Hayır bizde de çok var öylesine muhteşem kadın.. Tabi bu herşeyden önce kültür meselesi.. Mesela üç kız kardeş dizisinde ki Türkan inanılmaz bir kız.. Pop sanatçılarımız var hiç bir Avrupaliya değişmem güzellikte.. Tabi yinede şunu soylemekte fayda var bakış ve görüş açısı ile bakış nedeni bunda etken..
Değil aslında... Yabancı kadınları çekici yapan şey, seksi normalleştirmiş olmaları... "Ayyhh bu erkek benimle konuşuyor, demek ki beni s*kmek istiyor" diye bir önyargıları yok, Türk kızı gibi. Erkeklerle daha rahat iletişim kuruyorlar, egoları siz Türk kızları gibi şişkin değil, rahatlıkla yanına gidip, bir merhaba diyerek konuşulabilir.
Bizim kadınlarımız güzel, ancak din etkisi nedeniyle o günah bu günah, oraya gitme buraya gitme diye tecrubesizler, sorun oradan kaynaklı olarak kendilerine güvenemiyorlar sorun burada, yabancılar kendilerine güvenir ve işini iyi yapar adamida mutlu eder
Hayır dilini bilmediğim bir insanla uğraşamam ayrıca domuz yiyor veya içki içiyor olma ihtimali hatta küçük yaştan beri cinsel ilişki içinde yaşamış olma ihtimalinden dolayı midem bulanır o yüzden istemem
Yabancı uyruklu insanların kültürü yaşam tarzına dayalı bir özgürlüğü varken ayleleri kısıtlamaların 18 yaştan sonra kaldırması hayatını değiştirmesi anlamına gelir istediğini yapmakda özgürdür. Bizim ülkemizde ise bir bayanın ya da kadının ya da kız ların ayle yapısında kültüründe hep bir kuşkuyla takip ederler yaşı kaç olursa olsun şunu giyme şu saate evde ol baban kızar aklını başına topla bu adamla evlen zengin aman ne taktırdım o dudakları niye yaptırdın oburnu neden goguslerinle oynatın büyütün binbir laf ve kısıtlama sitresi kadınların hem güzelliklerini çalıyor lar hemde piskolojik savaş açıyorlar büyüden erkeklerimiz uyruklu hanımları tercih ediyor lar yani demem o iki zeminden gelen bir mevzubu ya kültürümüze iki tarafında uygulaması lazım ya da düzen sagten çok rahat bozuluyor 😂🤗
Ülkeden ülkeye değişiyor. Mesela suriyeliler ya da afrikalılar da yabancı ülke ama orasının kızlarını beğenen daha az. Türkiye'nin güzellik algılarına göre slavlar beğeniliyor genelde. Aslında çok güzel türk kızları da var ama bazı slavlar bebeksi olduğu için bu durum tüm ülkeye has bir durum gibi lanse ediliyor.
Bu ulkeden ulkeye değişir, daha doğrusu her yabancı kadın seksi degildir, buna göre, bizim kadınlarımızın arasında da çok seksi kadınlar var,, almanlar ya da belcikali kadınları pek seksi bulmam ben, ama arap ve hint kokenli bircok kadın vardır seksi..
Ben çok ülke gördüm, gezdim, hala da geziyorum ama tğm samimiyetimle söylüyorum ki dünyanın en güzel ve en seksi kadınları "bana göre" Türk ve İspanyol kadınları. Ama güzellik ve seksapalite görecelidir. Bu benim şahsi fikrim.
Ona çok katılmıyorum ama Türk kadınları biraz fazla kibirli istediğini erkeğin yapmasını ister yabancılarsa erkeğin gözünün içine bakar ne desede yapsam diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
daha bakımlı. yoksa herkesteki delik aşağı yukarı aynı.