+1 yılDegil ama olmali neden cunku zaten bir insanin karsi cinsle yasayabilecegi en uc sey cinselliktir ve bu sey mahrem utanma haya artik ne denirse iste ondan o sinir asilmis oluyor ve evlenmeden evlenmis gibi oluyor insanlar ee o halde evliligin ne manasi kaliyor millet birbirinden sikilip bunalip bunlara yoneliyor iste su zamandaki bosanma aldatma ve mutsuz evliliklerin oranina bakabilirsin apacik ortada gunumuzde evlenmeden once cok yayginlastigi icin bu tarz pislik seyler evliligi de dogrudan etkiliyor ne sahiplenme duygusu ne aidiyet ne kiskanclik insanin icinde olan seyler simdi olmasa da ileride evlenince kendini gosteriyor dusun biri evlenecegin kisiyle neler yasamis kim bilir kac kisiyle en ozel sey yasanmis evlilige ne kaldi o zaman evli gibi yasanacaksa yasin kucuk bilmiyorum idrak edebiliyor musun abicim eskiden boyle degil on numara evlilikler vardi sonra neden seven kalmadi neden guven kalmadi neden erkekler cinsellik dusunur neden soyle neden boyle ee aliskanlik haline geldi cunku normal degil mi ayrica bu zamanda insan ilk sevgilisinden ayrilinca bile pismanlik yasiyor dokunmasa bile bir de cinsellik yasadiklarini dusun degil pismanlik bu dogrudan bir yikim duygularin sevginin sayginin zarar gormesi zaten bu tipler evlilige sey gozuyle bakiyor ya evlilik bir imza mi bir belge mi normal de degil gri zekali ama sen o belgeyi coktan aldigin coktan imza attigin icin anlamaman tuhaf degil evlenmissin belgesiz olarak zaten cocuk sahibi bile olmussun biz hicbir sey yasamadan evlenecegimiz icin onun cok anlami var tipki eski evliliklerdeki gibi neyse sovecem simdi cok pis ayrica sadakati sadece ilerdeki esiyle tanisincaya kadar olan gri zekalilara sesleniyorim sadakatin oncesi simdisi gelecegi yok ee tabi onceki sevgililerden tekme yiyince gun yuzune cikmasin diye bastirirsiniz sadakati hahah kavramlari genisletmeyi birakin evlenmeden once her sey serbest diye yasayan evlendikten sonra mi tek kisiye bagli kalacak lanet bir aliskanlik haline gelmis bile sen sen ol uzak dur abicim aslinda herkes biliyor bekaretin onemli oldugunu erkek kadin farketmez onemli olan zina yapama olayi bu evlendikten sonrasi icin de gecerli zaten ama evlenmeden once yapanin evliligi pek surmuyor yoksa zaten ilerde esinle yapacan ne diye acele ediyon tamamen suru psikoloji yasitlarim o bu su herkes yapiyor nomrla bir sey o zaman ben de yapayim algisi bilincaltina isliyor hayir degil anormal pislikce lanetce duygulari alinmis varliklara adeta hayvanlara donusmek insana yakismaz yine de herseye ragmen yasandiysa bile burasi onemli yasandiysa bile hic olmazsa olaya objektif bakip dogruymus diye dusunerek en azindan bundan sonrasi icin kararli bir sekilde yapmamak ve bunun ugruna caba sarfedip uzak durmak yine iyi bir durum kotunun iyisi simdi olmasa bile insan ilerde yaslaninca insan farkina varacak cunku insanin yapisina ters bunun rahatca yasandigi yerlerde mutlu evlilikler bosanma oranlarinin azligi aldatmalarin az ya da olmamasi gibi seyler gordun mu sen abicim al bak makale birakiyorum ingilizce bilimsel kanit olsun sana kaynakca ve referanslari da var altinda
02 Yorumla- +1 yıl
Fazla soze gerek yok bence son olarak arzun filan varsa bile yanasma yapma atese barutla gitme ve derhal o dusunceleri kafandan atmaya hic olmazsa uzaklastirmaya bak
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu hatayı yapma geri dönüşü olmayan yola girersin ve keşke dermeye başlarsın ilerde... evlenmeyeceğin birine en özeli verirsen evleneceğin insan özel bir şey bırakmamış olursun ve çok sevdiğin evlenmek istediğin birisinin bekaret takıntısı olabilir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekareti senin yaşında yetişen neslin çoğu artık önemsemiyor. Çünkü araştırmalara göre ergenlik yaşı 9 cinsellik yaşı 12 kadar düşmüş maalesef :( durum çok üzücü.
09 Yorumla- +1 yıl
Onun yaşında yetişen nesilin dedim ve önemli değil diye net bir ifade kullanmadım. Önemsemiyor dedim
Örneği ise zaten çok uzağa gitmeye gerek yok bu soruyu soran isteğine karşı koyamıyor arzularının onun gibi pek çok insan var. Eski nesiller gibi önemseyen az kaldı araştırma örneği de verdim. Kaynak belirtmeye gerek görmedim merak eden kaynaklara ulaşır zaten.
- +1 yıl
Önemseniyor veya değil ama sağlıksız ilerliyor buna neden olan yapılar riskli o yüzden tahammülsüz vicdani mertebesi düşük saldırgan okusa bile amiyane tabirle okumuş cahil toplum yetişiyor.
- +1 yıl
Kazın ayağı öyle değil işte eğitim ailede başlar deniyor ya bu insanlar neden bu hale geliyor diye düşünmek lazım. Teknolojiyi bizim kadar hor kullanan millet yok. Kaç aile masum sanılan bir oyunun hatta eğitici bir oyunun ardındaki gerçekleri görüp çocuklarına böyle yaklaşıyor.
Bırak onu artık alenen eğlenceli videolar çekildikleri sanılan tiktok gibi yerlerde açılan canlı yayınlara kaç aile bakıyor o canlı yayınlarda sevgili bulma yayını yapan o kadar çok eşleşme kanalı var 18 yaş altından prim kasan. Görsen yaşım 11 sevgilim yok yaşım 14 yok 18 üstü yazanlar görmüyor mu bu çocukların böyle yığınla yazdıklarını
Onalrı kandıracak şeyleri onlara sağlamaları çok mu zor kaldı ki kendileri açık açık yaşını ve sevgilim yok diye belirtiyorken yaşı küçük gibi yazıp onları etkilemeleri ne kadar zor olablir tiktoku kapatmakla olacak iş değil bunlar aileler ne kadar ilgili takipli.
KizlarSoruyor da bile bir sürü 18 yaş altı var bir şekilde ortaya çıkarsa üyeliğini siliyoruz ama anlamak mümkün değil işte. Kaç tane abi nolur silme üyeliğimi şikayet etme diyen çocuktan mesaj aldım fark edince. Kısaca yapıları kontrol etmek sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve neden artık cinsellik yaşı 12 indi diye sorgulamak lazım. - +1 yıl
Aileler rahat artık ben modernim diyip kızlarını oraya buraya salıyolar. Bizim gibi düşünenlere geri kafalı veya yobaz diyorlar yazık. Bunlar varya dışarı çıktığı zaman benim kızım öyle yapmaz diye geçinyolar. Bizler kadınlar tarafından büyütülmüş bir nesil olduğumuz için babaların bu durumdan haberleri olmuyo (bağzarı hariç tabi, onlarda zaten ben ileri görüşlüyüm diye geçiniyo). Yeni nesil yaşam tarzı ve düşünce yapıları çok kötü. Bu dediğini yapan kişiler yarın öbürgün anne olucak bide. Umarım o zamana kadar yaşamam.
- +1 yıl
Elbette kimsenin namus bekçisi değiliz ama endişe edici durum bununlada sınırlı kalmıyor ki az önce bahsettik ya erken bedenini tanıyan çocuklar yaşadıkları olumsuz cinsel deneyimler yüzünden kendi cinsiyetinin kimliğine bile alışamadan soğuyorlar ve psikolojik olarak onları kullanan insanlar yüzünden,
Bu da cinsiyet değişimine neden oluyor kayıtlara geçmiş şu an bekleme aşamasında 6700 tane belki daha fazladır 12-19 yaş arası cinsiyet değiştirme talebinde bulunan isteyen ameliyat olacağı günü bekleyen gençler var.
İşin bu boyutuda maalesef var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer erken evleneceksen 23 e kadar bekle ama 30 kadar okuldu şu bu bekleyeceksen yaşa çünkü o kişi sana gelene kadar kim bilir kaç kadını elden geçirecek sonra o yıllarca sakladığın zarın 2 dakikada kaybolacak değerinde bitecek öyleki adam seni eskiden beraber olduğu kadınlarla kıyaslayıp beğenmeyecek bile..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Hayat senin hayatın evet ilerde ciddi düşündüğün biri istemeyebilir ama böyle biriyle zaten olma erkekler yapınca iyi biz yapincami kötü oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Kötü oluyor
Bence Cinsellik dogru Yer Dogru Kişi Ve Dogru zamanda Olmalı Hayat cinsellikten Ibaret Değildir
Soruna Gelirsek Ben Olsam Eşim Ve Ben Birbirimizin Ilki Olmasından Yanayım
👍00 Yorumla
+1 yılBekarete önem veren biri ile olma eğer bu durum hoşuna gidiyorsa. Seni kısıtlar kendine yazık edersin.
00 Yorumla
+1 yılAaay bence diyil canım ablam 4kez evlendi boşandı 5 sincide yolda 😂😂🤗
10 Yorumla
+1 yılerkeklerinde çoğu bakir değil o yüzden takma kafaya
121 Yorumla- +1 yıl
hiçte alakası yok
- +1 yıl
genelev olan bi yerde bakir erkek olabilir mi sence
- +1 yıl
yapmasalar niye var
- +1 yıl
tamam işte eskort boşuna mı var aynanda kaç erkekle oluyor
- +1 yıl
o zaman onlar her gün 100 müşteriyi nasıl buluyor
- +1 yıl
kendileri anlatıyorlar işte
- +1 yıl
hem öyle olsa orası kapanır zaten iş yapamaz
- +1 yıl
olması gerekmez grup yapıyorlar zaten ve o saatlik
- +1 yıl
ayrıca 24 saat açık yer
- +1 yıl
zaten haklıyım
- +1 yıl
Gereksiz tartışma başlatmışsınız. Kız üyemiz çoğu kelimesini kullanarak genelleme yapmamış ama erkek üyemiz bu çoğu kelimesini anlamayıp genelleme yapmış sanıp tartışma başlatmış gereksiz uzamış. Yorumları okudum şimdilik polemik ve sataşma boyutuna ulaşmamış ama yanlış anlaşılmadan ileri gelen bir tartışma bu.
- +1 yıl
hepsiyle çoğu kelimesinin ayırdına varamıyorsun demek ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜlkemizde bakire olmayan bayanların ileride evlilik adayı ile sorun yaşadığını sana net bir şekilde yazıp kısa kesiyorum yazımı uzun bir yazı olur yoksa
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
Iyi bir insana denk gelirsin
Adam gelenekçi çıkar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Evet öyle bi durum var evlendiğin kişi bakşre isterse seni işte o zaman nişanı bozak bile var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası ben istemezdim dürüst olalım çünkü ben kimseyle beraber olmadım o da olmasın isterim ben böyle düşünüyorum başkası ne düşünürse düşünebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O kişiyi arzuluyor olman... Yarın evleneceğin anlamına gelmez eğer bir gelecek düşüncen ve bekaret endişesi var ise bekle...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEngel olmaz eskiden aranırdı simdi önemi yok seven zaten umursamaz
00 Yorumla
+1 yılBen bakire olmayan sadece dul ise alırdım gidip evlenmeden yattıysa değil
00 YorumlaCoğrafya kaderdir kankam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman aklımdakiyle evlen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ozaman otur oturdun yerse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYobaz birisiyse evet engel
00 Yorumla
+1 yılBence erken.20 yaşına bir gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani o devir geçit artık kim bekaret arıyor ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kararı verecek sensin
00 Yorumlaacelen neden
09 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyi çok arzuluyorum
Soran+1 yılO çok büyük 😂
Soran+1 yıl40 yaşında
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyebilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır canım
00 Yorumla
+1 yılkimse almaz seni
00 Yorumla
+1 yılEngel değil bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam