eskorta gidior
- +1 yıl
Bende kızlara güvenmiyorum kıyafet deniştitir gibi sevgili deniştiriyolar ve gorüyoruz nasil gezdiklerini
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Rahat ol. Nişanlın sana yardımcı olsun. Atlatırsın bu süreci
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuklari nisanlarlarsa boyle olur daha 19 sun yani tabikide boyle hissetmen normal. senin yasindayken bende oyleydim halada evli nisanli degilim bir sey de yasamadim ama Şu an anliyorum yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani şimdi insanlar başkasına bakıp aaaa bu adam kesin tuvalette çişini yapıyordur falan diye düşünür mü? Cinsellik de böyle bir şey. Herkwsin yaptığı bir şey sonuçta...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılYaaaa... ne kdar tatlı masum düşünceler -))
Tek utanacağın şey bu olsun.00 Yorumla çekinmen, utanman çok normal bence ama zamanla aşarsınız bence güven ve sevgi sayesinde.
00 Yorumla
+1 yılBende utanıyorum ve evlenmeyi düşünmeme sebeplerimden birisi bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. O zaman evlenme sen zaten evlensen kocanıda mutlu edemezsin kendinde mutlu olamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUtancını düşünerek aranızda cinsellik olmalı ama cinsellik hiç olmazsa evlilikte sıkıntı olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma kafana zaten çoğu evlilikler evcilikle geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik olmadan olmaz alışırsın sende zamanla
00 Yorumla
+1 yılEvlenme diyorum net. Birekere çok safsın ve bunu aşman lazım evlenerek değil...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merak etme oyle olacak artık sen kocanın ustune atlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılcinsellik yasamin bir parcasi olmadan evlilik olmaz tabii ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkocanla yaptığın şey utanılacak bir şey mi, o utanılacak zannettiğin şey sayesinde var olduk.
00 Yorumla
+1 yılEvet, zorunda tabii ki de ama senin yaşın evlenmek için çok küçük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya neden cinsellik olsun. Yalnız kaldığınızda el ele tutuşur kantinden çokomel falan alırsınız.
00 Yorumla Evlenmeden olmaz dedin evlendik, hala olmaz diyorsun. Derdin ne lan senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSen utanmaya devam etme bırak hatta seninki kurusun
00 Yorumla - Devamını Gör (77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım