öncelikle kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım okuyorum, hayatıma çok kişi girmemiştir,ben de zaten gayet mutasıp bir aileden geliyorum. kendi tabularım da vardı tabi. 2-3 sevgilim oldu bugüne kadar fakat en sonuncusunu çok sevdim aşırı sevdim ama o beni sevmemiş anlaşılan. o benden 3-4 yaş büyük neyse biz çok mutluyduk (bana göre) 7-8 ay çıktık birgün dışarda yemeğe gidicez arabayı hiç bilmediğim bir yere sürdü nereye gidiyoruz dediğimde hiç konuşmadı,bi baktım onların eviymiş. hemen gitmek istedim ya bi dur ne yanlış anlıyorsun hemen dedi sıkıldım dışarıdan birşeyler yapıp yeriz müzik dinleriz dedi,neden ev falan derken komşular bakıyor dedi girelim lütfen dedi sonra gidersin dedi bir şey yapmciaz zaten 8 ay ben sana hiç dokundum mu falan dedi neyse girdik eve. müzik açtı bir şeyler içtik makarna yaptık ebraber vs. ogün çok güzel geçti sadece öpüştük.. evimi bıraktı yine. bir kaç gün geçti yine gitmek istedi bende ilk öyle olunca niyetinin iyi olduğuna inanınca gidelim dedim yine beraber bişeyler hazırladık yedik bu sefer yatağına gitti yattı yanıma gel uzanalım dedi,gittim uzandık sevgilim sonuçta. neyse kısa kesiyorum o gün daha da bi yakınlaştık gün geçtikçe daha yakınlaşmaya başladık ben buna biz ne yapıyoruz dedim bir gün öğüne kadar ama hala bana dokunmadı ama sevişiyorduk hep. yaa kaç yaşında insanlarız sevgilimle sevişemicem mi falan dedi, benim salaklığım 1 yıl oluyordu nerdeyse hemen güvendim mantıklı buldum ama ileri gideceğini tahmin edemedim hergün daha fazlasını sitiyordu, tamamen birleşmediğimiz için trip atıyordu kaç yaşına geldin artık diyordu,benim gözüm körelmişti artık bunun şerefsizliklerini bile anlamz olmuştum,bigün beraber olduk. bundan sonra çok değişti bana karşı daha bi yakın daha bi ilgili olmaya başladı ama bu 3 ay sürdü bundan sonra bana sen başkalarıyla da yatmışsındır vs demeye başladı bu bana öyle koydu ki. hayatımdaki tek hatam gerizekalı olup ona güvenmemdi.. gerçekten büyük de bir hataydı öyle bir şerefsize nasıl güvenebilirdim ki resmen kullandı beni. ayrılalı 6 ay oluyor ben ayrıldım. 6 aydır kapımda köpek gibi ne olur gel sensiz olmuyor sen benimsin helalımsın yüzük takalım söz yapalım vs diyor seni çok özledim diyor, ben çok utanıyorum Allah'a dua edip tövbe etmeye bile utanıyorum onunla bunalri yaşadım diye. babamın suratına bakamıyorum.. vicdanım hiç susmuyor,geceleri uyuyamıyorum allaha dua ediyorum namaz kılıyorum ama kendimi çok kötü biri olarak görmeye başladım çünkü ben böyle biri değildim. erkeklerden de tiksinmeye başladım.. bu gerizekalıya da güvenmiyorum napiçam bilmiyorum çok kötüyüm,kaçıp gitmek istiyorum.. içim daralıyor..
Güncellemeler
+1 yıl
bekliyorum yorumlarınızı lutfen...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok teşekkürler travis...
Güncellemeler
+1 yıl
anladım ki duyarlı erkekler de varmış.. bu olaydan sonra hepsinin aynı olabileceği düşüncesi de benim güvenimi yıkmıştı.. ama yine de kimseye yaklaşmamak en iyisi hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız için..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer