Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan düşünüyor ister istemez ama hani herkesin kafasında filmlerde gördüğü kadınlar gibi olmak var sanki olması gereken oymuş gibi düşünüyoruz bi çok operasyondan geçmiş doğallıkla alakası olmayan insanları kendimize referans alırıyoruz kendimizi ve bedenimizi sevmeyi öğrenmemiz gerek erkekler içinde aynı durum geçerli filmlerde görüyoruz bi çok ilaç kullanıp kamera karşısına geçen adamlarınki kocaman gerçekte o derecede şeyler yok ve o kararma dediğin şey herkesin ortak sorunu kadındada erkektede mevcut bi çok sebebi var
06 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı bir yorum
Soran+1 yılAynen gerçekten öyle ya ne bileyim kimseninkini görmediğim için ister istemez onlarınkiyle karşılaştırmıştım..
Cevap sahibi+1 yılHiç öyle karşılaştırmalara girme boş ver seni olduğun gibi seven insan hiç bişeyi dert etmez önce kendini sev ki başkasıda seni sevebilsin
Cevap sahibi+1 yıl@theWalk tabiki öyle ama atıyorum kimimizin büyük gögüsleri vardır bu güzel bişey ama selilütleride vardır yani demek istediğim hiç birimiz mükemmel değiliz hepimizin vücudumuzla ilgili sevmediği bir yanı vardır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞükredin ki böyle güzel şeyler yaşayabiliyorsunuz. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Galiba hiç cinsellik yaşayamadan öleceğim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol çoğu kız dış görünüşe bakmıyor anlayışlı kibar düşünceli saygılı muhabbet etmeyi bilen bi insan isen ve gözün yükseklerde değilse evde kalmaz sın merak etme
Cevap sahibi+1 yılArtık öyle değil işte; dış görünüşüm berbat zaten, ağzım da laf yapmıyor. Böyle biri olmadığım için anlayışlı ve kibar olmam bir şeyi değiştirmeyecek çünkü dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılFrekans, zeka ve fiziki arzu konusunda seçici bir erkek ise bu sorun yaratabilir maalesef.
Kusura bakma ve sakın yanliş anlama ama kontrolünü kaybedebilirsin.
Bu durumlarda mümkünse bakimina ve kendine olan ilgiyi ihmal etme.
Tüysel sorunlari çözmelisin, bir kadın imajı olması gerektiği gibi olmalıdır.
Kendin ol ve kendine özen göster.
Beni seçermi değil, sen onu seçermisin durumuna dönmeli, dogru soru bu olana kadar devam et, yatırım yap kendine.
Diğer türlü seni kullanırlar, duygularını, zamanını ve herseyi..10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Neler hissettiğinize dair gayet iyi empati kurabiliyorum ama korkularınız çok yersiz. Çünkü sizde sevgilinizi çeken farkında değilsiniz ama yüzlerce hatta binlerce küçük ama etkili özellikleriniz mevcut. Neden bukadar büyük rakamlar söyledim şöyle bir etrafınıza göz atın onbinlerce detayın var olduğunu göreceksiniz. İlişkide de böyle işte siz bazı özelliklerinizi kusur zannettiğiniz için o bölgelerin büyüyü bozacağına inanıyorsunuz. Bu iş o kadar basit değil. Rahat olun.
20 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa olduğun gibi seviyordur, ayrıca anlattığın hiçbir detay bir insanın bedenini çirkin yapmaz. Böyle hissetmen anormal değil, ama çok büyük ihtimalle pireyi deve yapıyorsundur. Kendine güven ve ilişkinizin tadını içinden geldiğince çıkar derim.
10 Yorumla
+1 yıl“Kadınlar şöyle düşünür, ‘Ah olamaz tuhaf kokuyorum, basenlerim kocaman, geçen hafta sonu biraz güneşlenmem gerekirdi, bir rötüş tıraşı olsam iyi olur.’
Erkeklerse şöyle düşünür: ‘Vu-huu! Karşımda çıplak bir kadın var!’”
Keyfini cikart yeterki bakimli ol :)20 YorumlaErkekler pek takmıyor bunu. Olsunda nasıl olursa olsun kafasındalar. Hiç sorun etme devam edin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar yorma kendini zaten beğense de beğenmese de çöp olacaksın bir güzel kullanıp daha sonra boynuzlayacak seni veya iki aya totona tekmeyi basacak senin basit kızlara mübah boynuzları parlat arada
315 Yorumla
Soran+1 yılAhha saçmalama ya bende istiyorum öyle bişey olsa karşılıklı birbirimizi kullanmış Oluruz tek taraflı olmaz ahdahah
Cevap sahibi+1 yılGül gül sen tekmeyi yiyince gorucem seni kendini avutma kullandırma kendini gidip orada burada anlatacak seni bir daha onun gozunde kiymetinde olmayacak
Cevap sahibi+1 yılBiz tecrubeliyiz biliyoruz
- +1 yıl
sen cinselliği kullanılmak olarak görüyorsan kafa yapına bi baktırmak gerek
Soran+1 yılSen öyle yaşadın diye herkes öyle yaşayacak diye bir şey yok uyarabilir sin ama bu kadar iddialı konuşman saçma
Cevap sahibi+1 yıl@EresUnBebé öyle kusura bakma olan kadına olur hiçbir zaman erkeğe olmaz ahlaksiz oldugun icin anlamazdin sen
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi namussuzlar yuzunden oldu zaten ne olduysa
- +1 yıl
yoo olan erkeğe olur işi sadece nasıl avantaja dönüştüreceğini bilmen yeterli
- +1 yıl
namussuz da anca sana benzer
- +1 yıl
sanki bilmiyoz seninde ne bklar yediğini
Cevap sahibi+1 yılDeğer ne alaka canımsın
Cevap sahibi+1 yılBana deger veren adam beni helali olmadan yataga atmaz
Cevap sahibi+1 yılGarantiye almadan o sorumluluğa girmez sizin aileniz size ahlak ogretmemis terbiye namus hicbir sey yok boşsunuz sadece
- +1 yıl
yallah Arabistan'a o zaman
+1 yılBiraz sizin fantezi dünyanıza kalmış. Sevisme asaması kadar ön sevisme asaması da önemli. Dokunup, birbirinizi yavas yavas tanımalısınız. Karsınızdaki kisinin tecrübeli olduğunu söylemişsiniz zaten, yanın da fazla sırıtmayın yeter.
10 YorumlaSpor yapmamanın zararları. Hatırlatma :kendinize bakmazsanız ilişki zamanı özgüvensiz olursunuz. Hatırlatma bitmiştir. Acil spora başla
216 Yorumla
Soran+1 yılVücudum kötü değil
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakilir ya bir an gorur ozellikle sen arkani donup egildigindeki pozisyonda goze carpar ama istekli ve yokluk zamanlarinda bir erkekse senin sadece inlemelerine takar o zaman sorun olmaz diye dusunuyorum
00 Yorumla Olsun basenli ve baliketli kizlar daha seksi bana gore.
10 YorumlaBen olsam takmazdim erkek onu takmaz ki önündeki yemeğe bakar tatlı mı diye
10 Yorumla
+1 yılSarartıcı işe yarıyo tabi çok gür değilse tüylerin ve o an takmıyolar emin ol kafa başka yerde çalışıyo çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sarartınca gözükmez çok ama hissederse kötü Olur mu diye düşündüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp be kardesim din iman olur azcık kendinizi erkeklere teslim etmeyin yapmayın şunu artık gunahtır zinadır bu
41 YorumlaO zaman geçmiş olsun muhtemelen eleştirecektir. Her detayı incelemek isteyen önemser diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Takmaz sende bunu taktığını çok belli etme bence 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmem kesinlikle zaten
+1 yılVajina iç dudaklarn bacakların kapalıyken görülüyor mu? Görülmüyorsa çok sıkıntı olmaz renk takma
02 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarım kapalıyken nasıl gözükecek ya
- +1 yıl
Hiç nette falan görmedin mi bacaklar birleşikken iç dudakları dışa taşan bi vajina onu demek istedim, öyle olanlar var o biraz tuhaf görünüyor mesela ama tek çizgi görülüyorsa sorun yok bence.
+1 yılIsteknarzunolunca vucut guzelligi cokta önemi kalmiyor
00 Yorumla
+1 yılTakılma bunlara seni olduğu gibi kabul etsin yoksa defolsun gitsin
00 YorumlaBoyun kilon iyi vajinanin pembe klitoris pembe hafif siyahına güzel dudakları elimi, göğüsler nasıl
00 Yorumlagayet iyisin bence çekinmene gerek yok nefessiz atlayacak üstüne emin ol :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Şimdilik yapmaz belki ama ileride belki bahane edebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sorun edeceğini sanmıyorum ama kafamda yine de endişeler var dersen lazer dene
00 YorumlaSeven insan bunları takmaz seni olduğun gibi sever
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman en güzeli sen bi kuaföre git tüm vücut ağda yaptır sonra da full öz güvenli yap seksini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltaktıgın şeye bak o tüylenme her kızda var dert etme sen
00 Yorumla
+1 yılSana değer veriyorsa takmaz
10 Yorumla
+1 yılBen tüyleri seviyorum daha çok tahrik ediyor hatta her erkek aynı değil
00 YorumlaAbazadir muhtemelen hiç sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil
+1 yılKanka delik olsun yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ajmağqödow
- +1 yıl
Valla bak
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin yapman gereken tek sey istekli davranman
00 Yorumla
+1 yılKaranlıkta yapmaya çalış
00 YorumlaÇekınılcek bır durum yık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Aman ha para verip bi epilasyona gitmeyin sakın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Denemekten başka çaren yok
00 YorumlaTakılma bu kadar buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın kac göğsün kalcan nasıl ki tüy sorun yok hiç küçük dusunmr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasil sevgili buluyorusunuz
37 Yorumla- +1 yıl
Çok mu zor bulmak
Cevap sahibi+1 yılkolay da sevene rastlamak zor
Cevap sahibi+1 yılne yapmak lazım peki
Cevap sahibi+1 yılzor isler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO anda emin ol hiç bir şeyine bakmazlar rahat ol
32 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Takilma bunlara tadini cikart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki takabilir takmayabilirde
03 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan?
Cevap sahibi+1 yılsenin o an ne kadar azmış olduğuna bağlı. Skiişme isteğin üst düzeydeyse tatmin ederdim.
Cevap sahibi+1 yılrica. ben de teşekkür ederim.
+1 yılKendine haksızlık etme.. rahat ol..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvrim geçirme sen bir maymun bul kendine ablacım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinden geleni yap kusurlara takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılabi insanlık halleri bunkar zorlamayın kendinizi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmek lazım, vajina takıntısı varsa sorun eder
00 Yorumla
+1 yılKafana çok takma. İyi sevişmeler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç takılma buna rahat ol
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. tam soyunmadan sevişin sizde :)
00 Yorumla
+1 yılFoto at ve sor
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu ya
- +1 yıl
Olcak tabi bunlar garip şeyler değil.
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bı foto at bakym 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBu abazalıkla sen direk aşık olursun knk boş ver sowöwpwl
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeverse takmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Sanmam
00 YorumlaEe aldır
00 YorumlaAklı varsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona sormalısın
00 Yorumla
+1 yılSevis ne olucsk.. en kötü ne olur
00 YorumlaTakilmazdim sanırım
00 Yorumla
+1 yılTakmaz saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevısme
13 Yorumla
Soran+1 yılDeme ağlarım
Cevap sahibi+1 yılCıddym ztn begense bıle sevısme
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılstres yapma boş ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklılığınız halis mi
- +1 yıl
muhlis :)
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt