- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış yapmışsın sana bakir olmadığını söyleyen birisi dürüst birisi demektir ki şimdi sana bakir değilim diyip yalan söyleyen birisinin bakirliğini test bile ettiremezsin erkeklerin bakirliği anlaşılacak bir şey değil ama tercih tabiki sana ait.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi degerlerine gore hareket ediyorsun ve kendin gibi birini istemen en doğal hakkin. Bazi insanlar vardir boyle seyleri midesi almaz. Sende onlardansin bence. Bende oyleyim.
Yani bu inanc meselesi de olabilir inancla alakasi olmasa bile igrenc gelebilir. Ben kendimi bir sekilde frenliyorsam, bastırıyorsam bunu karsidan beklemek en buyuk hakkim diye düşünüyorum.
Oyle baskasinin tenine degmesi, benim cok heyecan duydugum duygulara karsilik daha once bir seyler yasamis oldugu icin ona normal gelmesi cok bir heyecan duymamasi, o duygulari benimle ortak yaşayamamasi falan.
Sonra akli illaki cok begendigi bir kişi de kalabilir. Neler neler duyuyoruz evliyim ama eski sevgilimin tenini cok özledigimden onun birlikte oldum falan diyenleri. Ha hic yapmayan boyle seyler yapamayacak mi elbette yapar bunun garantisi yok. Sadece benim midem baska tenlerde gezinmis birini kaldirmiyor, kendime ve cocuklarima oyle birini baba diye yakıştıramıyorum. Baskasina gore de hic önemli olmayabilir tercih meselesi.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli yaşlarda böyle şeylere takılıyor her iki cinste sonra yaş geçtikçe anlıyor ki bu lar çok önemsiz. tabi anlayan anlıyor ya da tecrübe edenler.. elbette sen nasılsın öyle istemek de haklı olabilirsin hayırlısı ne ise o olsun. bakır evlenip sonradan karısını aldatan da gözü açılan da çok erkek var benden söylemesi yani karakterine bak sadece. kadini erkeği yok bu işin.
21 Yorumla- +1 yıl
Karakteri olsaydi zaten oyle olmazdi bakir olarak evlenmeyen daha cok aldatmaya meyilli olur hem de baya bir cok o yuzden evlilikler rezil les Şu an bu tartismaya acik bir konu bile degil
Aklında hep bir soru işareti kalacaksa bence bitir. İlerde evlensen evlilikte sorunlar çıksa acaba hala eskiye özlem mi duyuyor diye aklına takılır belki. Senin içine nasıl siniyorsa öyle yap.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmeyeceksin tabiki de ve hic bir sekilde bie sey yaşama ama zaten evlenmiyeceksin olursa diyelim yine kabul etmeyeceksin ben de bakirim ve karşımdaki kızın bakire olmasını isterim gerçi bie yandan sevgilisi flörtü bunlarda olmayacak el tutma yanaktan öpme dudaktan öpme hic bir sey olmayacak eğer kendine saygın varsa kendin gibi birini istersin zaten
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin pisman olup olmama konusuna bakarak gorusune hangisi dogru geliyorsa iliskin iki farkli sekilde de tartiginda da en doğrusu hangisi ise oyle devam et bazi bakireler var tecrubeli erkek ile ilk iliski ister bazilari var benim gibi ilkleri beraber yasama mantiginda gibi seninki neyse kararini ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakış açın genel olarak yanlış da şimdi erkekelr de bakire olmayan kadına hiç acımaz hemen siler ya da kullanma. amacli düşünür bu anlamda iyi yaptın ve "tabikide en doğal hakkin kendin hibi el değmemiş birini istemen" , ve bana göre yanlış bir bakış açısı Manevi anlamda o çok ayrı bir mevzu senin için nesnel anlamda spesifik olarak fikrim buydu onu da tırnak içine aldım
31 Yorumla- +1 yıl
Lan bunu begendim de neyi dusundugun neyi savundugun anlasilmiyor sadece tirnak icerisindeki kisim cok mantikli ondan begendim
+1 yılKimsenin geçmişiyle ilgilenmeyin önemli olan senden sonra ki hayatı
110 Yorumla- +1 yıl
Evet ben benden sonra ki hayatına bakarım adla geçmisiyle ilgili soru sormam uğraşmam irdelemem
- +1 yıl
Mesela boyle tacizci tecavuzcu ya da aile bireylerinden birini katletmis muebbet yatacakken af cikmis bir sekilde ama seninle tanisti bunlari soylemedi gizledi hala suc potansiyeli var sen de hoslandin bir sekilde bu kisiden su durumda napardin
- +1 yıl
Ugrasmam irdelemem dersen isin buyuk sikinti ugrasir irdelerim dersen beladan kurtulmus olursun buna ragmen hala senden sonraki hayati onemli diyorsan ki bu aptalliktan baska degil o zaman bu su anlama gelir benim gecmisim de sikintili o yuzden baskasina sormaya ugrasmaya irdelemeye gerek yok
- +1 yıl
Konuyu nereye getirdiniz ya kafanız mi güzel
- +1 yıl
Bir insan öyle birisiyle neden birlikte olsun ki hayatına alacağın insanın bu tür özellikleri huyu karakterini bilmek gerekiyor zaten tanışma sürecinde iki karşı tarafın kendine ait kötü bir huyu veya yaptığı şeyin dile getirmesi gerekiyor. Hâlâ suç potansiyeli olan birisi olduğunu bile dile getirmeli bunlar çok farklı boyut arkadaş kızı bekaretle ilgili soru sormuş ben hayatıma alacağın insanın bakirligini daha ince kimle yaptığını kaç kere yaptığını kaç sevgilisi öldüğünü falan sormam bak altını çiziyorum bunlar basit konular sen gelmiş bana yok suç işlemiştir yok katil yok tecavüzcü bilmem ne diyorsun Allah aşkına yaa
- +1 yıl
Onlar kisinin gecmisi olmuyor mu kullandigimiz tabirin anlamini bilelim lutfen cunku cok genis bir kavram dolayisiyla insanin aklina her sey gelebilir he siz sadece cinsel gecmis manasinda tek bir sey icin sinirli anlama gelecek sekilde kullandiysaniz onu bilemem
- +1 yıl
Bir de ilgilenmeyin diye herkese tavsiye verir gibi yazmissiniz ona da ayrica istinaden yazdim senden sonrasinin onemli oldugunu zaten hic kimse kavrayamayacak kadar aptal degildir diye dusunuyorum kisacasi suna geleyim kendi gecmisiniz her nasil ise yine o dogrultudaki kisilerle ilgilenin demek en dogrusu olmasi gerekiyor mantiken cunku kisi kendisi gibi olanlara (ya da en azindan oyle sandigi veya oyle gordugu kisilere) ilgi duyar ya da duymaya meyillidir
Saygilar - +1 yıl
Sen sadece bana değil ki yorumdakilerin %80'ine yazmışsın zaten sal bizi
- +1 yıl
Bu kadar kolay anlayabilecegini tahmin etmiyordum sagol gerci kime ne anlatiyorsam cinsellik kategorisinde fenomen olana
Erkek arkadaşın yok.
Bunsoruyu sormanın nedeni, kadonlara yüklenen nekaret cenderesinin cinsiyetler arasındaki adaletsizliğini belirtmek. Bu olumlu.
Ama olumsuz tarafı, insanların sevişmesini bir "kirlenme" olarak addetmen. "Kadınlar için kirlenme ise, erkekler için de olmalı" gibi bir mantık yürüüğyorsun.
Hayır, sevmek, tensel haz, sevişmek, sevdiğine dokınmak "kirli" bir şey değil. Ne kadın ne de erkek için.18 Yorumla- +1 yıl
Bence olay duygusuz sadece beden tatminine dayanan birleş melerse bu kirlenmedir her iki cinsiyet için
- +1 yıl
Yazık
Hassas ve değişken bir mevzu senin açından bakılırsa eğer bakire olduğun için bakir birini istemen oldukça doğal. kimisi bu konuda hassas olabilir.
Kimisi de seviyorum der devam eder takmaz.30 Yorumla- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBu senin için önemli bir husus ise ve hassasiyet duyduğun bir kriterse tabiki ayrılman doğru olur.
Kadında erkekte ilerisini düşündüğü kişilerde belirli kriterlere sahip olabilir, bu çok doğalve saygı duyulması gereken bir husus.10 Yorumla
+1 yılVayyy beeee gerçekten duruşuna hayran kaldım senin gibi kızlar da var mı helal valla tuttum seni
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim okadar namussuzluk içinde önemsediğin içinde ama maalesef şu anki erkekler evli iken bile yapıyor bunu
Soran+1 yılKendini düşünen ve karşısındaki kişiyi seven insan yapmaz
- +1 yıl
Sanırsam sen ciddi bir birliktelik istiyorsun doğrumu yani ileri dönük
Soran+1 yılÖyle. Boşa vakit kaybı olsun istemem
- Cinsellik konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan ne hissettiğin sevgi, saygı, sadakat, güven vs gibi durumlar bence.
Bakir değil diye ayrılırsın bakir biri gelir karşına ama mutsuz olursun.
Tek önemli konu bu olmamalı.28 Yorumla- +1 yıl
öylemi ondanmi siz türk erkekleir bakire olmayna kadini öldürüo bacım diyyoriniz
- +1 yıl
@tatlibelancxk karşılaştığın tüm erkekler sana öyle mi davrandı?
- +1 yıl
bana degil turkiyede yasiyanlar öyle yapmis gercek hikayler okudum turkiyede insanlarla tansirim cinayetler falan ondan olmus
- +1 yıl
@tatlibelancxk bütün Türk erkeleri mi öyleymiş?
- +1 yıl
turk erkeklerin hepsi öyle rus ukranya icin ülkesini satar dalaga ni gecion benle ya bilmeyen mi var
- +1 yıl
@tatlibelancxk 80 milyonun yarısı 40 milyon erkek olsa.
Çocukları, ergenlere sayma 25 milyon erkek sapık ve katil.
👏👏👏 - +1 yıl
Hocam neden oyle soyledin ne guzel dusuncelerini destekliyordum bu son yorumun gercekten hic olmadi sen soyleme bari ya gozunu seveyim
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Bakir-bakirelik olayı mı?
+1 yılLan zaten sayimiz az ve gun gectikce azaliyor siz de gidiyor en namussuz erkekleri buluyorsunuz biz nerede yanlis yapiyoruz anlamiyorum ki uzak durun o itlerden
10 Yorumla
+1 yılİçine sinmiyorsa doğru olanı yapmışsın. Herkesin midesi kaldırmaz bunu.
32 Yorumla- +1 yıl
Sen eder miydin
- +1 yıl
Hayır
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi yapmışsın bende eski sevgilimin eskorta gittiğini öğrendiktten sonra ayrıldım insanlarda ne mide var bee iğrenç
46 Yorumla- +1 yıl
eskortami yuh artik bakire erkek kalmamis ama
- +1 yıl
He baska biriyle yasasaydi sorun olmayacakti yani
- +1 yıl
tabi sorun olcakti erkekelr zaten eskorta paata yediyor geberiyorsunuz ama eskortla evlenemsniz utanmazalr bizmi sizle evlenelim eskorta gidin kari kizla yatin adamim diyin gezsin kadin yapsa ülke taslar
- +1 yıl
Lan onu mu soyluyoruz inemli olanin hic yasamamasi oldugunu belirtmek istedik kimle oldugu farketmez yapmak yapmaktir ve pislik bir sey
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 eskorta giden erkek adam değil pzvenk olur anca nasıl böyle bir erkekle aile kurup çocuk büyütebilirsin ki
- +1 yıl
Pratik olarak isin maddi kazanc kismi bir yana bunu gozardi edelim pek cok kadinla (sevgili, flort, tek gecelik, fb vs.) birlikte olmus bir erkekle (eskort erkek gibi) de aile kurulmaz bence zaten aile dedigimiz olduguya onem verseydi birlikte olmazdi evlenmeden once kimseyle sonucta ileride evlenecegini biliyordu bunu dusunmeden beyniyle uckuru yerdegistirdigi icin yasadi sonucta
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını yaşayıp bıraktım. Kimseyi kınadığım yok ama benim prensibim bu ve kendi hayat görüşümdeki kişilerle ilgileniyorum
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın genç istesen bulabilirsin kendin gibi birini. O yüzden eğer ilklerini senin gibi biriyle yaşamak istiyorsan elbette ayrılabilirsin. Bundan doğal bir şey yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz de bekliyoz karımızı da bakalım temiz kız gelecek mi karşıma 22 yaş
210 Yorumla
Soran+1 yılYaş takıntımiz da var 😄
Cevap sahibi+1 yılYok kendi yaşımı yazdım soran olursa görsün meşgul etmesin diye😄
Soran+1 yılHe anladım 😅
Cevap sahibi+1 yılKeşke şimdi olsa hayırlı biri temiz biri bir kaç sene sonra evlenirdik düzene sokup her şeyi
Soran+1 yılNasipten öteye yok yoktur. Bizim için hayırlı olan kişi biz istemesek bile doğru zamanı gelince karşımıza çıkacaktır. Bizim yapmamız gereken sabredip beklemek
Cevap sahibi+1 yılBekliyom zaten 😀
- +1 yıl
Ben bakireyim ben de dogru durust biri arıyorum bekliyorum ki dogru insan gelsin banada hep dandik kardeşim geliyor boyle kizlar kötüyü çekiyor her halti yiyen kızlarda sadık buluyor dunyanin kanunu
Cevap sahibi+1 yılDüzgün kızlarla sanaldan sohbet kurmak tanımak istesem de olmuyor o ilgi alakayı göstermiyorlar sözde düzgün erkek ararlar ama tanışmaya korkuyorlar sonuç senelerce bekleriz artık öyle
- +1 yıl
Sanal güvenilir degil ben gercek hayatta tanismak istiyorum mesela goreyim begeneyim o da begensin oyle oyle tanisalim konusalim istiyorum da nerdeee
Cevap sahibi+1 yılÇevren yoksa benim gibi o şans eseri sanalda konuşup buluşulur yazıyla aramayla olmayacak ya
İllaki Bakır ararsan erkeklerde onu bulman zor, efendi seni sevecek iyi birini bul
10 Yorumla
+1 yılbakir erkek bulmak zor ama benim bir arkadaşım var bakir doğru kızı bekliyorum diyor xD
10 YorumlaEtmesen hakkındır birsey diyemem ama pişmansa vs unutabilirsin bence
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBir sorun yok bunu sana söylesiyse cidden karakterli bi insandır
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben bakirim ve bakire biri isterim onun dışında bakire değilse at çöpe
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen senin tercihin olmalı ama sana şöyle söyliyim bakirim diyen erkek bu zamanda yalan söyler...
20 Yorumla
+1 yılsen bakir olmasam seni bacım görür terk ederdi her kizla yatan erkek aldatir terk ed güzel kardeşim erkeklere hatta yalan söyle bakir degilim de bklm ne tepki vercek
311 Yorumla- +1 yıl
yapmayan yok erkekelr seks yapinca adam oldugunu saniyor ya da sevap kazandini
- +1 yıl
Gorus sahibi ilk yazdigin sey tamamen dogru onun disinda yapmayan erkek mi var diyen arkadas ve yapmayan yok diyen sen kizla yatan erkek aldatir diye dusunen yine sen o zaman tum erkeklerin istisnasiz aldatmasi gerekiyor bu mantikla gidersek ee nasi olcak bu is bakir adam varsa bakire kadin da vardir ki birbirlerine layik olup denk gelebilsinler kimse turunun tek ornegi degil yahu
- +1 yıl
imkani olan erkek bakir olurmi sence yurtdisinda kaliom yabanci düsükünp bzim millet o kizlara dokanmazmi mantikli düsünen anlar toplumda turkiye beter dayilari eskorta götüroyt gel tercubeli ol erkek tercubeli olur
- +1 yıl
Imkani olan mi bunu imkan olarak degerlendirmek de bir tuhaf zaten o ortama girmemek uzak kalmak bulasmamak meyletmemek asil olay adim atilirsa devami gelir uzak durursa bir erkek ozellikle evliligi beklerse son derece yapmamada kararli olur ayrica yurtdisiyla pek alakasini cozemedim ben 4 farkli ulkeye gittim kimseyle hic bir sey yasamadan geldim her erkek ayniymis gibi davranmayin lutfen o zaman senin tabirlerinle biz de sey diyelim erkekler de bunlari karsi cinsle yasadigina gore yapmayan kiz yok ve ayrica ekleyelim imkani olan kiz bakire mi olur
- +1 yıl
erkekler eskortan yapiyor ve yabanci kadinlardan senin böyle demen hic bisey degsitirmez bakire erkek nerdeyse yok erkeklerin kaninda var turk erkekin rus kadinal yatmak temize rkek nerdeyse yok temizim diyende tövbe neden kisilerdir
- +1 yıl
Alakasi yok boyle dusunmene iten sebepleri bilemem ama herkes yasamiyor bunu cinsiyet ile de dogrudan bir baglantisi yok evlenecegi insani bekleyen pek cok insan var yayginlasmasi her insanin yaptigi anlamina gelmiyor
- +1 yıl
bana bunu erkekler dedi bakireiym diyen erkekdne kork yaln söyliyordur yapmayan yok bn insnmiyorum okadar firsatlari var
- +1 yıl
Sacma ve aptalca bir dusunce tamamen erkek agzindan soylendigi belli herkes diger insanlari kendi gibi gormeye meyilli zaten oyle de dusun bazi insanlar evlilige onem veriyor ve karsidaki gonlune gore olan insani bekliyor bu utanilacak bir sey dedegil bunu yapan kadinlar biliyorum dolayisiyla o kadinlari hak edecek erkek de olmak zorunda ki birbirleriyle karsilassin aurica bunu soyleyen erkek boyle durumlari normal karsilar oyle olmayan erkeklerle de dalga gecerler asagilarlar hor gorurler bizim yasadigimiz kizlarla siz ilerde evleneceksiniz enayisiniz diye yerin dibine gomerler homoseksuel misin derler yasadiklarini ballandira ballandira anlatirlar su kadinin surasi soyleydi burasinda beni vardi surasinda seluliti vardi diye igrencc bisey milletin agzinda ismi cinsellikten baska bir seyde dolasmamak cetelesini filan tutarlar hatta bu hafta su kadar kizla soyle boyle yaptim diye hal boyle olunca da bazi erkekler hic bir sey yasamasa da yasadim diye kendini lanse ediyor dalga gecip halaret etmesinler diye o dedigin durum bundan kaynakli her erkegin bir seyler yasadiklarini dusunuyorlar o yuzden o pis erkekler artik birak erkekleri bir sey yasamis veya yasamayan kizlar bile dalga geciyor saka gibi zaten yasayan erkeklerin bir cogu sirf bunu gurur haline getirip dalga ve hakarete maruz kalmamak icin manipuleye ve sacma bir hemcinslerinden kaynakli toplumsal baskidan yasiyor emin olabilirsin mesela yasin geldi artik erkek olacaksin senle su kadinlarin oraya gidelim hala yasamadin mi lan milli degil misin filan gibi seylerden etkileniyor benim gibi olanlar sonra yasadiktan sonra digerleri gibi dalgaya hakarete basliyorlar halbuki daha dun sen oyleydin lan niye gurur yapiyorsun basari goruyorsun senin de annen kiz kardesin var sacma sapan seyler ari satip namusu kiraya verince boyle oluyor iste nu zamanda arsiz guclu olunca hakli suclu olurmus derler ya ayni o hesap maalesef
- +1 yıl
Bunun farkli versiyonlari da var ozguvensiz misin korkuyor musun lan kiz misin ki kaciyorsun aman kaybedecek neyin var zaten erkeksin falan diye bir suru pislik sey var kisaca her kadin ayni olmadigi gibi her erkek de ayni degil ister inanirsin ister inanmazsin bu insanlarin duygusal anlamda tek istedikleri evlililigi beklemek ve bunu sadece esiyle yasamak ama bu zamanda bu yolu secmek maalesef yanlis olmus ne denebilir ki baska
Tamam da erkekte bakirlik aranmaz Evlilikte de böyledir Kadının bakir olmadığı için bir adamla evlenmedigini duydunuz mu 😅
149 Yorumla- +1 yıl
Beni bu yüzden terketti bir senelik ilişki çöp oldu ne kadar tutsam da gitti en son bıraktım hala onu düşünüyorum ama artık olmiycak asla yazmam geri gel diye ama içim gidiyo yanıyor bakalım nereye kadar
- +1 yıl
bu bilgiyi kim verdi sana
- +1 yıl
Hahaha men ☕️
- +1 yıl
Erkekte bakir aranmaz diyor yazık
- +1 yıl
Asıl senin beynine sıçayım kafana oksijen gitmiyor herhalde kertenkele kardeş Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz farkında mısın Küçükken seni geneleve götürüyorlar değil mi Milli yapmaya çalışıyorlar Bu da gurur kaynağı oluyor anladın mı Kadınlar için tam tersi durum söz konusu Evlendikten sonra ilk olması beklenir Tabi senin gözünde kadının bakire olmasının önemi yoksa bir şey diyemem Bu kadar genişlikle önüne gelenle evlenebilirsin
- +1 yıl
Bu bilgiyi hepimiz biliyoruz Kimse bilmiyormuş yeni çıkmış bir şey gibi yapmasın İçinde yaşadığınız toplumu yadırgamayın Bi zaman sonra kültürünüze yabancılaşmış olacaksınız Günümüzde genç neslin yaşadığı en büyük tehlike bu işte Saçma sapan ne olduğu belirsiz sınırı çizilmemiş özgürlük yüzünden kendini mahvediyorlar
- +1 yıl
Ayrica bakir kere bakirim ve mutluyum he cinsellik normal yasanmali ve saire gibi seyler diyen senin gibi tiplerin ailesinde karsi cinsimizden ihtiyaci olan varsa bekaretimi kaybetmemde yardimci olabilirler mahsuru yok ne de olsa senin o lanet seyi yasadiklarin da baskasinin kizi gelecekteki annesi kuzeni halasi teyzesi hepimiz senin gibi namussuz olursak erkekler olarak ortada ne aile kalir ne namus kalir ne onur ne gurur ne insanlik ne de baska bir sey
- +1 yıl
@Erenikov bakir değilsin ama bakire kız bekliyorsun öyle mi? Buna hakkın yok. Biz de insanız başka kadınlarla beraber olmasını istemeyebiliriz. İsteyen de olabilir tercih meselesi. Ama ben istemiyorum o yüzden kendimi de korudum.
- +1 yıl
Ailesine niye sorayım? Sen sor kızın ailesine. Ne saçma şeyler bunlar. Normal değil derken :D Bakir istiyorum var mı bir diyeceğin benim gibi bakir isteyen bir sürü kız var sen bakir değilsin ki ondan böyle konuşuyorsun belli.
- +1 yıl
Bişey diycem dalga mı geçiyorsun şu yorumunu görüp cevap yazsınlar lütfen hangi aileye kızınız bakire mi diye soruluyor 😃😃😃😃 onu ilişkisi olanlar birbirine sorar ancak
- +1 yıl
Ne alaka niye başka kadınlarla sksmis birini isteyeyim kendim yaşamamışken?
- +1 yıl
@Erenikov evet AYNI. ne farkı var mk ağzımı bozdurcan artık.
- +1 yıl
Evlencektik ailemle tanışmışti her şey çok güzeldi olmadı neyse hayırlısı diyorum..
- +1 yıl
Aynı değil Bak kız yorumda evlenmeden önce sorun olduğunu yazmış Kız bakire olmazsa ne erkek ne ailesi kabul eder Erkeğin bakir olmasına bakılmaz Toplum buna gerek duymaz ataerkil olduğu için Acayip şeyler duyuyoruz Laf açılınca geleneğe örf adete söversiniz kendi yaptığınızı da modernlik sayarsınız ama gittikçe boka batıyorsunuz Her şeyin normal karşılanacağını düşünecek kadar ahmaksınız ne diyeyim Özgürlük zannettiğiniz şey size en büyük kötülüğü yapıyor anlamıyorsunuz Eskiden ne güzeldi Erkek kadın her yetişkin insanın motivasyonu evlenip iyi bireyler yetiştirmekti Şimdi çıkıyorlar yok evlilik başarı değil yok çocuk yapmak takdir edilmesi gerekmiyor Lan * koyum sanırsın kendisi çok önemli işler başarmış İçinde yaşadığımız topluma yapabileceğimiz en büyük katkı hem de görevimiz iyi düzgün bilinçli insanlar yetiştirmek Tabi adam daha toplumun farkında değil ki içinde yaşadığı toplumun beklentilerinin farkında olsun Bazılarını gözlemliyorum sanki uzayda yaşıyor ya Gerçeği boşlukta olduğu kesin de bu kadar da boş yaşanmaz be
- +1 yıl
Ben erkeğin bakir olmasına bakıyorum benim gibi buna bakan insanlar da var. Kadınların bakire olup olmamasına bakan erkekler olduğu gibi. İstemiyorum bu kadar.
- +1 yıl
Başka kadınlara dokunmuş olmasını istemiyorum zorunda mıyım istemek allah allah
- +1 yıl
Sen ona bakire misin diye sorabilirsin ama o sana soramaz öyle mi?
- +1 yıl
Ne 😃 niye lazım olsun? Sen neden bakire istiyorsan kızlar da o yüzden bakir isteyebilir
- +1 yıl
Bakir değilse bakire kız isteme hakkı yok kendisi de bakir olsaydı o zaman
- +1 yıl
Hiç farklı değil aynı şey
- +1 yıl
Eder kabul etmiyor ailem oldu mu
- +1 yıl
Iyyy
- +1 yıl
Ezik olan şey bu düşünce yapınız iğrenç
- +1 yıl
Umarım karın bakire olmaz güçlü olmuş olur senin gibi
- +1 yıl
Evet her erkek senin/sizin gibi değil erkek olsaydım yine aynı olurdum
- +1 yıl
Anlamadın yarım akıllım 😃 Bakire olunca kendimizi güçlü tek sahibi hissediyoruz Siz sevgi odaklı bakıyorsunuz Daha önce hiç kimseyi sevmesin istiyorsunuz Aksi halde ihanet etmiş gibi oluyor değil mi Sen yine de bakir biri istediğini her erkeğe açma yanlış anlayabilir gibime geliyor Bana sorsa onunla devam etmeyi gururuma yediremem
- +1 yıl
Bakir olunca da biz öyle hissediyoruz o zaman? Tek benim olsun başkasının olmasın istemiyorum var mı
- +1 yıl
Başkasının her yerine dokunmuş içine girmiş olmasını istemiyorum sadece bana ait olsun
- +1 yıl
Yazık sana
- +1 yıl
Kanka 40 kilosun bir tane vursam bayılırsın
- +1 yıl
random1212 kusura bakma Sabrımı çok zorladılar Daha ağır küfürler edecektim de sen varsın işte Hak etmediler mi sence Beni muhallebi çocuğu sandılar oysa kenar mahallede büyümüş çok şey görmüş geçirmiş biriyim Kibar kalmak kalplerini kırmak istemiyorum fakat müsade etmediler değil mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAga bu hep aynı ablanın Troll soruları feminist işe hayal dünyasında böyle şeyler uyduruyor. Buraya sorduğu gün de ayrıldım diye güncelleme yapması kurgu olduğunu iyice gözler önüne seriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılKurgu değil kardeşim. Böyle bir durumu gururuna yedirecek değildim
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüst olması iyi bir şey. Ben şahsen kendimi saklıyorum inşallah da saklamaya devam edicem evleneceğim kişinin de bakire olmasını beklerim özel olmalı, tabi evlilik yapmış biri olursa bu kriter geçersiz olur.
04 Yorumla- +1 yıl
soz erkekelr bakire olmadiniz halde bakire ariyorsuniz
Cevap sahibi+1 yılDüzgün anlatamadım sanırım ben bakıirim ve bakire olmasını isterim, ben öyle olmasam öyle bir isteğim olma hakkım da olmadığını düşünürdüm, bakirelik sadece kadınlarda aranmamalı erkekte de vardır.
- +1 yıl
aferim böyle düsünmene cok sasirdim
Cevap sahibi+1 yılŞaşılacak bir şey yok olması gereken budur zaten. Ama kadınlara iyilik yaramaz nerde kullanmaya çalışan düzgün olmayan var onlara daha çok değer verir daha çok severler
+1 yıl18 yaşını doldurmuş erkeklerin yuzde 90ı böyle bilginiz olsun
08 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok bakir erkek çok var kız az vardır aynı oranda
- +1 yıl
Kendi adına konuş
- +1 yıl
Genel olarak konuşuyorum erkeklerin çoğusu kızlara karşı açılmaz içine dönük kızlar daha açık daha verici dir
- +1 yıl
Kardeş daha nasıl konuşacağini bilmiyorsun
- +1 yıl
Tamam sensin knk tamam
- +1 yıl
Herkes senin gibi pç degil pasam
- +1 yıl
Helal olsun kardeşim kapağı kapattı 😂😂😂👌
- +1 yıl
Evladım annen beni anlattı mı sana kardrşlerin bilmesin beni
Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bakire olup olmamak sorun değil ki zaten neden bunu sorun haline getiriyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBüyük sorun, olamaz. Kızlık zarını mı diktirmiş deyus. Hemen ayrıl ve bakir erkek bak beşikte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz sacmalama tecrubeli erkek iyidir bırak kıskançlığı 😃
10 Yorumla
+1 yılo olsaydı seni atardı sende at
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadında nede erkekte önemli değil benim için bu kavram zira bana davranışı hissettirdikleri ilişkide gördüğüm gelecek önemlidir ama sizin için önemli ise bir şey diyemem
23 Yorumla- +1 yıl
Zira degil o kisim zina olacak simdi dogru oldu
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 sana göre
- +1 yıl
Yani sana gore de olsaydi boyle bir sey yazmadin
Ayrılın.
Olmaz bu şekilde.20 YorumlaDevam ettirme tabii ki
10 Yorumla
+1 yılİçinden ne geliyorsa onu yap
10 Yorumla
+1 yılKendi kararını kendin ver 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılhayir ayril olqmqz bkyle birsey cok kotu
10 YorumlaBen olsam ciddi ilişki olarak görmem takılırım
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılBas kıçına tekmeyi namussuzun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakir adam isterim
44 Yorumla- +1 yıl
Bulursun
Cevap sahibi+1 yılBuldum zaten
- +1 yıl
Öyledir öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıfırı varken 2. el almam
21 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yaptın ayrılmakla namusszz sjsjs
23 Yorumla- +1 yıl
Bunu erkege dedin demi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Heh bir anlam karisikligi var da cumlede ondan sordum
Herkes kendi gibisine layıktır
10 Yorumla
+1 yılSadakatinden şüphe etmiyorsan devam et
05 Yorumla
Soran+1 yılSadakatli çokta değer veriyor ama işte geçmişi aklımda soru işareti
- +1 yıl
Geçmişi temiz olup gözü dışarda merhametsiz kültürsüz yanına yakışmayan biriyle olmak mı? Geçmişinde bişeyler yaşamış ama şu an hayatındaki insana sadık değer veren nazik kibar uyumlu biri mi? Şuanına odaklan. Kusurları varsa bu konuyu bahane et ayrıl ama yok çok iyise devam et kanka
Soran+1 yılBenim için önemli olan pişman olmasıydı bana dese ki pişmanım keşke olmasaydı tamam diyecektim ama pişman olunacak bir şey yok demesi beni ondan geri çekti
- +1 yıl
Hemen empati yapıp geliyorum bi saniye
- +1 yıl
Yaptım. Hoş değil öyle demesi, denmez öyle düşünmese bile dememeliydi bunu sana pişman değilim vs diye. Bilemedim şimdi
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZengin mi erkek arkadaşınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Zengin olsaydı aslında bir şeyler karşılığı kabul edebilirdiniz. Madem bakir olmadığı halde bakireyle evlenmek istiyor, o halde bir miktar haracı da gözden çıkartmalıydı.
Tek bakir erkek benim sanırım dhxhhsxbnd
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen doğrusu buydu zaten.
10 YorumlaErkeklerde yapmayanı mı var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirim bakır isterim. Karar senin
10 Yorumla
+1 yılBakir erkek bulacağına inanıyorsan bitir.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim bozmuş git namusunu temizle
00 Yorumla
+1 yılErkek adam bakir/e olamaz zaten
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendin karar vermelisn buna bisy diyemem
10 Yorumla
+1 yılEttirme bence de
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek arkadaşın bakire olamaz zaten bakir olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHer neyse ne
- Cinsellik konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl bence
20 Yorumla
+1 yılAyril hemen
10 YorumlaAyrıl
10 Yorumlaİyi yapmışsın poncik
10 YorumlaCinsellik konusunda 567 cevap paylaştı. İyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılBitir
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?