+1 yılBu yargı doğru değil eğer ki erkeğin tek amacı seks olsa bile neden düzenli ve sürekli bir şekilde yapabilmek varken başka bir kadın arayışına gitsin ki? Ha eğer her kızı tadacam hepsi benim olmalı kafasında ise o ayrı bi konu ama her erkek için aynı yargıyı ortaya atmak doğru değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet doğru. Uzunca bir süre güzel bir kullanır ve oyalar seni mesela. Sıra istediğine ulaşınca başka arayışa bakar ve terk eder. Her çiçekten bal almayı severler var. Böyleleri dişlisine denk gelirse o zaman belasını bulur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru değil, aynısını kadınlar sadece para için sever para gidince kadınlarda terk eder diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılÇoook doğru da genelleme yapmayalım, belki 1000000’de 1 vardır öyle olmayan. Ben genellemelere karşıyım.
02 Yorumla- +1 yıl
Bfbdbdb sözünün eri
- +1 yıl
1000000000000000 de 1 olsa bile orada genelleme yaparsin istisna kaideyi bozmaz istisnalar degil dikkat istisna sadece tek bir tane yani genelleme zaten adi ustunde genel olarak hepsi demek degil
+1 yılbeklenti sadece seks ise evet alır ve ortadan kaybolur.
00 Yorumla
+1 yılYok canim olur mu oyle sey ozellikle su zamanda hepsi yuzuk takma ve evlenme pesinde o yuzden evlilikler hep mutlu bakin verilere hic esini aldatan esinden bosanan mutsuz evlilik yapan var mi artik belki milyonda bir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKS'deki geçmiş konuları araştırırsanız bunun doğruluğunu göreceksiniz. Cinsellik yaşanınca zaten geriye bir şey kalmıyor erkeğin merak ettiği ve gitgide soğuyor.
10 Yorumla Öyle yapan beyinsiz onursuz çok ama beynini kullanıp onlarla hiç muhatap olmadan hayatını geçirebilirsin
10 YorumlaTm diyelimki erkekler öyle 5 dakika ama sevgi bir ömür abdal insanların düşüncesi onlar bir ömür varken 5 dakika ne ya anlamıyorum insanları
00 Yorumla
+1 yılÇogunun amaci budur ama sabit bir ilişki isteyenlerde bulunur yatar kalkarlar dolasir gezerler devam ederler. Bunlarda az sayidadiar.
00 Yorumla
+1 yılBu sadece bizim kadınların kendi kendine oluşturduğu bir saçmalıklardan biridir.
00 YorumlaGenellememek lazım öyle olanlarına var uzun süre bu ilişkiyi sürdürmek isteyenlerde çok
00 Yorumla
+1 yılTadını iyice almadan ve yenisini bulmadan o yeni bulunanda vermeyince kadar. Terk etmeyiz.
00 Yorumla
+1 yılHayır neden olsunki aşk olan sevgi saygı olanda var
00 Yorumla
+1 yılTerk etmek bana göre değil evet cinsellik isterim ama devamlı görüşüp seks yapmayı isterim
00 Yorumla
+1 yılKısmen doğru elde edinceye kadar çok heyecanlı olurlar ve başarıya ulaşınca arkasını dönerler
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel anlamda güzel bir uyum yakalanmışsa sırf cinsellik için bile görüşürüm niye terk edeyim ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılHer erkek için geçerli değil fakat çoğunluğu bu moda ve uzak durulması gereken türler.
00 Yorumla Öyle olduğunu düşünmeye başladım. İnsallah öyle değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDogru bunun icinde dogru erkegi bulmak gerek seveni secmek gerek sevdigin degil
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik isteseydim şimdiye kadar bir sürü kızı s... kadar imkanım vardı. Ben de yapmadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi erkek değil aşktan herkes istediğini alır sen yaşamadım diyorsun hiç bir şey mi olmadı
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru, elde edince bıkarlar, hele kadının a... ısı çirkinse çabuk bıkarlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeğin ya da kadının karakterine bağlıdır
10 Yorumla Tam tersi çok bağlanabilir de
00 Yorumla
+1 yıl😂 doğru olması için bir sebeb yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yapmadıysan nerden biliyorsun? Boş boş sözler
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak evet, maalesef.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılElde edilen herseyden çabuk vazgecersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim söylemişse yalan söylemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru çoğu düt bırakır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir veya terside olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bence pek doğru değil bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılilk cümle yanlış. ikincisi yüzde 90 dogru
00 Yorumla
+1 yılDogru
10 Yorumla
+1 yılYani %70 diyelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu abi?
00 YorumlaYanlış bir söz
00 Yorumla