Sevişme esnasında fiziksel acı duymak ya da vermek mi daha tatmin edicidir, mental ve duygusal acı vermek mi? Keyifli geceler.. 🤘
#heartoffire
Kendi çapımda sadist biri olduğumdan fiziksel acı yüzünden partnerimin o çaresiz bakışları ve çığlıkları beni ateşliyor. Adeta kendimi kaybediyorum. Daha hızlı daha hoyrat ve daha acımasız oluyorum.
Saate göre de ağız topu ile susturmayı tercih ediyorum. Gündüz ve sabaha karşı rahat rahat çığlık atabiliyor da akşam herkes evde ve uyanık olunca rahat edemiyorum.
Sadist olduğumu biliyorum ama ben metal değil fiziksel acı vermeti severim belki korku vermek ya da domine etmek güzel olurdu ama aşağılama olaylarına ilgim yok sekste aşağılamam için karşımda kini hiç sevmemem gerek aksi halde içimden gelmez ama fiziksel acı vermek ne derece tahrik edi, i olur bilemesemde eğlenceli olur
fiziksel acı vermeyi severim. Sadistlik var bende ama mental olarak acı vermenin zevki bambaşka
Mental acı verdiğime ikna olmadan rahat edemiyorum
Cevap
34Cevap
Fiziksel acı vermek ve kadının zevkle karışık acı duyduğunu görerek sevişmek bambaşka bir zevktir. Mental acı benim tarzım değil
Selam gadası 🙃
İlişki esnasında acı vermek beni şaha kalkmış at gibi yapıyor.
Ben 2 doz mental acı 1 dozda fiziksel alabilir miyim? Evet benim için daha çok mental olması
fiziksel acı vermek mental acı vermek sadistlik olur bunu partnerinizin haz derecesine göre ayarlamanız gerek aşırı acı duyulan seks partnerinize zulüm olur
Cinselikte dozunda fiziksel aci zevk verir. Metal acı bana uymuyor ruhum hassas kafama takılır istemem.
Bence itaatkara ikisi de yaşatılmadı dozunda ve her seferinde sınırlarını daha da arttırarak keşfederek..
Fiziksel acı …!
acı derken acıyla zevki harmanlayıp partnerimin bundan zevk almasından haz duyarım.
Yani ben açıkcası seks sırasında partnerime fiziksel acı vermekten zevk alıyorum ayrıca canının yandığını görmek daha da zevklendiriyor beni
Seksi hiç değimlemediğim için merak ediyorum aslında ama acı duymak yani hissetmek daha zevkli gibi geliyor kulağa
Acı verirken zevki daha çok tattırmalısın ben bundan yanayım acı verip zevkten bayıltmak
Her ikiside hoşuma gider ama önemli olan o acıya rağmen devam etmemi istiyecek kadar zevk verebilmek
Aşırıya kaçmamak koşulu ile ikisi bir arada olması harika olur
Aslında her ikisindede şehvet varsa zevki doğruğa çıkarır.
Sevişmek benim için acı demek değildir aksine sevme şeklidir insan sevdiğine nasıl acı verebilir
Abartılmaması şartıyla ikisi de uyarıcı ve güzel...
Fiziksel acı her türlü daha iyi bu arada. Daha çok zevk verir tartışmasız
Ben acıya dayaniklimiyim bilmem ama daha yaşamadım öyle bir şey
İstemem yan cebime koy diyorsun
Hoşuna gideceek acı ve fiziksel hamleler yapmayı tercih ederim
Partnerim b d s m uygulamama izin verirse harika olur.
Mental acı fiziksel ağır olabilir
Sert severimmm dayanabilecek birisi olmalı
Fiziksel güzel oluyor
Hem de çok, ama acı vermeyi daha çok seviyorum
Fiziksel acı vermek isterdim ölçülü olarak
Hoşuma giden tek şey partnerimin zevk alması
İnsan olduğumu unutmak istemediğim için hiçbiri
Yeter artik dayanamiyorum diyene kadar vuracan hatta devam edecen bayilana kadar
Fiziksel
Sekste acı çekmek vermek hoşuma gitmez
Sadist değilim
Mental.
Aci vermeyi seven birjyim
Hasta mısınız olm siz...
Fiziksel acı. Ama tatlı bir acı.
s-m/bdsm candır .
Sekste metal acı nasıl oluyor/olacak anlamadım?
@Kafkas001 tamam işte sekste psikolojik acı nasıl vericen seks yani bu. Şey mi iliski sırasında çirkinsin çok kötüsün filanmı dicen anlamadım ki 😂 😂 cidden anlamadım 😂
Dozunda fiziksel acı.
Mental acı
Evet
fiziksel
kalçaları tokatlamayı seviyorum sevişirken
Duymak daha hoș
Zevk almak varken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?