Geçmişte anal yapmış bir kadın kocasıyla neden hiç yapmaz bu normal mi?

Eşime evlenmeden önce sorduğumda dürüst oldu sadece oral sürtünme tarzı yüzeysel şeyler yaşadım demişti ben de inandım. Sevgiliyken anal teklif etmiştim önden yapalım arkayı boş ver yüzükleri takınca bekaretim senindir düğünü beklemeyiz diyince anal hiç yapmadık direk normal ilişkiye girdik

Evlendikten sonra bi kaç defa anal teklif etmiştim saçmalama vajina neyine yetmedi diye geçiştirmişti ben de ısrar etmedim

Dün balkonun mikrofonlu tip güvenlik kamerası kayıtlarına bakmamız gerekti kayıtları incelerken eşimin arkadaşıyla konuşmaları dikkatimi çekti arkadaşının kocası anal ilişki istemiş eşime bu konuyu soruyor

Bizimki de anal seks zevk verir yapmasını bilirsen ama vajina kadar değil hem uğraştırır temizliği falan hem de kayganlaştırıcı lazım yoksa canın yanar bakireyken yıllarca yapmıştım şimdi ihtiyaç duymuyorum vajina varken gereksiz zaten önden ilişki daha zevklidir. Evlenince hiç anal yapmadım artık dediğini duyunca şok oldum

Arkadaşı da bekarken ben de analı bir kere denemiştim canım yanmıştı kocam ısrar etmese aslında hiç gönlüm yok yapmaya deyince kocanın parmaklamasına izin ver ama anal yapma iki senedir evliyiz eşime bir kere bile arkadan vermedim hem orası daha dar sakın erkeği arkaya alıştırma tatlım diye kıza nasihat verdi

Haliyle bozuldum bunları duyunca akşam ağzını aradım ters ilişkiye karşıyım hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum nokta dedi. Halbuki geçmişte oral yaptığını mertçe söylemişti fakat anal olayını gizliyor😡

Analla zaten işim olmaz vermesin sorun yok g@tçü değilim ancak bir kadın bakireliğinde zevk alarak anal yaparken evlenince kocasına neden hiç vermez bunu aşırı merak ediyorum çoğu kadın böyle mi?
Çoğu kadın bakireyken anal yapsa da evlenince artık yapmaz ve anal ister diye bunu eşinden gizlemesi normaldir
Normal değildir bakireyken zevkle anal yapan kadının evlenince de yapması gerekir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza boş ver erkeği analdan mahrum bırak hem arkadan yapamayınca hırslanır acısını önden çıkartır sakın kocanı oranın zevkine alıştırma arkanı parmaklattır sen zevkini çıkart diye akıl veriyor bakireyken analın zevki tatmin ediyordu şimdi etmez diyo ne anlama gelir bu dedikleri?
Güncellemeler
+1 yıl
Bakireyken oral yaptığını dürüstçe söylemişti analı gizliyor özellikle. Analcı değilim lakin insanız merak ediyoruz hem de sevgiliye verip kocaya gelince vermemesine içerlememek elde değil. Evlenince kadınlara anal tabu mu oluyor nedir?