Cinsel Yaşam Sekste acı çekmeyi mi, çektirmeyi mi seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yoksa normal misiniz? 😂😂 Sekste acı çekmeyi mi, çektirmeyi mi seversiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Acı çekmek 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Açı çekmek istemem. çekmeyi isteyen olursa olabilir 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Karşımdakinin fantazilerine bagı kim zaman soft kimizaman hart bazen ikisi karışık 0 0 Yorumla
Vural002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Acı çekmekten kasıt mazoşizm mi yoksa cinsel organların kasılması mı? 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar acı çekmek erkekler çektirmek sever 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ikiside tirnaklanip ısırılmak özellikle anal canını yakmak 0 0 Yorumla
crea243 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl İnletmeyi severim kızı ohh o inlerken zevk daha çok yükselir ateşli öpüşme oksamalar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır zevk alıp vermeyi severim acı vermem 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Aşırı olmayacak şekilde acı vermek güzel olur 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çektirmeyi severim benn😋 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Canım tatlı benim acıya gelemem 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Psikolojik mi, fiziksel mi 😆 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Niye acı çekişelim hocam mutlu olalım hep 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Sert ama acıtmadan nasıl? 0 0 Yorumla
Aycaa_a Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl açı çekmekkk 3 1 Yorumla XDesideroX +1 yıl Vovv Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çekmeyi tabii ki 4 6 Yorumla Costantinnn +1 yıl Bütün kadınlar böyle sever biz buna Hart diyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Butun kadinlar degil Yorumla Costantinnn +1 yıl benim tanıdığım bütün kadınlar çok seviyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen tum dunyayi tanımıyorsun sacma genelleme Yorumla Costantinnn +1 yıl Tüm dünya değil ama çok farklı kadın yok sen nasıl seviyorsum mesala Yorumla Yagmurcini44 +1 yıl En son ne zaman çekildi Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çektirmeyi 0 0 Yorumla
büyükbebek Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl hiçbirini , sadist ve mazoşist değilim çok şükür 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Normal iyidir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben normalim yaaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Acı çekmek
Açı çekmek istemem. çekmeyi isteyen olursa olabilir
Karşımdakinin fantazilerine bagı kim zaman soft kimizaman hart bazen ikisi karışık
Acı çekmekten kasıt mazoşizm mi yoksa cinsel organların kasılması mı?
Kadınlar acı çekmek erkekler çektirmek sever
Ikiside tirnaklanip ısırılmak özellikle anal canını yakmak
Acı çekmeyi sevmiyorum..
İnletmeyi severim kızı ohh o inlerken zevk daha çok yükselir ateşli öpüşme oksamalar
Acı iyidir iştah verir
Çektirmeyi Severim 🙂
Hayır zevk alıp vermeyi severim acı vermem
Aşırı olmayacak şekilde acı vermek güzel olur
Kadın acı çekmeli
Çektirmeyi severim benn😋
Acı çektirip bagirtmayi severim
Canım tatlı benim acıya gelemem
Acı çekmek olmadığı kesin
Psikolojik mi, fiziksel mi 😆
Acı çekmeyi daha çok isterim
Çektirmek isterdim ama daha olmadı
Acı cekdirmeyi
Niye acı çekişelim hocam mutlu olalım hep
Sert ama acıtmadan nasıl?
Çayı kıtlama karıyı katlama sîkmeyi severim.
açı çekmekkk
Vovv
Çekmeyi tabii ki
Bütün kadınlar böyle sever biz buna Hart diyoruz
Butun kadinlar degil
benim tanıdığım bütün kadınlar çok seviyor
Sen tum dunyayi tanımıyorsun sacma genelleme
Tüm dünya değil ama çok farklı kadın yok sen nasıl seviyorsum mesala
En son ne zaman çekildi
Çektirmeyi
Acı çektirmek
tat almayı ve aldırmayı