Güncellemeler
10 ay
Henüz aramızda hiçbi şey geçmedi telefon konuşmasında kaldı arkadaşlar ve henüz hayatımda kimseye vermedim sjsjd
"Üzgünüm ama iletişimlerimiz esnasında soğukluğun sebebiyle bende hiçbi duygu uyandırmadın. Biraz olsun hoşlanmadığım kimseyle sevişemem. Lütfen beni bi daha arama."
Sizce çok mu ağır? Daha önce sevişmek istedim onunla ve ona da söyledim onu istediğimi ama çok soğuktu yazmazdı ilgisizdi ve soğudum karakterinden. Şimdi yokluyo beni arıyo yazıyor wpden engelledim telden yazıyo arıyor. Bunu söylemek çok mu ağır olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bunda ağır bir şey yok. Peşini bırakır mı? O kişiye göre değişir. Kimi hırs yapıp bırakmaz kimi bırakır. Tanımadan karakterini bunu bilemeyiz.
Ya sende bu kadar katı olma bir kez ver ne olacak sanki
1 kez sen gtten ver olur mu
Ben * gecerim
Hayır dırekt soyle cekınme, haksız mıyım onunnsorunu agır olması
Bence gayet iyi kim bu sevgilin mi birde gönderdin mi mesajı
Tekrar yazarsa yazıcam, en son aradı diye mesaj yazmaya gerek duymadım
Olmaz seni elde etmeye çalışmış elde edince de sevişmeden bırakmış
Yok hiç sevişmedik bile
Tamam işte sevişmeden bırakmış seni. Kaç yaşındasın
Yokluyor diyorum ama istiyor ama ben o tutkuyj göremedim hevesim kaçtı istrmiyorum onunla sevişmek
Yazmana gerek yok engellemişsin kalsın öyle
Ama aramaya devam ediyo
Çok düzgün ve sert olmayan anlayışlı bir cevap
Ama apaçık senden hoşlanmıyorum demek birine... bu kısmı ağır
Cümleye güzel başlamışsın. O yere gelene kadar durum bildirmiş ve o yerde duygu bildirimi yapmışsın. Anlayan kişi için bu nazikçe bir reddediliş olur bence
gayet kibarsın gayet güzel bir cevap söyle gitsin
Agir degil gayet yerinde olur
Ağır olur ama gayet yerinde ve acik
Büyük ihtimalle başkası vardı veya çksüz
Söyle söyle. Kadının isteğini reddeden eliyle takılsın.
Vardı ve şimdi o kişi kaçınca beni mi yokluyo
İyi de erkekler kaçını birden seviyor beni istemedi gibi davrandı başta ben de soğudum aradan 2 ay geçti son zamanalrds sık yokluyo wpden engelledim telden mesaja aramaya başladı
Yokluğa düşmüştür veya hala elde tutmak istiyordur. Şu saatten sonra yoklaması önemli değil sen seni sevene dümeni çevir oda kumuyla oynasın😎
Sevdiğini kim söyledi canım? Net boşkulta kaldı ve sana döndü
O erkekten erkeğe değişir kimisinin hayatında hiç kimse yok birine bağlanmak istiyor, kimisi her hafta kız değiştiriyor hangisini seçmek istersen
Heyy
Tahmin ettiğim kişi misin 😊
Yok da sen kimsin
Böyle bir kızla konuşuyordum da
Takip bile etmiyorum seni tanımıyorum demekki
Tanışabiliriz 😊
doğru cevap
İyi olur
Biraz ağır
Tam olarak neresi
Yoo gayet ideal