Otur, kalk, dön... şu şekilde durmalısın... gibi yalnızca kendi rahatlığını düşünüp sizi yönlendiren partnere tepkiniz ne olur?

#seks
#cinsellik
#cinselyaşam

İlişkide dominant olmak iyidir ama fazlası partnerinin canını sıkabilir vicutta bilimsel olarak bilinen kadınlarda 13 erkeklerde 7 olmak üzere çok haz alınan nokta vardır ama hem 2 cinste benim keşfettiğim toplam 29 haz noktası var emir vermeden her iki cinste birbiriniz haz edebilir fakat tatlı emirler partnerinin hoşuna gidebilir.
Yönlendiren partner iyidir çünkü öbür türlü bazı kadınlar aktif olmak istemeyebiliyorlar Çivi gibi çakılıp kalıyolar ya da damızlık gibi yere yatıp sadece erkeği izliyorlar. Öpmeleri lazım, eline alıp üstünde zıplamaları lazım ellerini kullanmaları lazım, dudaklarını falan kullanmaları lazım 😂
Hiç bilmiyorum beni yönlendiren olmadı.
Hep ben durumları belirledim ama nasip ve kibar şekilde o kadar güven verdim ki hiç te hayır almadım.
Ama bir bayanın yönlendirmesini de isterim tabi merak ediyorum.
Yapma ya :D Ben hiçbir komut vermeden direkt tutup o pozisyona sokuyorum. Rahatsız olursa değiştirir akışa göre, o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum bunda.
Cevap
22Cevap
Ben kadının baskın olmasını seviyorum
Bigün bi hatunla takılıyorum kız odun gibi tahta sokaktan dal topla ondan iyi mecbur komut vermek zorunda kaldım dönermisin dedim Sonr bida dönermisin dedim 15 dk arayla pozizyon değişikliği için sonra bida dönermisin dedim hatun döndü bana baktı dönme dolapmıyım ben o... Çoocugu dedi svsbahwgbwjsbsbsb😃
Kadin bilmiyorsa bir sry diyemem de biliyorsa bazi seyleri seks sirasinda ful erkek komit vermemeli seksi kadinda yasiyor bazen de kadin istedigi pozisyonu soylemeli ve yapilmali
Eğer tamamen sub olduğum ve o da dom rolünü üstlenerek verdiği komutlar değilse kalkar giderim. Emir erin miyim?
Sinir olurum bu duruma. Kadını zaten ne yapacağını bilir komut vermeye gerek yok. Ancak böyle bir durum sürekli varsa bende ona komut veririm.
Bence sacma. Erkek kadina pozisyon aldirtcaksa alip kızı o pozisyona kendi getirdir. Öğüt mü vercen seks içinde:)
Komut almam komut vermem, ten uyumu tutmuşsa senkronize bir şekilde şevişiriz…
Komutla seks olmaz akışına bırakacaksın Zaten hepsi yolunu buluyor
Herzman olursa sıkar bunaltir. Arada olursa sekse renk katar
Darbe yapar yönetime el koyarım
😂süper cevap
bu kadar düşünme be, kanser olursun ha altı üstü sevişip kalkacaksınız yani :D
Ara ara belki ama sürekli olması iki tarafı da rahatsız eder.
Kalk git başka yerde surat as derim.
Öyle erkegide kadınıda sevmem
Heyacanını kaçırır, saygısızlık bence
Kadının konut vermesinden yanayım
Bokunu cikarma
Robot muyuz
Kırbaç alır kırbaçlarım
Ağzını bağlar
Sadece kendi dedigimi yaparim
Dikkat dağıtır.
Oda olmaz ya :)
Kendini düşünen çıkarcı insandan bir bok olmaz.
Son ilişkimiz olur
Elimle ağzını kapartır sert yaparım
Kes sesini deyip köklerim
Yol veririm
Sogurum ilişkiden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?