öyle bi kriterim yok ya. tamam koyu renge göre açık renk daha çekici, düz yerine dolgun olması daha çekici. ama daha çekici diye öyle olsun şartım olmadı. her vajina dil darbelerimi hakediyor bence ;)
Evet dikkat ceken ve gorunce agzi sulandiran goze hitap eden bir renk onun disinda kararma varsa da sevilir ama beyaz ten ve pembe olan vajina kadar degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Fark etmiyor ama beyaz ten seviyorum
Erkeklere sorulmuş bir soru, erkeklere her türlü kabul olur bence. Ben kendi vajinamı temiz seviyorum beğeniyorum.
öyle bi kriterim yok ya. tamam koyu renge göre açık renk daha çekici, düz yerine dolgun olması daha çekici. ama daha çekici diye öyle olsun şartım olmadı. her vajina dil darbelerimi hakediyor bence ;)
Evet dikkat ceken ve gorunce agzi sulandiran goze hitap eden bir renk onun disinda kararma varsa da sevilir ama beyaz ten ve pembe olan vajina kadar degil
her vajinanın içi zaten pembe, kararmış vajinadan kastımız şu, vucut rengiyle orantısız bi koyulaşma oluyor vajinada bu bi tık üzüyor
Benim için hayır renginden çok şekli önemli dudaksız vajinslsrı sevmiyorum ama pembe olursa tadından yenmez
Öyle bir şey yok. Vajina rengi, cinsel zevki etkileyen bir şey değildir. Bazılarının hoşuna gidebilir ama yine de hemen hiç önemli değildir.
Pembe dar ve temizi tercih edilir ama rengine çok önemli değil sulu ve dari tercih nedenidir
Dudakları ve dili sarkmamış kalem gibi küçük, dar, temiz, kararmamış, pembe ve girilmemiş vajinayı severim. İlk ben açmak isterim.
Erkeklere vajina olsun da rengi de eksik kalsın 😂😂
Bence vajinadan çok karşıdakinin ne hissettirdiği önemli
Erkeklere vajina olsun pembesine siyahına bakmazlar
Hayır. Rengi önemsiz sevdiğim şey vajinanın dudaklı olması emmeyi seviyorum baya
Biz erkekler genel anlamda vajina seviyoruz
Seviyoruz da hani nerede
Tabi ki o yüzden ukraynalı sevgilim zaten 😍
Fark etmiyor canım her türlü gider
Pembe güzel de nerede bulacaksın
Aksini söyleyen yalancı
Dar olması daha önemli :)
Evet sulu olmasi makbuldür
Önemli olan rengi değil işlevi
Bu sadece sehir efsanesi, oyle bir sey yok
Hayır farketmez ama çok kararmış olmaması tercihim
Her türlüsü midemi bulandırıyor açıkcası