Dava açıldı evler ayrıldı. 28 yaşında Kapalı bir bayanım ama iş yerinde tanıştığım benden 5-6 yaş küçük çocukla yattım. Gayet iyiydi devam etmeli miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Kararlar alınmış. Sonun geldiği duyurulmuş. Kafalarda bu ilişkinin bitirildiği bilinmiş. Sonrası kimi neden bağlar. Ancak hürriyetinizi dolu dolu yaşarken düzgün bir şekilde yaşamanızı tavsiye edebilirim. Sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafanda bittiyse bir mahkeme kararının ne önemi var bitmiş işte şimdi sana kocan ile boşanmadan başka biri ile yattın diye aaaaaa niye yaptın mı diyelim olay kafada bitti ise bitmiştir kardeşim bu arada kapalı olman 28 yaşında olman neyi değiştirir neden kapalıyım diye yazdın? Kapalı olman Allah ve senin aranda kapalı yapmaz böyle şeyler mi demek istiyorsun? pişman mısın? Ki devam edeyim mi diyorsun buda senin kararın beden senin karar senindir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Normal evli iken bile yatanlar oluyor, seksin kapalı açık olması bişey farketmezki, yatakta herkes açık oluyor sen memnun isen başkaları ilgilendirmez, senden küçük olması veya çok büyük olması da anlam ifade etmez, sen o an mutlu oldun yeterli. bu konuda aklına bişey gelmesin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvleri ayırmışsanız herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür bence. Memnun kaldıysan devam edersin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKapalıyım ibaresi şeyden dolayı hani kpaaşı oldugum halde o kadar güzelim ki ve benden küçük çocuk bile beni arzuluyor kafası shabshsbs 😃 yaptıgın yanlış degil boşanıyomuşsun ama delil olarak sunulur bulunur da hiçbişey alamazsın elemandan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Troll sorular kendini direkt belli ediyor. "KAPALIYIM" . Afferim allah kabul etsin bağışını
22 Yorumla
Soran+1 yılsen de fakesin
Soran+1 yılmahmut abi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldul kadının ıhtıyacları vardır. elbette mantıklı.
00 Yorumla Olan olmuş artık bundan sonrasına bakmak gerek😂 cinsellikte gayet iyi ise zaten memnunda kalmışsın devam et gitsin. İyi eğlenceler.
10 Yorumla
+1 yılSen artık özgür bir kadınsın, istediğinle birlikte olursun bu kimseyi ilgilendirmez. Ama hamile kalmamaya bak dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak sizin ne istediğinize bağlı, siz devam etmek istiyor musunuz? Ama bunu ex eşiniz öğrenirse , size karşı bunu kullanabilir, bu da bir kenarda dursun, dikkat edin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iş yerindeki ilişkilerden uzak durmanı öneririm çünki illaki gidip diğerlerine anlatır sonra iş yerinde adın çıkar işten kovulursun. bu tip ilişkileri yakın çevrendekilerle yaşama
00 YorumlaHangimiz iş yerinde tanıştığımız ufak oğlanlarla vuruşmuyoruz ki yavrum, sorun etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılValla once boşanma işi bitsin adam aldatıyor öncesi de var der bir şey alamaz
00 Yorumla
+1 yılsenden çok kapalı olan yerlerinle yatmış sanki adam :)
00 YorumlaBoşanma aşamasında yapmışsın sefanın olsun bir gariban keyfini getirmişsin
00 Yorumla
+1 yılperformansı güzel ve seni üst üste boşaltıyor ise devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende yaptım onu harikaydı oda sevmiştir emin ol🙈👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Boşanma gerçekleşseydi bari. Ama memnun kalmışsın. İstediğin gibi devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRabbim sizin gibi insanlari ıslah etsin insanlardansın ciddiden soğudum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızım sübyancı ya da trol musun bi soruyor devam etmeli miyim diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce o kafandaki bezi çıkar sonra ne bo. k yersen ye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam et ama cocuklarla degil olgun güçlü erkek bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ve ilkin mi ve senden dolayı boşanmıyor ve mutlu isen devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi şimdi abiler amcalar kankalarında seni destekler nasıl olsa işlerine yarıyor senin gibiler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanman için sadece yasak prosedürler kalmış. Özgür bir kadınsın.
istediğini yaşayabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakalanmadığın sürece sorun yok. yaalanırsan işler çok karışır
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gidiyorsa et bence zaten olan olmuş ha bir ha beş on
00 YorumlaKocan kanıtlarsa senin aleyhine olur mahkemede ama hoşlandıysan yat çok mu iyi yatakta
00 Yorumla
+1 yılYamiortadabisey neticede bitmiş ilişki bi Nihal geçerli degil
00 YorumlaKeşke benimde karşıma böyle bi kadın çıksa benden biraz büyük türbanlı 😏
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış devam etmek istersen devam et ya da yeni partner tadına bak
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama dava aşamasında kanıt olarak sunabilirler gizli olursa sorun olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
1 kez mi oldu sürekli mi oluyor
+1 yılKapalı olduğunu niye vurguladın tuhaf
10 Yorumla
+1 yılIyi beceriyorsa devamke. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Resmi ayrılma olmadan yaptığınız doğru değil
00 Yorumla
+1 yıliyi yapıyorsa devam et. yakalanmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılFazla aceleci davranmışsın sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi merak ettim gizlisiniz bende konusucaktim neyse keşke gizli olmasaydinuz off
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bu kadar acelen neydi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tatmin ediyosa devM et tadı damagında kalmıs gibi
00 Yorumla
+1 yılKadınlardan soğuttunuz be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı olduğunu niye söyleme gereği duydun
02 Yorumla
Soran+1 yılDindarım
Cevap sahibi+1 yılNe ifade ediyor senin görüşün ve inancın neyi değiştiriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aldattım bağıllık yapıyor zaten devam ke
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. bence tam boşanmadan yapma çok zor duruma düşersin
00 Yorumla
+1 yılYatarken de kapalı mıydın?
00 Yorumla
+1 yılKorunuyon inş
20 Yorumla
+1 yılet onuruna kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldevam et tabıı kı
00 Yorumla
+1 yılBari Günahını Anlatma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tamam oldu
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı
00 Yorumla
+1 yılMutluysan devam et
00 Yorumlaİstiyorsan et
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin ama bosanma olsun bence
00 YorumlaTabikide sonuna kadar yat altına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtirafa bak anasını satayım, ben şok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakalanırsan s*çtın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBos yapma mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. trollll
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖğlen trolüde geldi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım