sorum net sevişmekten çok zevk aldığı ve genel olarak beğendiği kadına zamanla bağlanabilir mi , aşık olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılRiskli bir hamle. Erkekler duygusallıktan önce sevişirse karşısındaki kadını herkesle bu böyle yapmıştır diyip damgayı vurur duygusal ilişkiye bile döndürmez sen aşk meşk lafı açınca da kçına vurur tekmeyi yollar sen de yediğinle kullanıldığınla kalırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılo tarz şeylere önem veren biri değil. ilişki yaşanması falan tabu değil ona.
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşanmasıyla ilgili bir şey demedim erken sevişmeyle ilgili söyledim. Benim bekaret takıntım yok ama bir kızla kısa bir süre içinde sevişirsem duygusal ilişkiye çevirmem
Soran+1 yılhayatında birsürü tecrübe olmasına rağmen böyle bir kadın olmamışsa ve başka pek seçeneğin yoksa yalnızlıktan sıkılmış bir duygu durumundaysan da aşık olmaz mısın?
Cevap sahibi+1 yılErkek yokluktayken ilgi gösterir hoşlanabilir ama bolluğa girince daha iyisini bulunca yokluktakine bay bay der. Ağırdan sat kendini duygu bağı oluşsun duygu yedirmen lazımki çevresi tekrar genişlediğinde seni bırakmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Garantisi yok
Çünkü alternatif çok
Her şey meme vajina değil06 Yorumla
Soran+1 yılolabilir mi zaten kesin demek değil mümkün mü demek. meme ve vajina demiyorum sevişmekten zevk aldığı bir kadın.
- +1 yıl
Olmam ben
Başka özelliği de olmalı
Soran+1 yılbaşka özelliği dostluğu içip dertleşebilir olması?
- +1 yıl
Utangaç olması mesela benim için
Soran+1 yılkişiden kişiye değişir yani mümkün.
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sevişerek kendine aşık etmeyimi planlıyorsun doğrumu anladım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Sadece cinsel anladam düşündüğü kadını kullanır becerir becerir bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen asik mi oldun ve onunda sana mi. olmasini istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır merak ettim ben hoşlanıyorum sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar gerçekten sevişerek aşık olabiliyor ki tanık oldum ama erkekler için çok az nadir bi durum
04 Yorumla
Soran+1 yılevet oldum ben:d
Cevap sahibi+1 yılkadınlarda bu sık sık görülür çünkü sevişirken bir kadının erkeğe verecekleri az çok belliyken erkeğin sevişmede kadına vereceklerinde sınır yoktur
Soran+1 yılalakası yok tam tersi bir kadının vereceklerinin sınırı yok bence
Cevap sahibi+1 yıltatlım erkekle kadın arasında sekste çok fark vardır kadının bedeni sınır tanınmaz çünkü bir kadın 1 sekste birden fazla boşalabilir sevişerek yalanırken dokunurken vs vs ama erkek bir sekste bir boşalır birden fazla olmaz oluyorsa sekste ikinciye başlar erkekte yani fark çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla onu mutlu edersen kopek. gibi baglanir knk saka degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen olurum. Zaten seviştiğim kişi istediğim insandır.
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede arama dostum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Orspuya bile aşık olanlar var
00 Yorumla
+1 yılBen olmam. Olan varsa bilemem
00 Yorumlafbne mi aşık oldun
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen olurum, açık ve net konuşmak gerekirse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olanlar var.
00 Yorumla
+1 yılEvet olur
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılBence olur
00 YorumlaEvet olur
00 Yorumla
+1 yılMümkün
00 Yorumla
+1 yılEvt oldum..
02 Yorumla
Soran+1 yılharbi mi nasıl peki fb falan mıydınız?
- +1 yıl
Hala fbyiz kendi burada univ okuyj maddi destek oluyorum ve sadece sebisne vs oluyi ama zamanla aşk oluştu.. aşığım ama yırt ücretine destek oluyorum
+1 yılOlabilir
00 Yorumlahayır.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası