biriyle tanışım benden yaşça büyük biri çok sevdim onu sevgili olduk bir süre sonra evlenmeye düşündük bu konuda çok ciddiydim aileme söyledim ileride olur şu an olmaz yaşın küçük diye dediler ben ve sevgilim tamam dedik, bir süre sonra sevgilim yakınlaşmak istedi benle bir şeyler yaşamak istedi daha önce hiç biriyle olmadım, o yüzden başta kabul etmedim ama çok israr etti bende evlencez ne de olsa bir kere yapsak bir şey olmaz dedim ve birlikte olduk, işte ondan sonra aramızda sıkıntılar yaşamaya başladı ve en sonunda ayrıldık bir sürü sebepten dolayı, şimdi bakire olmadığım için çok pişmanım bana dokunmasına izin verdiğim için de pişmanım ne yapıcağmı bilmiyorum çok kötü durumdayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık yapcak bir şey yok, pişman olmuşsun, bir daha evlenmeden kimseyle yapma, kızlık diktir diyenleri dinleme, bu eşini kandırmak olur. Nereden tanıştın onunla
05 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum o yüzden diktirneyycem, internetten
Cevap sahibi+1 yılMüslümansan eğer tövbe et ve namaza başla artık. Yaş farkı var demişsin yaşlarınız kaç sen ve o
Cevap sahibi+1 yılTövbe et, bilmiyorum dine bakışın nasıl
Soran+1 yılmüslümanım etmiştim
Cevap sahibi+1 yılBir daha kimseyle yakınlaşma, namaza başla ve tesettüre gir, islamı yaşa dolu dolu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yapmayın derken bunu demek istiyorum zaten. Erkeklere güvenmeyin.
''Kesinlikle bırakıp gider. Millet on yıllık kocasına bile her istediğinde tamam demiyor. Beni özlesin, kolay görmesin diye bazen reddedebiliyor. Siz kalkmış da bekaret vermeyi tartışıyorsunuz. Verirsiniz ama terk edilince pişman olursunuz. Daha sevgililikte işi o noktaya getiren adamın hedefi bellidir. Şimdi bir anlık istekle onunla birlikte olursunuz ve terk edilirsiniz. Ama bir zaman sonra gerçekten seveceğiniz ve sizi seven birisi karşınıza çıkınca ne olacak? Unutmayın ki erkekler, konu cinsellik olduğunda dünyanın en iyi aktörü olurlar. Sakın böyle bir şey yapmayın ve kendinizi koruyun.
Sırf geçmişindeki bir anlık heyecan ve istek yüzünden reddedilen çok hanımefendi var. Siz de öyle olursunuz. İsterseniz KS'de bir aratın eski konuları da geçmiş tecrübelerden faydalanın.
Cinsellikle onu kendinize bağlamayı düşünüyorsanız ayrıca bu da bir yanılgıdır. Eğer cinsellikle erkek bağlanabiliyor ise o kişinin daha önceden birlikte olduğu kadınlar niye onu bağlayamadı? Cinsellikle erkek bağlanabiliyor ise evli kadınların aldatılmaması lazım gelirdi çünkü halihazırda evli olduklarından istedikleri gibi birlikte oluyorlar ve bu durumda erkeği çoktan bağlamış olmaları gerekirdi.''12 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum başta bende istemedim ayrılırsak pişman olurum diye ama gitmeyceğini söz verdi yemin etti bende ona güvendim ve verdim şimdi dedğiniz gibi çok pişmanım ve biriyle evlenmek ya da sevgili olmak istemiyorum hem güvenmeycem için hemde ona haksızlık olmasın diye.
- +1 yıl
Acaba şu an anlattığınız kişi nerede? İrtibatı koparmadıysanız aslında bir fikrim var ama açıktan yazamam.
+1 yılÜzüldüm senin için gerçekten ama şuanda yapıcak bir şey yok ileriyi düşün olur mu ileride doktora gidip diktirebilirsin ya da diktirmezsin sana kalmış ama kendini daha fazla yıpratma ve bidaha böyle yok evlenicez şöyle böyle diyenlerede kanma derim kolayca :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsağolun diktirmeye düşünmüyorum, bide güvenim de kalmadı
- +1 yıl
Tamam siz bilirsiniz ee bu durumdan sonra haklısınız ama yinede kendinizi bırakmayın hiç bir şey için insanlar neye alışmıyor düşünürseniz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılHayatına devam edeceksin. Yapacak bir şey yok. Yaşandıysa yaşandı. Hata olarak görüyorsan ders çıkarırsın.
10 Yorumla
+1 yılBoyle şeylerin sonu hep kandırmacayla bitiryor. Bide yav... saklar küçük kizlara yapıyor ki kandırması kolay olsun oylelerinin cani ceh... enneme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen biliyorum ne yapcagını çok basit paylaşabilirim istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılolur
- +1 yıl
Okey takip et benii
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtık yapacak bi şey yok bu saatten sonra diktirmek için para biriktirir diktirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence Fazla kafana takma tecrübe olmuş
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatta olur böyle şeyler insanları tanımış oldun
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılİstersen tkp et
Unutmaya çalış yapacak Bi şey yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu dertleşip konuşarak stmslısın üzerinden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakılmak ister misin artık bakirelikten kurtulmuşsun ne güzel
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş
00 Yorumla😨🥺🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yardimci olayim sana
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılyaz özelden takip et
Soran+1 yılburadan yazın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirelik gittimi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet