Cinsel Yaşam Yazışarak sexting yapmak zevkli midir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yaptınız mı hiç Yazışarak sexting yapmak zevkli midir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Kraliçe06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl doruklarına kadar yaşadım ve yaşattım. öyle ki sanki karşıdaki ile arada mesafeler yokta yanıbaşımda gerçekten beni hadi ordan. öyle bir arzu ve tutkuyu yakaladım ki istersen size de öğretebilrim 2 2 Yorumla Hadiyani +1 yıl Haydi yaş at merak ettim Yorumla Hadiyani +1 yıl Yaz Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet yaptım sürekli de yapıyorum bence zevkli ama kiminle yaptığın önemli zeki ve hayal gücü betimleme yeteneği kuvvetli olması gerek 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sesli konuşarak en etkilisi bunu denemelisin ama önce yazışarak kıvama gelip bir anda sesli o inlemeyi istekleri duyunca insan kuduruyor 0 0 Yorumla
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yaptım, hayal gücü geniş olunca ilk başta zevkli geliyor ancak gerçek hayatta daha güzel deneyimler edinince de aşırı boş ve aptalca kalıyor.. 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapmasını bilene denk gelirsen kaçırma ama bilmiyorsa git p*rno izle daha iyi 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. cinsel sohbet severim de yazıdan ibaret sexting pek haz vermiyor bana 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ses işin içine girerse zevkli olur.onun dışında yazışma anca libido tavanken etkili olur 4 8 Yorumla Sevlsrc +1 yıl Yazışmadan gerçekten zevk alıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sevlsrc yani dediğim gibi libido tavansa kısmen. Yorumla Sevlsrc +1 yıl Bence konuşarak en iyisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sevlsrc bunun için iyi bir partnerin olması lazım Yorumla Sevlsrc +1 yıl Elbette Haklısın Neden gizlisin sen 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sevlsrc gizli üye = Abaza engelleyici. Açtığım gibi bin tane istek geliyor Yorumla Sevlsrc +1 yıl 😂😂😂Çok haklısın Yorumla Sevlsrc +1 yıl Bunun başka çaresi de var ama Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Burada hiç denemedim, ancak telefonla epeyce deneyimim var 0 0 Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Sesli yapıyorum genelde yazışma ile soğuyorum uzun sürüyor yazmak yoruvu 0 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bu kelimeyi de burada öğrendim. Genç sayesinde ufkum genişliyor vala 0 0 Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl masum :D tecrube ettireyim iliklerine kadar rahatlatırım xD 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Kisiye gore degisir konusabilen olursa zevkli ve keyifli 0 0 Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bazen çok güzel oluyorKişiye muhabbete de bağlı 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cok yaptim ckk zevkli..Seslisi daha guzl.Kamerada iyi.Sevsmenn her turlusu iyi 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana göre değil. Sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çook yaptım ilk yaptığım zamanlar baya zevkliydi şimdi gram zevk vermiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eskiden yapmıştım fena değildi ama konuşarak sesli daha iyi özellikle görüntülü 0 0 Yorumla
Xawier61 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bir keresinde denemiştim. Yazismadan sonra karşı tarafı aradım. Telefonda inim inim inliyordu zevkten 🥳 0 0 Yorumla
Abcabs Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Yaptığın şeyi neden soruyorsun. Yapmadiysan neyi merak ediyorsun 0 0 Yorumla
netflixandchilll Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 3 yıllık ilişkimiz var hala yapıyoruz. Kısaca zevkli. 0 0 Yorumla
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Sexting zevkli değil zaten 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok yaptım güzel ama en güzeli görüntülü 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yapmadın cok-da zevkli olucağını sanmiyorum 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ya yazışarak ne çocukça 0 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yazışarak olan kısmı bayrı bence. 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok saçma. Hiçbir zevki yok. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hayalim ya keşke biri olsa da sürekli yapsak :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mükemmel çok kızla yaptım burdan 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yaptın mı hiç Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zamanın da evet ama bir süre sonra etkili olmuyor 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zevkli oluyor ama pek aşırı değil yani 0 0 Yorumla
AliKutayCebeli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Buradan birkaç kişiyle de yaptım harika bir şey 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olgun işi değil 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zevk veriyor. Yaptım 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yabancı kızlarla yapıyoruım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pardon yazışarak demişsin ben görüntülü yapıyorum Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cok zevkli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
doruklarına kadar yaşadım ve yaşattım. öyle ki sanki karşıdaki ile arada mesafeler yokta yanıbaşımda gerçekten beni hadi ordan. öyle bir arzu ve tutkuyu yakaladım ki istersen size de öğretebilrim
Haydi yaş at merak ettim
Yaz
evet yaptım sürekli de yapıyorum bence zevkli ama kiminle yaptığın önemli zeki ve hayal gücü betimleme yeteneği kuvvetli olması gerek
sesli konuşarak en etkilisi bunu denemelisin ama önce yazışarak kıvama gelip bir anda sesli o inlemeyi istekleri duyunca insan kuduruyor
Yaptım, hayal gücü geniş olunca ilk başta zevkli geliyor ancak gerçek hayatta daha güzel deneyimler edinince de aşırı boş ve aptalca kalıyor..
Yapmasını bilene denk gelirsen kaçırma ama bilmiyorsa git p*rno izle daha iyi
cinsel sohbet severim de yazıdan ibaret sexting pek haz vermiyor bana
Ses işin içine girerse zevkli olur.
onun dışında yazışma anca libido tavanken etkili olur
Yazışmadan gerçekten zevk alıyor musun
@Sevlsrc yani dediğim gibi libido tavansa kısmen.
Bence konuşarak en iyisi
@Sevlsrc bunun için iyi bir partnerin olması lazım
Elbette
Haklısın
Neden gizlisin sen 😊
@Sevlsrc gizli üye = Abaza engelleyici. Açtığım gibi bin tane istek geliyor
😂😂😂
Çok haklısın
Bunun başka çaresi de var ama
Burada hiç denemedim, ancak telefonla epeyce deneyimim var
Sesli yapıyorum genelde yazışma ile soğuyorum uzun sürüyor yazmak yoruvu
Bu kelimeyi de burada öğrendim. Genç sayesinde ufkum genişliyor vala
masum :D tecrube ettireyim iliklerine kadar rahatlatırım xD
Kisiye gore degisir konusabilen olursa zevkli ve keyifli
Bazen çok güzel oluyor
Kişiye muhabbete de bağlı
Cok yaptim ckk zevkli..
Seslisi daha guzl.
Kamerada iyi.
Sevsmenn her turlusu iyi
Saçmalık ya bundan zevk alan da bişey derdim de kalsın
Bana göre değil. Sevmem
Çook yaptım ilk yaptığım zamanlar baya zevkliydi şimdi gram zevk vermiyor
Eskiden yapmıştım fena değildi ama konuşarak sesli daha iyi özellikle görüntülü
Bir keresinde denemiştim. Yazismadan sonra karşı tarafı aradım. Telefonda inim inim inliyordu zevkten 🥳
Karşındaki kişiye bağlı
Yaptığın şeyi neden soruyorsun. Yapmadiysan neyi merak ediyorsun
3 yıllık ilişkimiz var hala yapıyoruz. Kısaca zevkli.
Kurgu yaparak zevklidir bence🤗
En kotu konusarak olmalı bnce
Çok zevkli yapmasını bilen icin
Bayılırım bosaltirimda
Evet yaptım. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
Sexting zevkli değil zaten
Çok yaptım güzel ama en güzeli görüntülü
Yapmadın cok-da zevkli olucağını sanmiyorum
Sıkıcı gerçeğini tercih ederim
Ya yazışarak ne çocukça
Yazışarak olan kısmı bayrı bence.
Ulan gerçeği varken saçma sapan işler
Çok saçma. Hiçbir zevki yok.
hayalim ya keşke biri olsa da sürekli yapsak :)
Yapmadığım bir şey ama merakta etmiyor değilim 😊
Karsinda ki iyiyse zevklidir
Mükemmel çok kızla yaptım burdan
Sen yaptın mı hiç
Sexting başlı başına saçmalık
Yazışma değilde sesli yapmak iyi
Zamanın da evet ama bir süre sonra etkili olmuyor
Zevkli oluyor ama pek aşırı değil yani
Yap arada iyi gelir..
Yapmadım yapmak istiyorum aslında
Çok yaptım o yüzden zevksiz geliyor
Zevklidir. Yapmıştım