Bakire bir kiz, eline erkek eli degmemis, utangaç birisi, ilki o erkek, ilk öptüğü, elini tuttugu ilk o erkek ve ciddi düşünüyor onunla, kavusmak istiyor ilki de o olsun isterken neden cinselliği istemedim diye çekip gider erkek ya. Ya madem cinsellikti tek amacin neden yillarca sevgili olup sonrasında gidersin ki? Evlilik niyeti olmadığı halde evlenecez diye neden kandırırsin ki? Anlamıyorum, anlamiyacagim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa keske onlar da olmasaydi ama olsun kardesim bundan sonra en azindan kimseyle muhattap bile olma erkeklerin tek derdi o olur oldu seni hak eden ayni senin gibi birisi ve cizgiyi yine koruyabilmissin az oteye tasisan da burdakilere bakma sen nerdeyse hepsinin akli uckurunda kiz erkek farketmiyor evlenince zaten yasanacak aceleye gerek var mi tabi ki yok diger tarzda tiplerin de yarasina basmissin bak nasil kudurmuslar ama hic biri icindeki pismanliktan duygularin hislerin masumiyetin kaybolmasindan bahsetmez herkesi kendileri tarafina cekip normallestirmeye calisiyorlar birak son gulen iyi guler onlar bosanacakken alistiklari her bedenlerde baska pislik tatlar arayip aldatmaya her defasinda daha cok meyilli olacakken mutsuz evlilikler yapacakken bizler bu sefer onlarin gozlerine sokacagiz bize ozenerek adete okuzun trene baktigi gibi bakacaklar insan ile insan gorunumlu hayvanlarin farki burada ortaya cikacak keske onlari da yasamasaydin ama olsun gelecekte dikkat et kendine ve sunu da unutma o pislik insanlar da zamaninda boyleydi simdi kuyruk acilari depresti dikkate bile alma kardesim sen sen ol bildigin yoldan sasma cinselligi yasayan sapitip onceki yasamamis kendi veya kendi gibi olanlara cemkiriyor olur musun oldurur musun ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sinek küçüktür ama mide bulandirir derler ya o hesap birde bana yok libidon dusuk ne yapacakti def etmekle vs yazmis ka**ltagin birisi.. Sonra gitmis baska erkegin yorulun altina birde savunuyor musun vs yazmis djdjdjdj ya sana ne oluyor ya allahinn kaa*ltagi neyse bunlar icin sinirlenmeye degmez.. Teşekkürler yorumun icin. Evet cizgimi korumaya calistim ben ciddiyete bindirmeye calistikta bu hep sacma bahane uretti. Yani niyeti evlilik degildi ama evlenecez diye kandirdi beni oyaladi.. Neler neler demedi ki ama hep sucu da benim uzerime atti
- +1 yıl
Bu tarz lanet erkekler bu yapinizi duygusal oldugunuzu bildikleri icin sirf o igrenc seyi yasamak icin bin takla atarlar sen olumlu tarafindan bak kardesim niyetinin ne oldugu belliymis ve bu duruma sevinmelisin sen gonlunu ferah tut ileride kismetindeki kisi cikacak zaten karsina hic o tarz seylere bulasmayip mahal bile vermekten kendini uzak et ve bu dogrultuda adim at zaten senin niyetin evlilik bunu bundan sonraki duygusal bag kurdugun kisilere en basindan soyle ki eger o maksatla seninle muhattap oluyorsa cogu geri adim atip kacar zaten ve kararlilikla bulasma ki diger kisim da bir sure sonra foyasini ortaya dokecektir gonlunu ferah tut kardesim yeterki kararli ol dusuncenden vazgecme gerisi tereyagindan kil ceker gibi gelecektir bir gun bir yerlerde kismetin seni ve sen onu bulacaksin gerektigi zamanda ve yerde maddi ve manevi olarak birak gitsinler belalarini bulsunlar arsiz edepsiz ar damari catlamis ari satmis namusu kiraya vermis erkekler kendi ailelerine gelince kiyamet koparmayi iyi bilirler ama iki yuzlu lanetlenmis hayvandan asagi varliklar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler öyle değil hanfendi. Neyin çabası, neyin kafası bu? Hem aşığım, hem seviyor,ölüyorum aşkından diyeceksin hem de dokunursan yakarım, mahveder, silerim seni diyeceksin. Yok öyle bir dünya. Sen aşkı ne sanıyorsun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi yaprak kurekten bisey sanmıyorum ben aski. Ben ne diyorum sen ne diyosun ben bakireyim istemiyorum zorla miiii? Seviyosa beklesin
- +1 yıl
Ne yaprağı ne küreği? Aşk varsa tutku, arzu, cinsellik, her şey olur. Bunu her iki taraf ta ister. Ama neyin kafasıysa kadın para, mal, mülk, gez, toz, ye, iç, eğlen, onu al, bunu al derken aşkımsın tabii ki alacaksın derken, konu aşkın olmazsa olmaz cinsellik gerçeğine gelince adeta köşe bucak kaçıyor, sen kimsin lan derken, sanıyor ki aklımız fikrimiz etin ete girmesin de. Oysa aşkın gereğidir istenek, arzulamak, yanmak, dokunmak, en derinlere inmek. Etin ete girmesi sadece ve sadece çocuk yapmak içindir. Ama beceriksiz, akılsız, bencil, sadece paraya, ihtişama, makama, mevkiye, statüye odaklanan kadın, işine nasıl gelirse sadece çıkar amaçlı kullandığı için çoğunlukla aşk mevzusunu, hiç istemez cinselliği. Sonrada evlenince pis, boş, soğuk, ilgisiz, duygusuz, odun gibi bir kadın olduğu da çıkınca ortaya, nikahtan sonraya sallayınca herşeyi kadın, son kazığı da aha ben aha bu der tüm hayalkerini yine gömer erkeğin 7 kat yerin altına. Sonra da fellik dellik boşanmaya çalışır yandım anam, kim bu kadın diye zavallım.
- +1 yıl
Herkes senin gibi dinsiz değil ki adamım kendisini muhafaza ediyor işte hem ne malum kızı bırakmayacağı erkek bir şekilde sıyrılıyor olan hanımcağızlara oluyor umarım anlıyorsunuzdur.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi işte kurtulmuşsun. Yalnız bu durumu kadınlar oluşturuyor. Direkt söylersin yiyiieşim kabul etmez ama iltifatları sırala çıkmaya başla zaten o verir hatta üstüne ayrılan taraf olur üstüne de kalmaz. Bu durum çok yaygın.
00 Yorumla
+1 yılSevmemiş ki. Sadece cinsellik istediği belli, ciddi düşünememiş senle. Ciddi düşünen birisi öyle bir kızı kolay kolay bırakmaz. Gerçekten seven vermedi diye bırakmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. İşte arkadaşım tüm dünyada uğruna herşeyin feda edildiği hedefe ulaşma dürtüsü böyle bir şey. Yıllarını ömrünü bile harcatır insana. Bu kadar zaman neden çekti de şimdi gitti sorusunun cevabına şaşırmayacaksınız. Çünkü sizin ile ilgili hedefinize çok uğraştı ve hayatına hedefine daha rahat ulaşabileceği birini buldu. Size kendince son bir şans tanıdı kabul etmeyince diğer tarafa kaçtı. Tüm bunları kurgu şeklinde size anlattığım için kusuruma bakmayın. İçinizde hangi ayrıntılar yaşandı bilemem ama sadece anlattığınızdan bunları çıkardım. Taktir sizin..
10 Yorumla
+1 yılBu problem erkeklerin hepsinde var hemen hemen sırf yatmak için seviyorum taklidi yapmak vs ama sen istemedin diye terk etmesi çok aşağılık bir şey oysa seni el üstünde tutması icap eder şu zamanda öyle bir nimet bulduğuna şükretmek varken elinin tersi ile itip gitmek ahmaklık bu gün yarın kendisi gibi bir çıkar karşısına
Bence sen Allahın sevdiği kulunun ki seni öyle birinden korumuş git şükür namazı kıl rabbine dua et ne kadar da o terk etmiş görünsede görünmeyen hakikatte allah onu senden uzaklaştırmak istemiş seni korumak istemiş bes belli10 YorumlaÇünkü ciddi düşünmüyor seninle. İstediği şey cinsellikti ve sende vermedin. Senin farklı olduğunu anladı çekti gitti hepsi bu. Seven cinsellik olmasa bile terk etmez. Nedendir diye düşünüp yorma kendini. Erkeklerin bir çoğu bunu ister ve düşünür. Alamayınca da çeker gider. Sen şükür et gitmişte böyle birinden kurtulmuşsun.
29 Yorumla
Soran+1 yılAma yillarca da bekleyebilir mi 4,5 5 yil kadar
- +1 yıl
Beklemez sanmıyorum. Bak seven erkek beklerdi zaten hemen çekip gitmezdi. boş ver gittiği iyi olmuş senin için. Sevgi en önemli şeydir bunu unutma. Üzme kendini.
Soran+1 yılBaya uzuldum buyuk hayal kırıklığı yasiyorum kari kiz begenmeye cikmis bile simdiden
- +1 yıl
Erkeklerin hepsi böyle sanırım. Benimki de ayrılır ayrılmaz karı kız takip etmekte. En güzeli unutup hayatına bakmak. İlerde belki daha iyi biri çıkabilir.
Soran+1 yılYalniz degilimmisim peki sen nasil basa cikiyorsun ben bi kez sahit oldum daha da bakmadim çünkü asiri stres oluyorum iğreniyorum midem bulaniyor vss dusundukce bile o kadar sinirleniyorum ki anlatamam.. Sen nasil bas ediyorsun?
- +1 yıl
Dayanarak her gün nefret ederek katlanıyorum. İyice tiksinmek için dayanmak gerek. Ne olduğunu iyice görelim ki bir daha dönüşüm olmasın diye midemi bulandırıyorum her gün. İşe yarıyor gibi. Biraz soğuma oldu mesela.
Soran+1 yılBenimki cok yeni ondan mi bilmiyorum asiri sinirliyim sinirim stresim bagirsaklarima vurdu o derece ama deger mi asla.. Birde üste cikmalari yok mu tum gunah kecisi benim asla o hatali olamaz asla o sacma bisey yapamaz hep ben yapiyorum ona gore bu kisiyle tartisilmazdi bile.. bitirdim iste bunlari gorunce normalde beni cepte goruyordu geri dönüyor beni bıraktığı yerde buluyordu ama asla bu sefer geri dönüşü olamaz. Yalniz olmadigima sevineyim mi bilmiyorum ama gercekten cok üzülüyorum bu duruma 😑😑
- +1 yıl
Benimki de daha yeni. O da öyle kabul etmiyor hatasını. Etmezde bekleme kabul etmesini. Tamam bu duruma alışmak istiyorsan sana yaptıklarını aklına getir. Seni en çok ne konuda üzdü, veya sana yaptığı saygısızlıklar. Bunları düşün. Sonra nefret edersin miden bulanır zaten.
Soran+1 yılBulaniyor zaten karnimda bi ates topu var sanki dusundukce.. Zaten guzel gunlerimiz cok az daha cok bana bok atmasiyla gecti.. Ben kavusalim dedikce bu sacma bahaneler sundu surekli... Ama is sevismeye gelince kulaklarini acar dinler yok beni eve at beni eve atacak misin vs deyip duruyordu 😓
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılZaman içinde seni kandırıp seninle cinsellik yaşayacağını düşünmüş. Baktı ki sen kararlısın ayrılmış. Aslında verilmiş sadakat var. Amacı sadece seks sana saygı duysa değer verse kararına destek olur ve seni zorlamaz ilişkinizi bu şekilde kabullenir. Bence sen doğru olanı yaptın, kendinden taviz verme...
14 Yorumla
Soran+1 yıl4, 5 yil dile kolay beni de oyaladi zaten benim slaakligim sevdim gitti geldi gitti geldi tekrar konustum cepte gorundum
- +1 yıl
Aynen öyle oldu, dönse bile kabul etme bence o gittiğinde aradığını bulamadığı için sana dönüp dönüp duruyor.
Soran+1 yılYok kabul etmem asla bu sefer bitti benim icin
Soran+1 yılDoner mi bilmiyorum pisman olmasini cok isterdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümuz çağında herkes ilişki yaşadığı için. Bu ona artık normal gelmeye başlamış. Uzun süren bir ilişkide isteyip senin evet diyeceğini düşünmüş. Sen doğru olanı yapmışsın. Bu da onun kanına dokunmuş. 2. Bir ihtimal ise önceden sevdi saydı vs. Sonra da amacı dışına çıkmak istedi. Amacı gerceklesseydide gidecekti zaten
318 Yorumla
Soran+1 yılCok üzülüyorum gerçekten onca yilimi cope attim
Cevap sahibi+1 yılBi dakika birincisi çöpe atan sen değilsin. Bunu kararlastiralim. Onca yılın onun yüzünden heba oldu. Ama düşünsene ya daha beteri olsaydı. Beterin beteri var. Kalbi güzel insan. Sen doğru olanı yaptın. Allah a şükretmeli ve mutlu olmalisin
Soran+1 yılTesekkür ederim belki de korundum Allah tarafindan evet. Her sey olabilir ama su an arayista olmali instagramda kari kiz begeniyor sahit oldum buna gerçekten cok üzülüyorum ya sinirleniyorum nasil geçecek bu his hic bilmiyorum 😭
Cevap sahibi+1 yılEğer onun istediğini kabul etseydin neler olabileceğine dair senaryolar yasantilar söyleyebilirim. Valla müzik açar halay çekersin. En basiti hamile kalma durumu. ya da video kaydı olsaydı. Hergun şantaj a maruz kalsaydın. Düşünsene ailene göndermekle tehdit ediyor. Seni pazarlamaya kadar gidebilirdi daha fazlasını da anlatabilirim. Bence şu an ayağa kalk. Abdest al. Namaz kıl. Dua et. Onun sana ulaşacağı yolları kapat. Tilkinin dönüp dolasacagi yer kürkçü dükkanıdır. Ona göre tedbir al
Soran+1 yılHiç öyle bi erkek degildi sahsen hic konusuda gecmedi ama tabii hayat bu bi gun dostum dedigin düşmanin oluveriyor.. Bilmiyorum ya ona oturup uzulmek istemiyorum ama üzülüyorum yapamiyorum cok yeni o yüzden mi bilmiyorum ama bu duygudan kurtulmak istiyorum. Düşündükçe baskalarin fotolarini begendigini dusundukce cok rahatsiz hissediyorum.. Bilmiyorum surekli gelen birisiydi benim canım sevdigimden affettim yeniden konusttuk ama bu sefer gecerken bitirdim onun bitirmesine birakmadim hos zaten bitmisti ama umudum da vardi onu da bitirdi
Soran+1 yılBenim sa*lakligim olacakti
Cevap sahibi+1 yılTakip etme uzak dur. Hayatına odaklan bir.. ic di hiç oldu. Kendini üzmeye değmez gerçekten kendini üzmeye değmez
Soran+1 yılEvet degmez biliyorum ama su an dusundukce gercektzn midem falan bulaniyor ne yapacagımı bilemiyorum 😓
Cevap sahibi+1 yılSana dediğimi yapmak ister misin
Soran+1 yılEvet isterim ama kolay degil.. Zaten bakmıyorum bitordigim gun yakalayinca yuzune vurdum ciktim hayatindan ama eminim devam edecek buna o dusunce beni sinirlendiriyor hos bana neyse
Cevap sahibi+1 yılNamaz ve dua konusunu yapabilir misin
Soran+1 yılSeccade serip dua ediyorum namaz da olur ama ozel günümdeyim o yuzden dua ediyorum o da iyi geliyor
Cevap sahibi+1 yılDuanı et özel günün geçtikten sonra şükür namazı kılmayı unutma. Ve eğer varsa imkanın çok ufak da olsa bir sadaka ver birine. ya da bir çocuğun yüzünü güldür. Büyük bir bela atlatmışsın. Kalbin temiz olduğu sürece Allah kimseyi yalnız bırakmaz 😊
Soran+1 yılCiddi ciddi şükür namazi kil diyosun yani :Dd
Cevap sahibi+1 yılValla yanlış anlama yıllarca emek verip onun isteğini gerceklestirmemen büyük bir zeka🙂ciddi söylüyorum ki büyük bir bela atlattın. Sana kaba taslak anlattım neler olurdu diye. Herneyse konu kapandı 🙂
Soran+1 yılAhahah e ama ben öyle bi insan olmadim hic cok ilerisi evleni'ce olmali kafasindayim. Bu arada nedense merak ettim sizi 😅 uzun uzun yazan erkek pek bulunmuyor
Cevap sahibi+1 yılDoğru kafadasin 😂olmaman da çok güzel
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
+1 yılBunun en kısa bir şekilde özet geçecek olursam "karaktersizlik" diye özet geçebiliriz.
Zaman kaybından başka bir şey değil bu durum. Anlamadığınız yerde, daha da anlaö aramayın; kişi anlamsız biri çünkü.10 YorumlaAklı malum yerinde çalışan insan grubu. Kurtulduğun için şükür namazları kılıyor olmalısın dkfjdkdk
21 Yorumla
Soran+1 yılHenus degil ama bunu bana diyen 5 6 kisisin dhdjdjdj
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işler göründüğü gibi masum olmuyor tatlım yani ben olsam bende giderim. Cinsel uyum çok önemli.
İşin içine girdiğinde gerçekleri gördüğünde gayet iyi anlarsın ama umarım anlamak için geç kalmamış olursun.01 Yorumla
Soran+1 yılTatlicim! ben en bastan bakireyim dedim utangacim dedim erkeklerle beraberligim olmadi dedim saygi duyuyorum istemedigin bisey olmaz dedi ama sonrasinda kendisinde hak gormeye calisti ama yillarca benimle iletisimini devam ettirdi evlenecez dedi eeee o zaman bastan gitseydi? Beni biliyordu ben saklamadim niye peki kandirdi ben ordayim? Sen skisebilirsinnnnn beni baglamaz yok ten uyumu yok bilmem ne. Gayet istekli arzulu opusuyordu benimle ten uyumu olmayan öpmez tekrar tekrar ya da sevismezdi
+1 yılDemekki o erkeğin ilki sen değilmişsin, kullanmak istediklerinden sadece birisiymişsin. boş ver iyi olmuş kurtulmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİlki ben degilimdim evet biliyorum bunu soylemistim
Soran+1 yılSöylemişti
Seninle ciddi düşünmedigi için amacı senden faydalanıp ayrılmak çok belli niyeti
30 Yorumla
+1 yılŞeref yoksunu iki yüzlüleri mantığını yorarak anlamaya çalışma boşuna. Onun hayatını beyni değil penisi yönetiyor anlayacağın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapsın seni arzulamış seni istemiş işte.
Madem ciddi düşünüyorsunuz tabularınızı bir kenara bırakıp rahatça yaşasaydınız ilişkinizi. Ya evlendikten sonra cinsel olarak uyumsuz olursanız. O zaman daha kötü olacaktı.00 YorumlaSevinmelisin ilk başta öyle birinden kurtuldugun için diğer yorumları kala alma ben temiz isem karşıda temiz olacak
00 Yorumla
+1 yılelinin tersiyle mutluluğunu 30 dk lık zevkine kurban etmiş bırak o düşünsün bebiş sen niye onun pişman olacağı şeyi düşünüyon :d
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoş ver iyi olmuş üzülme kardeşim hem bak tanımış oldun iyi tarafından bak olaya defalarca beraber olsaydın bekaret verseydin abicim ne olacaktı müthiş bunalıma girecektin belki iyi olmuş böyle hiç üzülme bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılat gibi giden it gibi döner ama sen sen ol imzayı atmadan kimseye verme
01 Yorumla
Soran+1 yılCok kez ayrildik biz zaten sevdigimden yeniden devam ettik ama tekrar doner mi bilmiyorum pisman olmasini cok isterdim
Evlilik vadi ile birlikte olmaya çalışmış olamayınca da gitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk basta olmadi son yillarda oldu bu
- Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılTek amacı cinsellikmjs böyle birini kafana takma bile boş ver
10 Yorumla Neden neden neden? Bırakmasından belli değil mi nedeni? Adamın amacı seni becermekmis sadece
00 YorumlaBu sebepten giden birinden kurtulduğun için sevinmelisin.
00 Yorumla
+1 yılbence kurtulduğuna sevin gerçek yüzünü görmüş oldun
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın boş ver salla gitsin parasıyla yatsın gitsin kimden yatarsa yatsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Demek ki sana layik degilmis. Allah seni korumus. Bunu ilerde anlar, iyi ki olmamis dersin.
00 YorumlaSen böylesi iti nereden buldun
Asıl bunu sormak lazım sana00 Yorumla
+1 yılİyi ki de gitmiş. Sonrasında pişman olabilirdin. Takma, aksine mutlu ol.
00 Yorumlamaalesef artik cinsellik olmadan iliskiler yürümüyor.
00 Yorumla
+1 yılOlmayınca olmuyo demekki böylesi daha hayırlıymış diyip yoluna bakıcan
00 Yorumla
+1 yılCinselliğe çok takıyorsanız bu iş zaten olmaz. Kafa dengi birini bul sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak istememis ayrilmıs sonra it gibi doner iyi bak
15 Yorumla
Soran+1 yılCok kez ayrildik bilmiyorum yine doner mi
Cevap sahibi+1 yıldoner kopek afetme bu kez
Soran+1 yılPisman olmasini cok isterdim ama doneczgini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılolur yuz verme
Soran+1 yılYok bitirdim zaten ya kesin olarak ne kadar inanir bilemiyorum ama bitti yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım adam aldatmak istemiş. Aldatma olmadan ayrılmış huda cesaret
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yillarca kalmayi tercih etti gitti geldi ben de szvdigimden yeniden basladim ama hata etmisim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası olsa sana ısrar etmezdi. gezsin şeyine bakıp şimdi
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan amaç yatağa atmaktır. Olmayınca da başka 'av' arayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yillarca benimleydi yani gördüğüm kadariyla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakteri bozuk biriymiş demek ki kurtulduğuna sevinmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki 'skip add' komutu ile üstünden geçip gidecekti.
00 Yorumla
+1 yılVarsın gitsin. Sen inşallah istediğin gibi birini bulursun.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşları hep anlatıyordur onlara özenip gider sen dosdoğru yoldasın kim ne derse desin
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ://istedigini vermedim diye cekip gitti
- +1 yıl
Oturup şükür namazı kıl bence kurtuldun diye
Soran+1 yılAhaha herkes bunu soylemeye basladi 😂
Keşke senin gibi biri karşıma çıksa. Bır ömür beraber yaşamak isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa senin gibi biri neden benim karşıma çıkmaz ki ya offff
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim basima da deger veren cikmaz
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl25..
Cevap sahibi+1 yılBende tanışalım mı
Soran+1 yılSende mi 45 ustu diyor ya?
Cevap sahibi+1 yıl99 gözüküyor burada
+1 yılBu sebeple bitirdiyse adam değilmiş
20 Yorumla
+1 yılKurtulmuşşun şükür etsene
21 Yorumlayapip gitmesinden daha iyi degil mi senin icin?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet orasi öyle, istediğini alamadi
Soran+1 yılAma iste evlilik vadiyle oyaladi beni ona sinir oluyorum😓
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikte nafaka var çünkü ayrılınca
21 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile dediii
Cinsellikmiş niyeti öğrenmiş oldun ne güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIyi olmus sonradan da uyanabilirdin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güle güle yolu açık olsun
00 YorumlaŞeref yok milletin icinde boş kabuklar
00 Yorumla
+1 yılAmaci evlenmek degil yatip kalkmak hevesini almak
00 YorumlaO kaybetmiş boş ver üzülme sen. 🤦🤦🤦
00 Yorumla
+1 yılboş ver sana erkekmi yok reyis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKandirma yontemi bu iste guven veriyor
00 Yorumla
+1 yılBen itmem gel alayım seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUcuz kurtulmuşsunuz. Boş verin böylelerini.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevin bence sen daha iyilerini hakediyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim bence de artik böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılManipüle etmeye çalışırsa sakın inanma aşağıya çekip seni suçlu gösterebilir oyuna gelme
Soran+1 yılO yollardan gectim surekli ediyordu zaten. Tek suclu tek sacmalayan tek haksiz bendim tek hakli bu
Cevap sahibi+1 yılAmacı aşağıya indirip seni dediğini yaptirmak böyle erkeklerden nefret ediyorum
Soran+1 yılYok bos yapma yok sacmalama yok kafanda kuruyosun yok git bi kafa doktoruna gorun vs vs
Dememki bekarete cok onem vermiyomus
00 YorumlaErkek işte sal çayıra otlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle erkeklerin got skm
10 Yorumla
+1 yıloha hatun çok sinirlenmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılYok be bu kaaaltaklara sinirlenmem ama sinek küçük mide bulandırıyor iste
- +1 yıl
boş ver ya burası kafa dağıtma yeri sinirlenme yeri değil
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın illa ilişki yaşıyacak diye kural yok
00 Yorumla
+1 yılİİşine gelmemiş
20 YorumlaYazdıkların sence de celismiyor mu
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik istemedim diye gitti. Bir erkek neden elinin tersiyle böyle birisini iter?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler