Yaptım ve hala arada sırada buluşuyoruz, gayet medeni bir şekilde birlikte mutlu oluyoruz. Arkadaş demek illa cinsellik olmaması demek değildir, en yakınında olan sana iyi gelen biri ve eğer karşılıklı ten uyumu varsa da tadından yenmez...
Bir demiseksüel olarak algılwrımın dışındaki düşünceleri sadece deneyimleri seyrederek öğrenebiliyorum. Ama kendim gibi düşünecek olursam ait lik duygusu olmadan bende o dürtü oluşamaz. Bana ait olduğunu ya da ona ait olduğumu bildiğim anda isteğim çıkıyor ortaya. Ama sosyal deneyimleri çok ileri düzeyde hayatlatını kontrol altında tutabilen insanların bahsettiğiniz deneyimleri sorunsuz bir şekilde yaşayabileceklerini biliyorum. Örneklerini çevremde görmemiş değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dun aksam ıkışer bıra ıctık arabada, amacımız dertlsemek ıdı cocuk karısı ıle sorunlar yasıyordu. be ara ben kaputun uzerındeydım ne ara esofmanım camasırım cıkmıs anlamadım. sarhos degıldım ama ates barut yan yana gelınce oyle oldu. sımdı nöbetcı eczane arıyorum cocuga hap aldıracagım
Nebml. Arkadasin senden bana bippp memeni at derse onunla arkadaslik yapmam artik die dusunuyorum. Erkek olarakta bir kiz arkadasim bunu isterse niyeti farkli die dusunuyrum ne blm