Biz soğuya biliriz ya da kızgın olabiliriz ama erkeler pek öyle olmuyor kızgınsa geçiyor değilsede uğraşmıyorlar sevgiden şüphe edebiliriz ya da düşünebiliriz bunun üstübe ama erkekler öyle değil senin sevgin azalmış olsa bile bunun farkına varmaz hala onu sevdiğini düşünür ve naz yaptığını sanar bu durumda sende bir tepki gösterince popo olmuş iyi olmuş aşkım boş ver :^
15 Yorumla
Soran+1 yılay bastan sona kadar dogru🥲 vallahi öyleee !!! takti bana ayrilmiyor da ya, 😩 psikolojim alt üst oldu iyiceeeee
Soran+1 yılo kendini garantiye almadan ayrılmicak. önce birini bulucak. kavga çıkartıp kusur bulucak bende, ondan sonra olmuyor diyip ayrılıcak. ortalığa da abartıypordu şöyleydi böyleydi der. 💆🏻♀️ allahım😂😂
Soran+1 yılaynen öyle yapiyim🤗🥲🥲 cok tsekkür ederim, uzun uzun güzelce yazdigin icin🙏🏻😘
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de benzer bir ilişki yaşıyorum, ancak sevgilime vurmazdım böyle bir durumda. İstemediğimi, bana zaman vermesini isterdim. Rahatsız olman çok doğal fakat üslup sıkıntılı.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnceden söylemişsen haklısın yalnız.
Soran+1 yılkız öyle vurma değiil😂
Cevap sahibi+1 yılHe ahahahahggahghashgsahs pardon ya
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o zaman
Soran+1 yıltabiki kaç defa söyledim. hareketlerimden bile belli oluyor rahatsız olduğum.
Soran+1 yılya ahaha😂😂😘
Cevap sahibi+1 yılErkekler hemen yeniden dokunalım sarılalım aşkım bebeğim diyelim istiyorlar
Soran+1 yılevet. 😒 şahsen bana bu tarz yaklaşım ciddi düşünmediğini farklı niyeti olduğunu düşündürüyor. sende öyle düşünüyor musun☹️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat