Erkek arkadaşımla sevişmek istiyoruz ama vücuduma karşı çok özgüvensizim, sizce bunları çok takar mı?

Genetik olarak vücudumda tüylenme var küçük ince ve siyahlar özellikle karın ve sırtım da karnımı ağdayla alırım ama sırtımı alamam onuda sarartıcı kullanıcam umarım göze gözükmez dile değmez 😂...
1.64 58 kiloyum baldır ve basen var biraz ama şöyle bakınca Kötü durmuyor o uzun ve zayıf ben yanında etli butlu kalırım sanırım osösls
Ve vajinam çok kötü gözüküyor yani normal mi değilmi onu da bilmiyorum iç dudaklarımın uçları koyu renk 🥲etrafı koyu pembe gibi...
Daha önce biriyle seviştim ama hiç böyle şeyler düşünme miştim özgüvenim vardı ama bu kişi tecrübeli ve dış görünüş olarak iyi baya o yüzden acaba beğenmez mi diye düşünüyorum bide ben loş ışıkta sevilmek istiyorum dediğimde hayır her detayını görmek istiyorum dedi bende bi tırstım ya...
Erkek olarak çok ilgilendiğiniz arzuladığınız birine karşı bu tür detaylara takılır mıydınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim ben elimden geleni yapacağım güzel gözükmek adına elimden gelmeyen şeyler içinde umarım bana olan isteği ve ilgisi ağır basar da göze gözükmez 😂
Erkek arkadaşımla sevişmek istiyoruz ama vücuduma karşı çok özgüvensizim, sizce bunları çok takar mı?