Regl döneminde daha istekli olmak partnerin gözünü korkutur mu?
Regl döneminde daha istekli olmak partnerin gözünü korkutur ya da tiksindirir mi?

O dönemde seksten zevk alinirmi yaa, oldukca yoklukta olmam lazim. Birde normalde kadinlar seks istesede, durumlari müsade etmiyor, sanci, kan, koku? ne bileyim yani, biraz ara verin, bitikten sonra daha zevkli.
Hangi dönem olursa olsun istekli bir kadın asla bir Türk erkeğinin gözünü korkutmaz.
Ne korkacağım 😁😁😁 o benden korksun
Cevap
28Cevap
Regl döneminde cinselliği unutun. Erkek cinsellikten soğur adeta. O kan kokusu aklından çıkmaz bi daha..
Hiç gerek yok. Vagina full kan oluyor, görüntü çok kötü. Ayrıca atılan kan kirli, erkeğin aklından da çıkmaz o olay. Ama sevişme olur, iç çamaşır çıkmadan yani..
Aşırı abazan olduğu için. Normal bir erkek yapmaz bunu asla..
tiksinderme olur kokusundan dolayı kimisi de sever regl döneminde içine boşalabiliyor
sonun doğru da olsa pis kokuyor hamile kalma riski fazla
dolmuştur canı istemiştir sen de yardımcı olabilirsin bu konuda dinen de sıkıntısı var günah ve haram
adanalımısın
delikanlı harbi kız olursun
Regl dönemin de olan her şeyi normal karşılıyorum. Bazen duygusallaşmak bazen böyle bir arzu içine girmesi hepsi normal geliyor bana
Regl döneminde ilişkiye girmemek gerek ama kadınların bu dönemde daha istekli oluşu beni korkutmaz. Sevişme seviyesinde kalır.
Şahsen benim korkutmaz ya Ben de aynıyım ne olacak nirvana'ya ulaşırız
Neden gözümüzü korkutsun istekli olması her açıdan iyidir
Hayir olmaz ama kadinin istehi erketen cok yuksek olursa ancak o zaman korkar
Yapamayacağını bilmek üzücü ama bunun finalinde acısı çıkarılır
libidonun tavan yapması normal
ısteklı olmak korkutmaz benı sadece dur denmesı sınır bozucu olur sen dur dermısın
romantızm onemlı hıjyen onemlı krıter olmalı sende var mı
mesela nedır?
Korkacak bir durum olmaz sanırım önemli olan fikirlerin olan aynı olması ya da her iki insanında arzu duyması
Istekli olması çok guzel fakat dıger konu biraz sıkıntı...
Korkutmaz sukury hakkindan geliriz🤣
Tam aksine daha çok azdırıyor
Asla ki keyfini çıkarırım
bütün kadınlar öyle alışmış olması gerek
Korkutmaz. Çoğu o zamanları gözlüyor 😂
Hayir esimi rahatlatiyorum ben o zaman
Reglken yapmayız ama sevişiriz işime gelir
Korkutmaz istekli kadın iyidir
Sen regl döneminde yapmak ister misin ki?
regl öncesi en sevdiğim
Sanmam yani benim için
işime gelir
Neden korkutsun ki
Normaldir
Korkutmaz
Ah ah bize öylesi denk gelmez ki
Belki en başta korkutur ama hemen geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?