Erkeklere cinsel hayatta hükmetme parmağında oynatma alışkanlığı olan kankam bana geldi ve başına geleni anlattı. son sevgilisiyle ilk seksinde herife oral yapıp boşalmasına izin vermeden "senin sertliğini yeterli görmedim yarın bir daha deneyelim" dediğinde herif buna "sertlik mi istiyorsun" deyip zorla yapıyor ve sabaha kadar kızı evire çevire... ben de şster istemez "sen de neden oral yapıyorsun madem" dediğimde "vay efendim senin dediğin kız da gece çıkmasaydı mini giymeseydi diyenlerle aynı şey" diyerek beni kadın düşmanlığıyla suçladı... aynı tepkiyi siz de vermez miydiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
kisi den kiseye degidir sertligi bir cok kisi sever bunlar normal seyler
Hep erkekleri yalvartmaya alışkın kıZ wlleri arkadan bağlı tüm gece adamın canı çektiğinde becerilmeye hazır beklemiş çaresizce
benı takıp edermısın?
Ettim bile
goremedım pardon bı daha atsan
Cilgin
Mesaj da attın diğer mesajlarda görünür
O istemediği halde zorla yapılmasının bahanesi olmaz. Yani seninle aynı tepkiyi vermezdim.
ne derdin?
Sevgilisi de olsa veya başta oral seks yapmış bile olsa tecavüze uğramış olarak sayılır. Çünkü dediğine göre istemediği halde zorla yapmış. Onun yanında olmaya çalışırdım. Arkadaşının karakterini bilmiyorum elbette ama anlattığın gibi olduysa baya kötü bi durum olmalı onun için.
kötü ya tabi elleri arkadan bağlı sabaha kadar en sevmediği pozisyonda defalarca yapmış... dizine yatırıp poposunnu kızartıncaya kadar şaplaklamış... ama işte bir erkeğin erkeklik onorunu da bu kadar kolay oynanabilecek bir şey ibi görmek de riskli...
kızcağız bir de zevk almış ve aldığı zevk için de kendi kendine öfkeden kuduruyor
sabaha kadar canı çektikçe domaltmış kızı :( sonra da bir sonrakine kadar becerilmek için hazır vaziytte bkletmiş
Kızın istemediğine emin miyiz
herifri kıvrandırıp sonra yapacakmış; tarzı öyleymiş... tüm geceyi elleri arkadan bağlı herifin canı çektiğinde kaldırıp domaltıp becermesi için hazır şekilde beklemekten başka çaresi olmadan geçirmiş
Knk şöyle bende mesela tahrik edip bırakıyorum daha sert daha hırslı yapsın diye. Yani böyle bi fantezi türüde var zorla yapıyormuş. Gibi gözüktüğünden zevk veriyor belki arkadaşında öyledir
erkeğe "sertliğini yeterli bulmadım belki yarın yaparız" deyince başına bu geliyor... adam sabaha kadar "yeterli gelmediyse daha sert olayım" demiş durmuş... bunun doggy sevmediğini de anlamış sadece doggy yapmış; poposunu kızartmış kızcağız zor oturuyordu
Doggy zorla yapılacak pozisyon degil
Kız birlikte olmak istemiş sertlik istemiş adamda yapmış bu kadar basit kız hayla konuşuyor mu peki o kişiyle
Elleri arkadan bağlı ne yapsın? Başını da yatağın korkuluk gibi demirleri var ya öyle 2 demir arasına kıstırıp öyle yapmış
Kız erkeği kıvrandırmak istemiş zaten hep öyle yaparmış erkek aciz kalınca het dediğini yapıyormuş.. bu herife sökmemiş ama... kız zevk almış hem de çok zevk almış ama zevk aldığı için de kendine kızıyor