+1 yılAldatan insanlar sevgililerini sevmezler. Onların aldatma sebebi senden yetinmediği için ve kalp ile ruh ile seni sevmediği içindir. Şunu da unutma aldatan insan her zaman yalan söyler. Bu yüzden aldatan insana güvenimiz de kalmaz sonuçta yalan söyledi sana. Güven de gidince sağlıksız toxic ilişki kalır. Güven ruh gibidir terk ettiği bedene asla geri dönmez. Unutma. Bu yüzden aldatan kişiye hiç şans vermeyerek direk hayatımızdan çöp gibi çıkarmalıyız çünkü aldatan kişiler araştırmalara göre yine aldatıyor. Yetinmiyor sevmiyor. Tek biriyle yetinmeme sorunları var ve kendilerine saygıları dahi yok..
014 Yorumla- +1 yıl
Lsksoeofjsosoe işin rast gelsin ya o kadar yazdım öyle söylesene
Soran+1 yılGerçekten güzel yazmışsın
- +1 yıl
Teşekkürler fakat ortada aldatma yok senden önce sevişmişse bunda sorun ne
Soran+1 yılBenden önce sevişmiş kabul etmeli miyim
- +1 yıl
Senden önce sevişmesi çok güzel değil gene fakat hislerin değil mantığın kabul ediyorsa kabul et içinde kötü bir his varsa kabul etme. Böyleleri aldatmaya meyilli olabiliyor
Soran+1 yılSen olsan kabul eder miydin
- +1 yıl
Onun sadakatine güvenirdim her insan bir şans hak ediyor. En ufak şeyde bağı kes kötü birşey olsa. Kabul et bir bak ne olacak. Eğer seninle sevişmek isterse tepkin ne olacak peki bu da var?
Soran+1 yılBiz öyle konuları konuşmadık bile
- +1 yıl
Mantıken düşün önceden sevişmiş birisi seninle de sevişmek isteyecektir
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık
- +1 yıl
Hislerin ile hiç bir zaman hareket etme mantığını kullan. Dediklerim doğru erkek olarak söylüyorum sana.
Soran+1 yılHaklısın gerçekten
- +1 yıl
Teşekkürler bir konuda danışmak istersen ihtiyacın varsa burdayım unutma
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda cidi bir ilişki olupta cinsellik yoksa o birlikte olduğu kızda sadece cinsellik olarak beraber olup duygusallık yaşanmamışsa bu ihtiyacı için onu bırakman saçma olur ama bu her zaman canı isteyip birileriylede beraber olcak anlamınada gelmez artık kendine hakim olmakta zorlandığın anda olmalı
09 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı hiç bir cinsel yaklaşımı olmadı yani konuşmamızda bile olmadı ben de oda birbirimizi çok seviyoruz ama ilişkimize engel olur mu onu bilmiyorum
- +1 yıl
İlişkinize nasıl engel olur cocuk cinsellik ister azda olsa ucundan kıyısından sevişme oral ama tam ilişki olması size kalmış tabularınızı bilemem ama doğrusu olmamalı eger cin sel hiç bi temas olmassa cocuk böyle kacamakları olabilir buda sana kalmış idare edermisin
Soran+1 yılOral ne
Soran+1 yılYani ben evleneceğim adama saklıyorum kendimi
- +1 yıl
Sevişirken bir birinizi agız yolula tatmin edip zevk vermektir oral kendini eşin oşacak kişiye saklamsn elbete iyi güzel ama bu durum aranızdaki ilişkiyi ciddi boyuta taşıyana kadar ikitarafında özellikle sevhilinin sabrı önemli
Soran+1 yılIyy çok iğrenç kusara bakma pat diye sordum bilmiyordum anlamını
- +1 yıl
Önemli degim amaçımız burdan bilgilendirip yardımcı fikirler vermek zaten
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBunu sana kendisi durduk yere söylediyse ayrılasan ben olsam ayrılırdım geçmişi beni irdelemez ama bana da anlatmasın aw
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok zorladım söylemesi için geçmişte hatam oldu dedi ben ısrar ettim
- +1 yıl
Hee sana da sapık sapık hareketler yapmıyosa konuşmuyosa ayrılma bencesi. Seviyordur seni : ) yalan da söylememiş. Öyle hiç bişey yaşamamış erkeği ararsan ohooo çok ararsın daha 😃
Soran+1 yılYok hiç öyle bir şekilde yaklaşımı olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için bişey diyemem ama erkek hatası olduğunu söylüyor ve senden bunu istemiyorsa ciddi bkıyorsa sorun olmaz uzakta değil kendimden bliyorum bi kere yaptın diye bi hatayı yüzüme vurulup durmasındansa yanımda duracak birini arıyorum geçmişimi silemem geleceğmi şekillendirmye çabalıyorum inandırıcı gelmiyosa kıza kalmıs benim için öyle ama onla ya da onsuz
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüne vurmadım hiç seviyorum onu benden çok önce olmuş ileriye bakıcam artık dediğin gibi
+1 yılduygularin kafani karistiriyor gercekci dusun ve ayril
01 Yorumla- +1 yıl
senden once yasanmis bir durumsa ve Şu an iliskiniz guzelse yani seni seviyorsa ve bunu biliyorsan normal
+1 yılolmas asla olmas kavun yemis karpuzun tadina gerek var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. geçmişi unutmalısın önemli olan senden sonrası
yoksa bunun önüne geçemezsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişmanlık duymuyorsa bırak gitsin. Yoksa senden cesaret alıp hem seni hem de başkalarını kullanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgüzel kardeşim mısın kızım gidip grup yapıcak halin yok ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBoşver kadın erkekte daha çok geleceğe bakar devam et
00 YorumlaTabikide hayır ayrıl bunun ilerisi olamaz zaten evlilik felan
00 YorumlaAyrıl günah keçisinden
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini kabul etmiyorsan bitir bence uzatma
00 Yorumla
+1 yılTabikide ayrıl soru mu bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl net uğraşma bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlaksız demekki sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılSen delimisin tabiki ayrılcaksın öyle iş mi olur
00 YorumlaDevam etme aldatmış
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce yapmış
+1 yılEtme
10 Yorumla
+1 yılhayat devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılDevam et tabi.
00 Yorumla
+1 yılEtme lan
00 Yorumla
+1 yılMal mk
00 YorumlaHayır etmemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın hanımefendi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMidesiz olma ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl ya ilerde yine yapar
00 Yorumlagel bana intikam al
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem