18 yaşındayım. kendi yaşıtlarımdan hoşlanıyorum ama cinsellik olarak 30-40 yaş erkekleri hayal ediyorum arzuluyorum kendi yaşlarımdaki erkekler çoçuk gibi geliyor. Psikolojim bozuk mu sizce ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yetişkin, erişkin ya da reşit diye adlandırılan bir eşik var. Bu eşik 18 yaş ve üzeri. Kısacası, o saatten sonra ne düşündüğün, ne arzu ettiğin tamamen kendi bilincin ve kendi isteğin ile alakalı. Bunun psikolojik bir eksiklik, noksanlık ürünü olduğunu düşünmüyorum. Zira pek çoğumuz hayatımız boyunca kendimizden küçük ya da büyük insanlara ilgi duymuşuzdur ve hala duyuyoruzdur da. Kendimden bir örnek vereyim. İlk kız arkadaşı ben 17 yaşımda iken 24 yaşındaydı. 19 yaşıma geldiğimde 38'lik bir kadınla beraberdim. 35 yaşında iken, 21 yaşında kız arkadaşım oldu. Üstelik tüm bu kadınlarla cinsel birliktelikler de yaşadım. Kısacası, beğeni ve arzuların kime yöneleceği, o anki çekimle ilgili. Yaş grubunun katkısı ise karşı tarafta sana çekici gelen bir şeyden ibaret. Olgun erkekleri bilinçaltına tecrübeli olarak kodlamış ve istediğini verebilecek düzeyde erkekler olarak görüyorsun. Olay da bundan ibaret. Ortada bir yanlış yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. burada tanıştığım bir kaç kız var
24-27 yaş arasıydı bunlar
aynı senin dediklerini söylediler. yaşıtlarının çocuksu kaldığını ayrıca kötü bencil sert davrandıklarını anlattılar.
olgun insan daha sevecen daha kaına değer veren olduğunu ifade ettiler
yaşıtları ile hiç orgazm olamayan kızler olgun erkekte defalarca ard arda orgazm olduklarını ifade ettiler00 Yorumla
+1 yılHayir psikolojin bozuk değil. Siradan ve sürüden olmak zorunda değilsin. Bu senin hayatin senin tercihin. Bu arzulari bastirmaya çalışma bence. Bu isteklerini sana yasatacak senin ayaklarini yerden kesecek birini bulabilirsin. Eger daha önce yaşıtlarınla seks yasadiysan olgun erkekle yaşadıktan sonra gercek anlamda seks yaptığını anlayacaksin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünyada kendisinden 20 yaş 30 yaş ve daha fazla yaş farkı olan karşı cinse ilgi duyan 100 milyonlarca insan var.
Hem sevgi ve şefkate olan açlık, hem olgunluk ve tecrübeye olan saygının yansımasıdır bu. Ne sapıklı ne de bir rahatsızlıktır. Sın derece normal ve doğal bir dürtüdür.01 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda yorumlardan birinde arkadaş olayı çocuk yaştaki tacize bağlamış. Benim çocuk yaşta tacize ve tecavüze uğramış dostlarım oldu. Bırak yaşça büyük erkeğe ilgi duymayı, bütün erkeklerden korkuyorlar.
Yani söz konusı arkadaş zırvalamış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
67Cevap
Bulamayınca mecbur hayale kapılmak seninki de. Normal bence bu durum. Sevmediği kadınla sevdiği kadını hayal edip yapanlar varsa bu da normal bir durum bence. Psikolojin iyi kendini böyle mutlu hissediyorsun sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılBen de hep Sen yaşlarda kızlarla seks yaptığımı düşünüyorum ve çok zevk alıyorum Of diyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılerkekler neden çıtır kızlardan daha fazla zevk alıyor? vücudu taze olduğu için mi yolda deneyimsiz olduğu için mi?
Soran+1 yılyoksa*
- +1 yıl
Çıtırlar her zaman güzeldir el değmemiş
- +1 yıl
Memeleri sert ve dik olur
- +1 yıl
Takipette anlatayım sana olur mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bugun sinava girdim vesenin yasindaydi herkes. Yanimda mini sortuyla bi kiz vardi icimi eritti. Sende hasta degilsin zamanla degisecek bu dusuncen rahatsiz olma. Ki haklisin yasitlarin sana bisey katamaz. Ve zaten hayalde kalacak bisey bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılRuhunu ve bedenini keşfetmeye başlıyorsun. O yüzden deneyimli ve erkeksi profiller ilgilini çekiyor
00 Yorumla
+1 yılbence sorun olmamalı yani karşı cinsi olgun sevenlerde azınlık değil
00 Yorumla
+1 yılYoo bence iyi psikolojin ve arzularında gayet normal 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçen biri bana yazdı yaşımı söyledim oda ben dayı seviyorum dedi 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kaldırabilirmisin bizim yaşımızdakilerin enerjisini:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ve seks olarak da doğru olanı düşünüyorsun. O yaş grubu gerçekten de çocuk ve tecrübesiz olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir olgun erkek istegi tek sende yok her kadinda var genelde olgun erkek istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı kesinlikle mükemmel yapar ilişkiyi ben de çıtır seviyorum, psikolojik sorunun yok:)
00 Yorumla
+1 yılAnormal yani benim gibi yaşıtların dururken yaşlı bunaklar ne alaka küçükken başına bir iş mi geldi
00 Yorumla
+1 yılyo geneliniz öyle, hep bizi arzulayıp yapıyorsunuz bizle
00 YorumlaTüm 35 - 45 yaş aralığını toplamışsın.. :D muhabbete ne kadar şans olur.. gerçekçi.. ;) km önemli değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayr bu pskanilze göre babanla alakalı bı duruö ve bundan kurtulmanı önerırun
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl babamla alalkalı bir durum
Cevap sahibi+1 yılBurdan konusmak pek mantıklı degıl özelden anlatym
+1 yılHayır bu normal zaten ve cinsel hayatını buna göre şekillendirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bu psikolojik sorun değil. Normali zaten bu. Erkeklerin de kadınların da en iyi olduğu yaş dönemi sonuçta:)
00 YorumlaBende 37 yaşındayım kendimden çok olgun kadınları severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Yoo genelde seks konusunda olgun erkekler tercih edilir. böyle düşünmen normal
00 Yorumla
+1 yılPsikoloji bozuk değil ama çok sorun çıkarır yaş aşırı fazla olunca
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi sorunlar çıkarır
- +1 yıl
Erkeklerin 40lı yaşlarda cinsel performansı aşırı düşer tatmin etmekte çok zorlanırlar genç kadını
+1 yılTecrübeli oluşu
Geç bosalmasi
Kadın ruhundan anlaması hepsi etkili.. Peki 30 Yaş biriyle olur musun00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındaki kızlar çok kuduruk oluyorsunuz ya , her yerimizi ısırıp yara yapıyorsunuz seks mi yapıyoruz savaş mı veriyoruz
00 Yorumla
+1 yılHayır kendini yeni keşfediyorsun zaten
43 Yorumla- +1 yıl
@Bayj3380 öyle bir şey demedim kişiye bağlı bu
+1 yılgenelde travma kaynaklı..
04 Yorumla
Soran+1 yılne travması mesela taciz gibi mi
- +1 yıl
cok kücükken yasitindan cok daha büyük birisinin tacizi veya babanın sevgi bakımından sana eksik hissettirmesi gibi nedenler bunu ortaya cikarabiliyor
Soran+1 yılbende ikisi de var🤦🏻♀️
- +1 yıl
maalesef :( bundan..
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeyiniz etkiliyor seni
00 Yorumla
+1 yılciddimisn hiç rast gelmedik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi psikolojiyle nne alakası var
00 Yorumla
+1 yılBiz desek sapık oluruz yemin ediyorum.
00 YorumlaTecrübeli istemek normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenç kızlarda oluyor böyle şeyler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayir.. tecrübeli seviyosunn
00 Yorumla:D bence bozuk gibi plaka neresi
00 YorumlaBir dönem gençlerde bu oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayal olarak kalırsa sorun yok
00 Yorumla Yoo tecrübe istiyorsun
00 Yorumla
+1 yıl😂 çokmormal düşünmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnenle baban arasında çok yaş farkı var mi peki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu normal kendini keşfetmeye çalışıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHer iki cinsinde genelde isteği olgun kişilerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim
73 Yorumla- +1 yıl
Siz normal degilsiniz adamı yersiniz ne
- +1 yıl
sizinlede hiç karşılaşmadık
- +1 yıl
40 iii mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde sizden hoşlanıyoruz korkma :D
00 Yorumla
+1 yılzamanla bu durumu aşarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında en akıllıcası bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloji ile değil istekle alakalı bir durum
00 Yorumla normal ergenlik döneminde bunları düşünmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil değil. Uygun olanı da bu zaten
00 Yorumla
+1 yıltatmin olabiliyor musun peki
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNormal..
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olgunum
00 YorumlaEvet, bozuk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bozuk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılYa milfçi çılgın
00 Yorumla Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim etkilerse onu düşünürsün normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almayı biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun sevıyorsun o yuzden
Zmanla gecer00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir şeyler yaşadın mı
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Olgun erkeklerle seks yaptığımı düşünüyorum, psikolojim mi bozuk?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat