İki durum sözkonusu, birincisi duygusal ilişki, sevgililik ilişkisi içindeymiş gibi rol yapıp sadece seks için birlikte olması, bir de rol yapmadan, dümdüz seks için birlikte olması. Seks dışında paylaşılan bir şey yoksa, insan olarak, arkadaş olarak, sevgili olarak yoldaş olarak ilişkide bir yeriniz olmadığını zaten anlayabiliyor olmalısınız. Yukarıda yazdığım durumlardan ikincisi insanı yaralamaz, çünkü kadın da, erkek de ne istediğinin, ne beklediğinin ve ne alabileceğinin farkındadır. Birinci durum yaralar, çünkü taraflardan biri dürüst değildir.
Bunun ayrımını yapmak aslında çok basit. Birlikteliğiniz ve muhabbetiniz sürekli cinsellik üzerine kurulu değilse kişiler sırf bu iş için birbirine bağlı değildir. Yani onunla birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorsan, birlikte alışverişe gidebiliyorsan ve dertlerinizi paylaşabiliyorsanız. İlişkiniz cinsellik temeli değildir
Her buluşma seks amaçlı ise başka yazacak bir şey yok gibi güzel kardeşim başka zamanlarınız var mı? Gezmek tozmak veya. Ogün seks yapmak çok müsaitse seninle dışarıda bir yemek yemeyi tercih ederim seks e veya elinde bir çiçekle geldimi hiç düşün bakalım buluşmalarınızın yüzde kaçı seks amaçlı değil olay bu saygılarımla
Devam ediyorum aklıma gelenler şimdi Bir adam seks yapar sınırsızda isteyebilir gücü varsa hatta o gün dışarı çıkarmaz bile seni evden isterse ama seni kullanmadığı ve sevdiğini gösteren emareler vardır kardeşim yaşın büyük sanırım senin koskoca insansın yaşın doğruysa ortalama bir hayat tecrüben olmalı sanırım insanları tanımak adına bir adam ilgi duyuyorsa sana rengini beli eder zaten gün içinde arar sorar mı konuşamadığı durumda yazar mı hadi hatun akşam dışarı çıkalım dermi bir hobisi varsa atıyorum ben kendimden örnek vereyim kamp mangal balık tutmak gibi veya sinema veya bir aktivite seni götürür mü yanında veya ne bileyim kendi özel işi için sana danışır mı fikrini sorar mı atıyorum yine benden örnek araba alıcam benim hatunuda götürdüm bu araba bize uyarım diye gibi seks dışında her şey için seninle nekadar vakit geçirir bir ölç bakalım kardeş Ayşe ben geliyorum diyip iş bitip benim işim var diyorsa sen seks amaçlı bir kimsenin onun hayatında durum bu
Sanırım yanlış anladınız soru benimle alakalı degil😅 genel bir soru.. 24 yıllık evliyim ve eşim bana danışmadan ben eşime danışmadan pek bir şey yapmayız..
Beni sadece kasıkları ağrıdığında istiyorsa benimle sadece cinsel birliktelik yaşamak için bir arada olduğunu düşünürüm. Cinsellik dışında başka bir paylaşımımız yoksa kullanıyordur
Cinsellik her aşkta zaten olmalı ve seven insan arzular. ama eğer sizinle cinsellik dışında buluşmuyorsa ya da cinsellik dışında sorunlarınla ilgilenmiyorsa yanında olmuyorsa böyle fark edilebilir
Bunu ayırmaya gerek yok. İki taraf ta seksten zevk alıyorsa alır, gerisi akışına bırakılır. Genelde erkeğin ilişki motivasyonu cinselliktir. Ama sonuçta cinsellik odaklı bir çekim olmasa da ileriki dönemde cinsellik istenir. seks amaçlı iliskilerin duygusal bağla devam etmesi de son derece yaygın bir durumdur. Yani kadınların "o bizi kullanıyor mu acaba" diye endişe duymalari bence gereksiz bir durum.
Konuşma konunuz sürekli cinsellik oluyorsa ve seninle özellikle geceleri daha çok konuşmak istiyorsa buradan anlayabilirsin. Bir de cinselliğe ara verince sana olan tavırlarından anlarsın.